bravooooooo !!!!shimano scrie:Ce, vrei sa te bagi si tu? Putem face un sandwich sau un hot-dog, tu fiind carnatu' de la mijloc.c.catalin scrie:
![]()
![]()
indeed
![]()
esti taaare haiooos !!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
eu nus stiu ce poate sa fie cu voi,da o concluzie e clara stati prea mult in fata calculatorului, csaba dute la pescuit! si prinde tu stiucafejer.csaba scrie:bai fratilor parca e voie numa la stiuca cu artificiale,dar ce am citit pana acum mai mult de clean aud, chiar un pic de respect fata de natura nu mai e?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kzoli scrie:eu nus stiu ce poate sa fie cu voi,da o concluzie e clara stati prea mult in fata calculatorului, csaba dute la pescuit! si prinde tu stiuca
crede-ma umbu destul dar nu e la fel cum a fost pe vremuri,si din pacate nici in fata la clc nu stau ca am destul de lucru! oricum mercy pt ide. o0sa circul mai des poate iau ceva mai punctabile1Rapala Man scrie:eu nus stiu ce poate sa fie cu voi,da o concluzie e clara stati prea mult in ffejer.csaba scrie:bai fratilor parca e voie numa la stiuca cu artificiale,dar ce am citit pana acum mai mult de clean aud, chiar un pic de respect fata de natura nu mai e?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()