Manere

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Barbaru
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Barbaru » 15 Ian 2008, 11:40

eugen scrie:si uite asa iar se strica o caterinca cu sare si piper pe discutii despre scule.

mult succes va urez!
Ce Eugen - nu te bagi la fizica?

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 15 Ian 2008, 11:52

never! eu merg pe un principiu mai free style. deci nu inteleg nevoia de recomandare, sculele specializate cu built-in limits si discutiile pe bune.

care are chef de din astea sa-si faca abonament la reviste sau sa deschida topicuri serioase si sa discute cu oameni seriosi.

nu este si cazul meu, deci ma retrag strategic. :)

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 15 Ian 2008, 12:27

e patrat clar, numa ca ce te faci la roll cast, cum invarti patratul ala? si pe mgh unde l-ai lasat? :lol:

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 15 Ian 2008, 13:09

Tavi :Eu m-am gandit ca pentru distanta e musai o lanseta lunga, mai ales ca dau din barca. Poate gresesc.
Drept sa-ti spun asa credeam si eu innainte dar incet incet mi-am mai schimbat parerea ..... :wink:

Ultima experienta practica pe care am avut-o a fost duminica trecuta cand m-a scos Eugen in frig (dar sa vedeti ce efect poate avea un suc de struguri cateodata :) ).....
.....a fost prima data cand am lansat tot firul de musca cu o lanseta lunga de 6'6" :!: :wink:
Ei ce parere aveti???...de lungime...
Apropo lanseta era ''nimic'' dpdv numelui in materie de fly si absolut ''nimic'' dar chiar nimic dpdv al calitatii ,numarului si dispunerii inelelor :idea: :!: :wink:
Mai multe va poate spune Eugen ....daca isi mai aduce aminte caci....strugurii... :lol:

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 15 Ian 2008, 13:15

Sa nu fiu inteles gresit caci nu vreau sa aduc in discutie mana pescarului (asta se obtine cu exercitiu de fiecare) ...dar pacat ca cei mai in masura nu participa la o explicatie mai valabila...

:wink: 8)

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 15 Ian 2008, 16:09

dragos74 scrie: Ultima experienta practica pe care am avut-o a fost duminica trecuta cand m-a scos Eugen in frig (dar sa vedeti ce efect poate avea un suc de struguri cateodata :) ).....
.....a fost prima data cand am lansat tot firul de musca cu o lanseta lunga de 6'6" :!: :wink:
No amu incearca fara suc de struguri si veti daca-ti mai iese! :lol:

Cred ca era snurul acoperit cu un strat de gheata si ii scazuse coeficientul de frecare, de-aia a alunecat asa bine, precum vinul pe gatlej! :lol:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 15 Ian 2008, 16:58

eugen scrie:eu i-am zis deja, ii recomand o lanseta orvis...
bun sfat ! ... cred ca o sa-l urmez, ... daca tu-mi zici,...dupa atata teorie... :lol: :lol: :lol:
asta pentru ca iti inteleg mesajul cum ca cele mai bune performante le obtii cu o scula care iti ofera satisfactie si incredere, nu conteaza din ce motiv..., poate sa fie si moft... placerea sa ti-o gadile... :lol:
si culmea ii ca habar n-am la ce distanta o fi avand inelul de plecare... :lol:

urmeaza Tavi... :)
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Barbaru
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Barbaru » 15 Ian 2008, 17:45

MihaiV scrie:e patrat clar, numa ca ce te faci la roll cast, cum invarti patratul ala? si pe mgh unde l-ai lasat? :lol:
...stii ca ar merge, ar mai fi si scenariul asta:

dupa ce se ia ceva zama de struguri, :bere: sau pruna, asa pentru curaj (dupa gradele de afara bag s'ama), si bagi in forwarts cast un plonjon pe burta -> se aduna atunci

(mv2patrat)/2+ mgh

si.....ta..nana lansezi tot snurul, de nu mai conteza unde-i inelul de baza, nu mai conteaza lungime lansetei...si doamne ajuta sa fie apa mica unde cazi :lol:

NB

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 16 Ian 2008, 14:53

miki, daca nu taiai pisica in doua asa fain poate mai ziceau si astia ceva. :)

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 16 Ian 2008, 17:10

eugen scrie:miki, daca nu taiai pisica in doua asa fain poate mai ziceau si astia ceva. :)
la mine-i clar, insa... ar fi pacat sa se opreasca tocma' acuma si sa-l lase pe Tavi numa' cu maneru'n mana... :lol:
sa-i puna macar primul inel... :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns