Infopescar - OTV
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- florentiniuga
- junior
MODIFICARE IN GRILA DE PROGRAM
In urma solicitarilor multor pescari telespectatori, incepand cu luna februarie, emisiunea se va difuza sambata de la 11.30 in loc de vineri 16.35 si in reluare tot duminica de la 07.30.
Re: MODIFICARE IN GRILA DE PROGRAM
Aia multi care au facut solicitarea cred ca nu erau pescari, ci asa cum bine ai spus, pescari telespectatori.florentiniuga scrie:In urma solicitarilor multor pescari telespectatori, incepand cu luna februarie, emisiunea se va difuza sambata de la 11.30 in loc de vineri 16.35 si in reluare tot duminica de la 07.30.
Pescarii sambata sunt la pescuit!
Asa ca eu solicit mutarea inapoi pe vineri.
Mai solicita cineva la fel?

asa da !florentiniuga scrie:In urma solicitarilor multor pescari telespectatori, incepand cu luna februarie, emisiunea se va difuza sambata de la 11.30 in loc de vineri 16.35 si in reluare tot duminica de la 07.30.
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
eu urmaresc emisiunea pe net asa ca nu imi pasa de programul efectiv de difuzare.
oricum felicitari pentru eforturi.
atentie numai la unele amanunte am observat ca ati afirmat ca pescuit la 3 lansete fiecare (parca 2 lansete spune la lege) si puneti va rog accentul cat de mult posibil pe catch and release (ca parca nu erau ok imaginile difuzate de crisan cu bibanusi de o palma aruncati aiurea pe mal in plus inteleg ca folositi babusca ca si nada la biban dar cred ca puteati folosi o galeta si apoi sa aruncati babusca care nu ati folosit-o inapoi in apa).
super ca filmati imagini cu peturile aruncate aiurea in delta, din pacate pe mures situatie este si mai rea din cauza antrenarii din amonte a gunoiului menajer aruncat aiurea
oricum felicitari pentru eforturi.
atentie numai la unele amanunte am observat ca ati afirmat ca pescuit la 3 lansete fiecare (parca 2 lansete spune la lege) si puneti va rog accentul cat de mult posibil pe catch and release (ca parca nu erau ok imaginile difuzate de crisan cu bibanusi de o palma aruncati aiurea pe mal in plus inteleg ca folositi babusca ca si nada la biban dar cred ca puteati folosi o galeta si apoi sa aruncati babusca care nu ati folosit-o inapoi in apa).
super ca filmati imagini cu peturile aruncate aiurea in delta, din pacate pe mures situatie este si mai rea din cauza antrenarii din amonte a gunoiului menajer aruncat aiurea
the angler is catching xxx, not by the lure
CORECT = inapoi vineri sau si mai bine Joi ... sambata e aiurea rau de tot.MihaiV scrie:Aia multi care au facut solicitarea cred ca nu erau pescari, ci asa cum bine ai spus, pescari telespectatori.florentiniuga scrie:In urma solicitarilor multor pescari telespectatori, incepand cu luna februarie, emisiunea se va difuza sambata de la 11.30 in loc de vineri 16.35 si in reluare tot duminica de la 07.30.
Pescarii sambata sunt la pescuit!
Asa ca eu solicit mutarea inapoi pe vineri.
Mai solicita cineva la fel?
S'altare și bunăstare !
- micutsebastian
- utilizator constant