Spinning la stiuca in prohibitie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Azi am prins niste "pescari" la stiuca, cu carasei vii, care se bateau cu pumnu-n piept ca cica "legea din 2010 zice ca avem voie la stiuca, nu conteaza ce si cum...avem voie si gata". Greu ne-a fost sa nu le facem niste masaj facial, la cat de nesimtiti erau, si impertinenti, dar....daca asa zice legea, ce treaba avem noi...totusi anul trecut a fost totul mai clar..."doar la artificiale"....acuma orice e voie. Si va dati seama ca nici caraseii nu-i cumpara din magazin, ci se "produc" acolo pe loc... 

-
- veteran
- haprian ionel
- veteran
-
- veteran
... ,se arcuieste dupa un timp si devine enervant .[/quote]kzoli scrie:Struna mica de wolfram
Ai dreptate dar exista un procedeu foarte simplu pentru a remedia aceasta situatie :
Se numeste- inlocuirea strunei uzate cu una noua !

De incretit, se increteste dupa un dril zdravan sau dupa agataturi serioase !
-
- utilizator nou
shimano scrie:Azi am prins niste "pescari" la stiuca, cu carasei vii, care se bateau cu pumnu-n piept ca cica "legea din 2010 zice ca avem voie la stiuca, nu conteaza ce si cum...avem voie si gata". Greu ne-a fost sa nu le facem niste masaj facial, la cat de nesimtiti erau, si impertinenti, dar....daca asa zice legea, ce treaba avem noi...totusi anul trecut a fost totul mai clar..."doar la artificiale"....acuma orice e voie. Si va dati seama ca nici caraseii nu-i cumpara din magazin, ci se "produc" acolo pe loc...
deci am intrebat, la filiala in Tg-Mures, sa spus clar si anul acesta doar cu momeala artificiala, dar in Ludus la filiala se spune exact opusul ca e voie la pestisor, oricare ar fi, recunosc pescuiesc la pestisor dar nu la caras, ci la chisoaga( pirca, albitura oricum i sar zice), oricum repsect lega mult mai mult decat multi pescari pe care ii cunosc ca duc acasa peste doar sa duca, puiet sa zic asa, si nu-i intereseaza, si tot ei se mira de ce scade populatia de clean, stiuca, somn, salau, avat, caras, crap in mures.....