Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Permise de pescuit in apele de munte la asociatii nou-infiin
Nu a fost nici un act de "pescuit ilegal", atata timp cat s-a facut cu scopul unei filmari pentru o emisiune in mass-media. Daca s-ar fi turnat filmul X in care una din scenete prevedea o partida de pescuit iarna la pastrav, cu aprobarea forurilor competente, era sau nu act de braconaj sau pescuit ilegal ?
Asta nu-mi place la voi ! Cum se gaseste cineva sa faca ceva bun pentru semeni, cum se arunca o mie de altii sa-i rupa gatul. Fratilor, asa nu vom ajunge niciodata in randul tarilor civilizate. Daca avem pareri diferite despre anumite lucruri, nu inseamna ca trebuie neaparat sa ne dusmanim !
Paste Fericit Tuturor ... mai putina dusmanie, mai multa intelegere si mai multa toleranta !
Bunul Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti !
Asta nu-mi place la voi ! Cum se gaseste cineva sa faca ceva bun pentru semeni, cum se arunca o mie de altii sa-i rupa gatul. Fratilor, asa nu vom ajunge niciodata in randul tarilor civilizate. Daca avem pareri diferite despre anumite lucruri, nu inseamna ca trebuie neaparat sa ne dusmanim !
Paste Fericit Tuturor ... mai putina dusmanie, mai multa intelegere si mai multa toleranta !
Bunul Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti !
-
- utilizator nou
Re: Permise de pescuit in apele de munte la asociatii nou-in
pityu scrie:Nu a fost nici un act de "pescuit ilegal", atata timp cat s-a facut cu scopul unei filmari pentru o emisiune in mass-media. Daca s-ar fi turnat filmul X in care una din scenete prevedea o partida de pescuit iarna la pastrav, cu aprobarea forurilor competente, era sau nu act de braconaj sau pescuit ilegal ?
Deci eu sa-mi educ copii astfel : Copii , vedeti este un parau interzis pescarilor de rand , dar acolo este peste si puteti pescui ca nenea , si chiar daca e perioada interzisa se poate numai sa duci ceva cadou celor care au grija de apa . Doar va uitati , poate prindeti vre-o stiuca sau un biban ca la astia nu-i interzis . Ce sa zic Pityu . Educativ 100 %

Permise de munte la asociatiile nou infiintate
Genule! Nu fi rau, ca tie chiar ca nu-ti sta bine. Tu esti un baiat de treaba, asa te-am cunoscut si nu as vrea sa-mi schimb parerea despre tine.
Stiu ca te-ai suparat pe Tarus la Cupa Romsilva, dar de-atunci trebuia sa-ti treaca. Nu-i bine sa tii supararea. Nu ne sta noua in caracter , ardelenilor.
Te salut cu prietenie si te-astept la editia a II-a a Cupei Romsilva, care e posibil sa se tina la noi, in Retezat!
Stiu ca te-ai suparat pe Tarus la Cupa Romsilva, dar de-atunci trebuia sa-ti treaca. Nu-i bine sa tii supararea. Nu ne sta noua in caracter , ardelenilor.
Te salut cu prietenie si te-astept la editia a II-a a Cupei Romsilva, care e posibil sa se tina la noi, in Retezat!
Am aflat de la ANPA ca RNP, desi nu avea nici in clin nici in maneca, a ridicat Decizia Curtii supreme cu privire la Ordinul 231/2006, privind pescuitul in apele de munte, a dat fuga la ANPA a solicitat dreptul de a tipari permise si a solicitat autorizatie pentru pescuit sportiv. L-am anuntat pe gigi stefan ca decizia nu este irevocabila si deci ordinul ramane suspendat pana la ramanerea irevocabila a sentintei si in consecinta sa anunte RNP sa nu arunce banii pe fereastra, judecarea recursului mai durand pana anul viitor. Ce m-a surprins a fost faptul ca gigi m-a intrebat daca am anuntat RNP. I-am raspuns ca ii las lui aceasta placere. Pentru cei interesati pentru pescuitul salmonidelor, ii anunt ca pot pescui linistiti in apele de munte, la fel ca pana acum. Cand primesc motivarea sentintei, am s-o public pe forum odata cu recursul pe care o sa-l formulez.
Fir intins.
Fir intins.
am asa un feeling ca si anu asta o sa joc v-ati ascunselea cu padurarii
Pana se lalaie toata treaba asta prin tribunale se incheie sezonu
Anii trecuti umblam cu banii in mana in aprilie sa-mi iau permis la Romsilva ca sa ma pot duce linistit la pastrav de 1 mai. Nu aveau formulare de la Buc.
Asa ca ma duceam fara permis
Anu trecut am reusit sa obtin permis de la RNP inainte de deschidere. Am dat banu fericit.
Dup-aia s-a suspendat celebrul Ordin. Nu mai eram asa fericit ca am dat banu.
Acu s-a dezsuspendat dar se poate redezsuspenda la loc.
Nici nu stiu unde sa ma duc.
Constat ca-mi trebe studii aprofundate juridice daca nu cumva si doctoratu ca sa stiu cum as putea sa pescuiesc legal, cu acte in regula.
Pe langa studii superioare de specialitate, trebuie sa fac workshop-uri cu padurarii si sa car cu mine 5 kile de monitoare oficiale, sentinte, contrasentinte, adrese, eventual un proiect de lege, nu? ca sa le explic si lor cam cum e treaba.
Cat ziceati ca face permisu in Slovenia?

Pana se lalaie toata treaba asta prin tribunale se incheie sezonu
Anii trecuti umblam cu banii in mana in aprilie sa-mi iau permis la Romsilva ca sa ma pot duce linistit la pastrav de 1 mai. Nu aveau formulare de la Buc.

Asa ca ma duceam fara permis
Anu trecut am reusit sa obtin permis de la RNP inainte de deschidere. Am dat banu fericit.
Dup-aia s-a suspendat celebrul Ordin. Nu mai eram asa fericit ca am dat banu.
Acu s-a dezsuspendat dar se poate redezsuspenda la loc.
Nici nu stiu unde sa ma duc.
Constat ca-mi trebe studii aprofundate juridice daca nu cumva si doctoratu ca sa stiu cum as putea sa pescuiesc legal, cu acte in regula.
Pe langa studii superioare de specialitate, trebuie sa fac workshop-uri cu padurarii si sa car cu mine 5 kile de monitoare oficiale, sentinte, contrasentinte, adrese, eventual un proiect de lege, nu? ca sa le explic si lor cam cum e treaba.
Cat ziceati ca face permisu in Slovenia?
Mai am o intrebare, ma scuzati daca e puerila, inca n-am terminat dreptu, dar cred ca ma apuc in curand:decizia nu este irevocabila si deci ordinul ramane suspendat pana la ramanerea irevocabila a sentintei si in consecinta sa anunte RNP sa nu arunce banii pe fereastra, judecarea recursului mai durand pana anul viitor.
Daca acum ordinul ramane totusi suspendat, contrar sentintei(!!), datorita caracterului " ne-irevocabil" al acestei sentinte, cum a fost sentinta anterioara de s-a putut suspenda in fapt, totusi? Pe aceeasi logica, RNP putea emite la acea vreme in continuare permise, nu? Ca tocmai ce s-a dovedit ca acea sentinta,revocabila au ba a fost anulata de Curtea Suprema