Mulineta spinning !

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
justme
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de justme » 29 Mai 2008, 11:33

Da, astfel de raspunsuri vroiam sa primesc (preferabil ar fi fost sa fie pozitive nu negative :lol: ), ma gandeam eu ca astia baga in ele.
MUTUMESC !!!

2door
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de 2door » 30 Mai 2008, 08:02

daca tu te impaci bine cu ea ce mai conteaza cati bani a costat si cati rulmenti are.sa-si faca treaba bine si de restul se ocupa pestii.
pe mine nu ma incanta neaparat firma si denumirile pompoase sau aia 30 de rulmenti pe care ar putea sa-i prezinte o mulineta.
si mai e chestiune:dunare,vant puternic,nisip de iti intra si in popou;nu ti-ar parea rau sa se umple de nisip o mulineta de 'jde milioane?

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 30 Mai 2008, 17:33

:lol: in aia de 'jde milioane nu prea intra nisipul ...

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 30 Mai 2008, 17:38

salut,
intr-o mulineta de jde de milioane nu itzi intra asa usor nisipul in ea ca are o gramada de etansari, dar nu ma intzelege gresit ca nici io nu dau jde` de milioane pe una, aprox 100 euro zik ca-i ok, peste parerea mea ca-s mofturi(sunt mai usoare, au digigear din nu stiu ce materiale care zik ei ca tzin mai mult-eu nu in tot deauna sunt deacord cu ei chestie pur marketing :wink: ), si una la 100 euro are kila de etansari din cauciuk plastik etk..., si in leg. cu rulmentul antirevers daca intra ulei vaselina la el bilele nu mai culca deodata si de aceea sunt scapari, io am patzit si m-am chinuit cu un rulment din asta sa-l pun la loc pe uscat de mi-au sarit capacele, pan aku de vre-o 6 luni merge ceas sper ca si in viitor.

ciau..
be smart be silent be deadly.....

justme
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de justme » 30 Mai 2008, 19:08

2door scrie:daca tu te impaci bine cu ea ce mai conteaza cati bani a costat si cati rulmenti are.sa-si faca treaba bine si de restul se ocupa pestii.
pe mine nu ma incanta neaparat firma si denumirile pompoase sau aia 30 de rulmenti pe care ar putea sa-i prezinte o mulineta.
si mai e chestiune:dunare,vant puternic,nisip de iti intra si in popou;nu ti-ar parea rau sa se umple de nisip o mulineta de 'jde milioane?
Ideea e ca, antecedenta asteia este un facke de la rusi cu 50 Ron, cu un'spe rulmenti cica (cred ca ii avea pe majoritatea in ea pt. ca mergea destul de usor :lol: ), si trecand de la aia la asta, pot spune ca este o doferenta semnificativa, cel putin o pot numi mulineta....... Oricum, avand in vedere ca in primavara am iesit la prima mea partida de spinning, pana acum am reusit sa-mi fac o mica "trusa de scule":lanseta shimano catana de (2,40m), mulineta de care vorbeam, un monofilament bun zic eu (am schimbat pana acum 4 role :cry: ), vreo 10 voblere, 5-6 oscilante si cateva jeliboane. Avand in vedere ca sunt si incepator iar zona noastra (Craiova) nu prea se compara cu altele din punct de vedere al locurilor de pescuit + ca nu prea imi permit sa ma bag la preturi de sute de euro....eu zic ca este de ajuns ! La-s ca-i dau eu si asa in dinti :wink: !

Pop Vasile
senior
senior

Mesaj de Pop Vasile » 18 Iun 2008, 12:17

Ce parere aveti despre mulinetele de spinning cu tambur rotativ?

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 18 Iun 2008, 12:53

justme, n'ai locuri de pescuit in zona olteniei? pe o raza de 110 km din centru ai oltul de la ionesti la izbiceni, dunarea de la C0 la PF2. nu e suficient?

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 18 Iun 2008, 23:00

Deci in concluzie...
O mulineta de "jde" milioane [draga empty cluster asa-i cum zici - 100EUR=milioane!] este destul de ok ca si performantza la banii aia. Nu chiar "jde", ca nu vorbim de Daiwa Steez sau Stella lu`SHIMANO!

Oricum paleta e mare: SHIMANO NASCI, sau Super GT-FA. Sau [aproape] Stradic. Sau Daiwa Tierra [130 USD]. Sau Ryobi Zauber. Sau SPRO Redarc. Sau.. lista e lunga!!
Oricum o mulineta la pretul de 100 EUR e ok ca si calitate, zic eu. Nici prea-pre, nici foarte-foarte. Eu oricum cochetez cu SS Tournament. Si Redarc.
Stima!
8)

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 19 Iun 2008, 00:03

Pop Vasile scrie:Ce parere aveti despre mulinetele de spinning cu tambur rotativ?
Cum sint mulinetele de spinning cu tambur rotativ?
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Iun 2008, 00:20

Jedi scrie:
Cum sint mulinetele de spinning cu tambur rotativ?[/quote]

Cum nu stii , alea de casting pentru spinning :lol: :lol:

Pop Vasile , zi-le de casting , astia is oameni cu reviste citite , nu o sa te intelegi cu ei altcumva :lol: .

PS. Daca omu intreba de alea de spincast , io personal am bulit-o :lol:

Fir Intins!!!

Scrie răspuns