mihaif99 scrie:Bebe, zici ca ai barca deja! Te rog raspunde-mi la urmatoare intrabari, pt ca sunt shi eu interesat sa imi cumpar una.
Intrebare 1
Constructie. Tuburile barcii, sunt ca o panza shi au fermoare (imbracata un material textil) sau sunt lucioase (materialul textil e laminat in pvc) ?
Intrebare 2
Podeaua e acelasi material ca si tuburile sau e diferit?
Intrabare 3
Ce fel de valve are podeaua, la fel ca tuburile (Boston) sau valve ca de colac de jucarie?
Intrebare 3
Podeaua se poate scoate afara sau e integrata in corpul barcii?
Intrebare 3
Daca podeaua se poate scoate, din ce e construit fundul barcii - acelasi material ca si tuburile?
Mulltumesc!
am cumparat barca in seara asta, si nu am avut timp sa o pun pe apa. acum o tin umflata in casa sa vad daca ramane asa pana dimineata. daca nu are nici un por maine cred ca o s-o incerc si la balta. de umflat se umfla relativ repede cu pompa din dotare, cam 10-12 min.
acum referitor la intrebari:
1. tuburile sunt relativ lucioase, cam ca o musama, fara fermoare, fara textil. ca sa vad daca materialul textil este laminat in pvc ar trebui sa o tai si nu cred ca ma lasa sufletul.
2. podeaua este din acelasi material
3. valva din podea este de colac cu ratusca, doar ca ceva mai mare
4. podeaua este integrata in corpul barcii
5. fundul barcii este din acelasi material
6. modelul asta are inele pt placa de motor
barca am cumarat-o din romanica cu 654 ron. am inteles ca abia ieri le-au primit. Pana astazi eram chitit sa o aduc din state. acu daca ma tine un an eu ma declar satisfacut. ramane de vazut