Mulineta spinning !
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Daca era ceva molineta procopsita de vreo nu stiu cate sute de coco, alea de 3000 is surprinzator de usoare, cam tot pe acolo sau chiar mai usoare ca alte mulinete "normale" marimea 2000-2500.
Si e un avantaj tamburul ala mare.
Pe de alta parte daca-i sta bine in mana batzul echipat cu mulineta aia, no problem.
Pe de alta parte daca-i sta bine in mana batzul echipat cu mulineta aia, no problem.
Si...daca te uiti putin , betele alea de 2-10gr. is cam florete de felu lor , si...primu inel ii destul de aproape , si.... ii destul de mic ,si...in cazu asta un tambur mare te dezavantajeaza, si...Tavi scrie: alea de 3000 is surprinzator de usoare, cam tot pe acolo sau chiar mai usoare ca alte mulinete "normale" marimea 2000-2500.

Fir Intins!!!
Pai da.
Nici eu n-as pune un 3000 pe o asemenea lanseta. De fapt nici nu am o mulineta asa mare, tre sa-mi cumpar. Dar daca omu e multumit, asta e.
Eu personal nu-s convins ca marimea inelului de plecare (intre anumite limite rezonabile sa zicem) influenteaza semnificativ lungimea lanseului, dar asta e parerea mea.
Nu ma refer la pescuitul cu leadere de fluo de 3 m legate cu noduri grosolane de firu principal.

Nici eu n-as pune un 3000 pe o asemenea lanseta. De fapt nici nu am o mulineta asa mare, tre sa-mi cumpar. Dar daca omu e multumit, asta e.
Eu personal nu-s convins ca marimea inelului de plecare (intre anumite limite rezonabile sa zicem) influenteaza semnificativ lungimea lanseului, dar asta e parerea mea.

Nu ma refer la pescuitul cu leadere de fluo de 3 m legate cu noduri grosolane de firu principal.

pe lanseta aia perge 1500 sau 1000.
foarte buna comparatia cu floreta
dau cu parerea desi nu am nicio lanseta de puterea aia, dar am un prieten care pescuieste cu ceva care se indoaie cu un salau de 1kg intre 200 si 520 de grade
, o lanseta bici; lui ii place drill cu fire subtiri... fite daca ma intrebati pe mine... 
foarte buna comparatia cu floreta

dau cu parerea desi nu am nicio lanseta de puterea aia, dar am un prieten care pescuieste cu ceva care se indoaie cu un salau de 1kg intre 200 si 520 de grade

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...