Spinning la stiuca in prohibitie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Spinning la stiuca in prohibitie
Spinning la stiuca in prohibitie.
A fost careva dintre voi sa pescuiasca stiuca cu momeli artificiale de cand a inceput prohibitia generala adica 5/4/2010 in zone de frontiera ?
Se stie ca prohibitia la stiuca anul acesta a fost in perioada 18/2--31/3/2010.
Normal ar trebui sa se poata pescui la stiuca in aceasta perioada.
Sa auzim numai de bine. Mircea13
A fost careva dintre voi sa pescuiasca stiuca cu momeli artificiale de cand a inceput prohibitia generala adica 5/4/2010 in zone de frontiera ?
Se stie ca prohibitia la stiuca anul acesta a fost in perioada 18/2--31/3/2010.
Normal ar trebui sa se poata pescui la stiuca in aceasta perioada.
Sa auzim numai de bine. Mircea13
La intrebarea mea trimisa la adresa anpa@anpa.ro am primit urmatorul raspuns:
"da, pentru ca stiuca a avut perioada de prohibitie separata."
corect raspuns ; si daca nu mai e stiuca in prohibitie se poate pescui cu orice momeli - artificiale sau pestisori, broscute, boilies, porumb, mamaliga, rame, viermi etc.dan70 scrie:La intrebarea mea trimisa la adresa anpa@anpa.ro am primit urmatorul raspuns:
S'altare și bunăstare !
ce mai conteaza?oricum se pescuieste la... "ce merge ce-l mai bine"taicanoe scrie:corect raspuns ; si daca nu mai e stiuca in prohibitie se poate pescui cu orice momeli - artificiale sau pestisori, broscute, boilies, porumb, mamaliga, rame, viermi etc.dan70 scrie:La intrebarea mea trimisa la adresa anpa@anpa.ro am primit urmatorul raspuns:

O intrebare poate stupida ....
De ce nu se poate pune prohibitia pe specii diferite ???
Si sa controleze riguros ... pescuiesti pe o anumita specie ,daca prinzi altceva imediat ii dai drumul si gata ... cu prohibitia generala majoritatea pescarilor stau acasa sau pe balta , dand unda verde braconierilor, care pot lucra fara nici un deranj .
Cand scoti permisul primesti o foaie pe care scrie prohibitia de la ... pana la specia cu tare ,de la ... pana la etc ... semnezi ptr. el si cand vine in control te prinde te arde daca nu esti in regula.
De ce nu se poate pune prohibitia pe specii diferite ???
Si sa controleze riguros ... pescuiesti pe o anumita specie ,daca prinzi altceva imediat ii dai drumul si gata ... cu prohibitia generala majoritatea pescarilor stau acasa sau pe balta , dand unda verde braconierilor, care pot lucra fara nici un deranj .
Cand scoti permisul primesti o foaie pe care scrie prohibitia de la ... pana la specia cu tare ,de la ... pana la etc ... semnezi ptr. el si cand vine in control te prinde te arde daca nu esti in regula.
Salut. Ce spui tu merge intr-o tara civilizata unde dogmaticii sunt trimisi la pensie si nu dorm in parlament sau ministere ca sa castige salarii nerusinate si sa faca legi in folosul lor nu a poporului. Birocratia tine cu dintii sa nu se schimbe nimic ca altfel isi pierd posturile. Sa auzim numai de bine. Mircea13
Buna .Cred ca ar merge si aici ..... ,sau sunt prea optimist ?mircea13 scrie:Salut. Ce spui tu merge intr-o tara civilizata unde dogmaticii sunt trimisi la pensie si nu dorm in parlament sau ministere ca sa castige salarii nerusinate si sa faca legi in folosul lor nu a poporului. Birocratia tine cu dintii sa nu se schimbe nimic ca altfel isi pierd posturile. Sa auzim numai de bine. Mircea13
Nici vecinii nostri nu sunt mai buni ,adica nu toti....
Nu exista padure fara uscatura ,dar la noi e bai si cu Padurarii

- haprian ionel
- veteran
Sa revenim un pic la momelile folosite ..!! pana la urma se poate pescui cu pestisor viu la stiuca in prohibitie??? Duminica am fost pe balta si cand am ajuns un domn fiind cu batul in mana a scos repede pestisorul din ac si l-a aruncat in buruieni ,prima data nu mi-am dat seama ce face si pe urma cand am intrat in vorba cu el mi-a spus ca atunci cand mi-a vazut masina a crezut ca ii vreun control ceva si de aia a aruncat caraselul si asta fiind inceputul disputei ca io ziceam ca ii voie cu pestisor el zicea ca nu ii voie ...!!
Acuma logic vorbind daca faci dovada ca ai pestisorul de la magazin care ar fi problema ? de ce sa nu se poata?
Acuma logic vorbind daca faci dovada ca ai pestisorul de la magazin care ar fi problema ? de ce sa nu se poata?