MUTUMESC !!!
Mulineta spinning !
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
daca tu te impaci bine cu ea ce mai conteaza cati bani a costat si cati rulmenti are.sa-si faca treaba bine si de restul se ocupa pestii.
pe mine nu ma incanta neaparat firma si denumirile pompoase sau aia 30 de rulmenti pe care ar putea sa-i prezinte o mulineta.
si mai e chestiune:dunare,vant puternic,nisip de iti intra si in popou;nu ti-ar parea rau sa se umple de nisip o mulineta de 'jde milioane?

pe mine nu ma incanta neaparat firma si denumirile pompoase sau aia 30 de rulmenti pe care ar putea sa-i prezinte o mulineta.
si mai e chestiune:dunare,vant puternic,nisip de iti intra si in popou;nu ti-ar parea rau sa se umple de nisip o mulineta de 'jde milioane?
- 
				empthy_cluster
 - veteran

salut,
intr-o mulineta de jde de milioane nu itzi intra asa usor nisipul in ea ca are o gramada de etansari, dar nu ma intzelege gresit ca nici io nu dau jde` de milioane pe una, aprox 100 euro zik ca-i ok, peste parerea mea ca-s mofturi(sunt mai usoare, au digigear din nu stiu ce materiale care zik ei ca tzin mai mult-eu nu in tot deauna sunt deacord cu ei chestie pur marketing
 ), si una la 100 euro are kila de etansari din cauciuk plastik etk..., si in leg. cu rulmentul antirevers daca intra ulei vaselina la el bilele nu mai culca deodata si de aceea sunt scapari, io am patzit si m-am chinuit cu un rulment din asta sa-l pun la loc pe uscat de mi-au sarit capacele, pan aku de vre-o 6 luni merge ceas sper ca si in viitor.
ciau..

intr-o mulineta de jde de milioane nu itzi intra asa usor nisipul in ea ca are o gramada de etansari, dar nu ma intzelege gresit ca nici io nu dau jde` de milioane pe una, aprox 100 euro zik ca-i ok, peste parerea mea ca-s mofturi(sunt mai usoare, au digigear din nu stiu ce materiale care zik ei ca tzin mai mult-eu nu in tot deauna sunt deacord cu ei chestie pur marketing
ciau..
be smart be silent be deadly.....
						Ideea e ca, antecedenta asteia este un facke de la rusi cu 50 Ron, cu un'spe rulmenti cica (cred ca ii avea pe majoritatea in ea pt. ca mergea destul de usor2door scrie:daca tu te impaci bine cu ea ce mai conteaza cati bani a costat si cati rulmenti are.sa-si faca treaba bine si de restul se ocupa pestii.
- 
				Pop Vasile
 - senior

- hunting_fish
 - veteran

Deci in concluzie...
O mulineta de "jde" milioane [draga empty cluster asa-i cum zici - 100EUR=milioane!] este destul de ok ca si performantza la banii aia. Nu chiar "jde", ca nu vorbim de Daiwa Steez sau Stella lu`SHIMANO!
Oricum paleta e mare: SHIMANO NASCI, sau Super GT-FA. Sau [aproape] Stradic. Sau Daiwa Tierra [130 USD]. Sau Ryobi Zauber. Sau SPRO Redarc. Sau.. lista e lunga!!
Oricum o mulineta la pretul de 100 EUR e ok ca si calitate, zic eu. Nici prea-pre, nici foarte-foarte. Eu oricum cochetez cu SS Tournament. Si Redarc.
Stima!

O mulineta de "jde" milioane [draga empty cluster asa-i cum zici - 100EUR=milioane!] este destul de ok ca si performantza la banii aia. Nu chiar "jde", ca nu vorbim de Daiwa Steez sau Stella lu`SHIMANO!
Oricum paleta e mare: SHIMANO NASCI, sau Super GT-FA. Sau [aproape] Stradic. Sau Daiwa Tierra [130 USD]. Sau Ryobi Zauber. Sau SPRO Redarc. Sau.. lista e lunga!!
Oricum o mulineta la pretul de 100 EUR e ok ca si calitate, zic eu. Nici prea-pre, nici foarte-foarte. Eu oricum cochetez cu SS Tournament. Si Redarc.
Stima!
Cum sint mulinetele de spinning cu tambur rotativ?[/quote]Jedi scrie:
Cum nu stii , alea de casting pentru spinning
Pop Vasile , zi-le de casting , astia is oameni cu reviste citite , nu o sa te intelegi cu ei altcumva
PS. Daca omu intreba de alea de spincast , io personal am bulit-o
Fir Intins!!!