Spinning la stiuca in prohibitie

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

mircea13
veteran
veteran

Spinning la stiuca in prohibitie

Mesaj de mircea13 » 28 Apr 2010, 16:55

Spinning la stiuca in prohibitie.
A fost careva dintre voi sa pescuiasca stiuca cu momeli artificiale de cand a inceput prohibitia generala adica 5/4/2010 in zone de frontiera ?
Se stie ca prohibitia la stiuca anul acesta a fost in perioada 18/2--31/3/2010.
Normal ar trebui sa se poata pescui la stiuca in aceasta perioada.
Sa auzim numai de bine. Mircea13

kamsin
junior
junior

Mesaj de kamsin » 29 Apr 2010, 10:13

Eu am trimis mail la ANPA ca sa ma lamureasca .... nici pana in prezent nu mi-au raspuns
Orice sut in fund e un pas inainte !

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 29 Apr 2010, 12:21

kamsin scrie:Eu am trimis mail la ANPA ca sa ma lamureasca .... nici pana in prezent nu mi-au raspuns
Insista prin telefon ,ca n-au timp baietii de calculator ......

dan70
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan70 » 29 Apr 2010, 15:11

La intrebarea mea trimisa la adresa anpa@anpa.ro am primit urmatorul raspuns:
"da, pentru ca stiuca a avut perioada de prohibitie separata."

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 29 Apr 2010, 19:22

dan70 scrie:La intrebarea mea trimisa la adresa anpa@anpa.ro am primit urmatorul raspuns:
corect raspuns ; si daca nu mai e stiuca in prohibitie se poate pescui cu orice momeli - artificiale sau pestisori, broscute, boilies, porumb, mamaliga, rame, viermi etc.
S'altare și bunăstare !

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 29 Apr 2010, 19:27

taicanoe scrie:
dan70 scrie:La intrebarea mea trimisa la adresa anpa@anpa.ro am primit urmatorul raspuns:
corect raspuns ; si daca nu mai e stiuca in prohibitie se poate pescui cu orice momeli - artificiale sau pestisori, broscute, boilies, porumb, mamaliga, rame, viermi etc.
ce mai conteaza?oricum se pescuieste la... "ce merge ce-l mai bine" :lol: mai putin la ce e permis,adica la stiuca :cry:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 30 Apr 2010, 07:36

O intrebare poate stupida ....
De ce nu se poate pune prohibitia pe specii diferite ???
Si sa controleze riguros ... pescuiesti pe o anumita specie ,daca prinzi altceva imediat ii dai drumul si gata ... cu prohibitia generala majoritatea pescarilor stau acasa sau pe balta , dand unda verde braconierilor, care pot lucra fara nici un deranj .
Cand scoti permisul primesti o foaie pe care scrie prohibitia de la ... pana la specia cu tare ,de la ... pana la etc ... semnezi ptr. el si cand vine in control te prinde te arde daca nu esti in regula.

mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 30 Apr 2010, 12:03

Salut. Ce spui tu merge intr-o tara civilizata unde dogmaticii sunt trimisi la pensie si nu dorm in parlament sau ministere ca sa castige salarii nerusinate si sa faca legi in folosul lor nu a poporului. Birocratia tine cu dintii sa nu se schimbe nimic ca altfel isi pierd posturile. Sa auzim numai de bine. Mircea13

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 30 Apr 2010, 18:59

mircea13 scrie:Salut. Ce spui tu merge intr-o tara civilizata unde dogmaticii sunt trimisi la pensie si nu dorm in parlament sau ministere ca sa castige salarii nerusinate si sa faca legi in folosul lor nu a poporului. Birocratia tine cu dintii sa nu se schimbe nimic ca altfel isi pierd posturile. Sa auzim numai de bine. Mircea13
Buna .Cred ca ar merge si aici ..... ,sau sunt prea optimist ?
Nici vecinii nostri nu sunt mai buni ,adica nu toti....
Nu exista padure fara uscatura ,dar la noi e bai si cu Padurarii
:lol: :lol: :lol:

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 30 Apr 2010, 19:53

Sa revenim un pic la momelile folosite ..!! pana la urma se poate pescui cu pestisor viu la stiuca in prohibitie??? Duminica am fost pe balta si cand am ajuns un domn fiind cu batul in mana a scos repede pestisorul din ac si l-a aruncat in buruieni ,prima data nu mi-am dat seama ce face si pe urma cand am intrat in vorba cu el mi-a spus ca atunci cand mi-a vazut masina a crezut ca ii vreun control ceva si de aia a aruncat caraselul si asta fiind inceputul disputei ca io ziceam ca ii voie cu pestisor el zicea ca nu ii voie ...!!

Acuma logic vorbind daca faci dovada ca ai pestisorul de la magazin care ar fi problema ? de ce sa nu se poata?

Scrie răspuns