Patron de magazin de pescuit-braconier=dosar penal
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Daca mai discutam mult despre acest stil de pescuit o sa ajungem la concluzia ca,parlamentarii vor trebui sa voteze o lege a pescuitului, pe Rogojesti,la pet-uri.In acest caz "d-l" D.H.va deveni consilier si atunci intrebarea pe care ne-o vom pune va fi una singura,si anume:PETURILE VOR AVEA ETICHETE SAU NU!!!
-
- utilizator nou
Bla bla...
Buna seara,
Sunt din Constanta si, intamplator, il cunosc pe Dani Hrisca. Am pescuit de nenumarate ori impreuna, in zone pe care cei mai multi dintre emitatorii de frustrari de pe acest forum nu le-au palpat vreodata. Cunosc comportamentul si atitudinea lui in ceea ce priveste pescuitul si daca, din alte puncte de vedere ne-am mai incontrat, pot marturisi fara pic de falsitate ca Dani Hrisca e un pescar corect.
E frumos sa emiti adevaruri universal valabile din spatele tastaturii, mai ales cand e iarna si focul din soba iti trezeste veleitatile de justitiar de apartament, dar cati dintre Dvs nu au pescuit macar o data in viata lor, folosind o metoda neprevazuta de lege? Repet, neprevazuta, nu interzisa. In conditiile in care o balta e intesata de sute de astfel de pet-uri, oricare dintre Dvs s-ar adapta, chiar daca nu ar recunoaste-o.
Ne ascundem dupa id-uri impenetrabile si emitem judecati si sentinte bazate pe teorie oarba si imaginatie devianta. Ce-ar fi sa iesim pe balta si sa colectam plase, baterii si recipienti cu carbid? Hrisca a facut asta, l-am vazut cu ochii mei. Ce nu stie dl Hrisca e faptul ca am avut ocazia sa pescuiesc in Delta cu un concurent de-al lui, cu comportament de fomist irecuperabil. Individul nu stia ca il cunosc si s-a dezlantuit. Si atunci, de ce sa ma mir ca prietenul meu deranjeaza in zona Sucevei? Sau cum sa nu ma intreb de ce altii prezenti in aceeasi zi pe balta nu au fost nici macar intrebati de sanatate?
Probabil ca celor care isi dau cu parerea pe acest forum si pe altele asemanatoare li se pare firesc sa inscenezi un scandal de dimensiunile astea, pentru a inlatura un individ care ti-a retezat plasele si iti concureaza amicii, practicand un comert civilizat. Fapta penala? Ma apuca plansul...
Cred ca putina documentare juridica nu strica inainte de a te napusti asupra tastaturii.
Daca Hrisca merita un dosar penal, atunci indivizi ca Bitner, Verbina, Raduta ar trebui executati fara proces.
Mentionez ca replica mea se adreseaza exclusiv celor care au sarit sa dea cu piatra, fara sa stie despre ce e vorba sau pentru ca pur si simplu se plictisesc si vor sa fie bagati in seama. Le urez sa mai atinga tastele abia cand vor implini 5 ani de cutreierat balti, sau macar 10% din conduita morala a lui Dani Hrisca.
Nu va obositi sa-mi raspundeti. Am renuntat de mult timp sa-mi mai sustin punctul de vedere pe forumuri si alte medii de comunicare de acest gen, fara ca macar sa stiu cu cine vorbesc. Mi se pare lipsit de etica (sic)!
Cu stima,
Mircea Constantin GEANOGLU
PS. Sarbatori Fericite tuturor!
Sunt din Constanta si, intamplator, il cunosc pe Dani Hrisca. Am pescuit de nenumarate ori impreuna, in zone pe care cei mai multi dintre emitatorii de frustrari de pe acest forum nu le-au palpat vreodata. Cunosc comportamentul si atitudinea lui in ceea ce priveste pescuitul si daca, din alte puncte de vedere ne-am mai incontrat, pot marturisi fara pic de falsitate ca Dani Hrisca e un pescar corect.
E frumos sa emiti adevaruri universal valabile din spatele tastaturii, mai ales cand e iarna si focul din soba iti trezeste veleitatile de justitiar de apartament, dar cati dintre Dvs nu au pescuit macar o data in viata lor, folosind o metoda neprevazuta de lege? Repet, neprevazuta, nu interzisa. In conditiile in care o balta e intesata de sute de astfel de pet-uri, oricare dintre Dvs s-ar adapta, chiar daca nu ar recunoaste-o.
Ne ascundem dupa id-uri impenetrabile si emitem judecati si sentinte bazate pe teorie oarba si imaginatie devianta. Ce-ar fi sa iesim pe balta si sa colectam plase, baterii si recipienti cu carbid? Hrisca a facut asta, l-am vazut cu ochii mei. Ce nu stie dl Hrisca e faptul ca am avut ocazia sa pescuiesc in Delta cu un concurent de-al lui, cu comportament de fomist irecuperabil. Individul nu stia ca il cunosc si s-a dezlantuit. Si atunci, de ce sa ma mir ca prietenul meu deranjeaza in zona Sucevei? Sau cum sa nu ma intreb de ce altii prezenti in aceeasi zi pe balta nu au fost nici macar intrebati de sanatate?
Probabil ca celor care isi dau cu parerea pe acest forum si pe altele asemanatoare li se pare firesc sa inscenezi un scandal de dimensiunile astea, pentru a inlatura un individ care ti-a retezat plasele si iti concureaza amicii, practicand un comert civilizat. Fapta penala? Ma apuca plansul...
Cred ca putina documentare juridica nu strica inainte de a te napusti asupra tastaturii.
Daca Hrisca merita un dosar penal, atunci indivizi ca Bitner, Verbina, Raduta ar trebui executati fara proces.
Mentionez ca replica mea se adreseaza exclusiv celor care au sarit sa dea cu piatra, fara sa stie despre ce e vorba sau pentru ca pur si simplu se plictisesc si vor sa fie bagati in seama. Le urez sa mai atinga tastele abia cand vor implini 5 ani de cutreierat balti, sau macar 10% din conduita morala a lui Dani Hrisca.
Nu va obositi sa-mi raspundeti. Am renuntat de mult timp sa-mi mai sustin punctul de vedere pe forumuri si alte medii de comunicare de acest gen, fara ca macar sa stiu cu cine vorbesc. Mi se pare lipsit de etica (sic)!
Cu stima,
PS. Sarbatori Fericite tuturor!
-
- veteran
Re: Bla bla...
[quote="fisherking"]Buna seara,
Am renuntat de mult timp sa-mi mai sustin punctul de vedere pe forumuri si alte medii de comunicare de acest gen, fara ca macar sa stiu cu cine vorbesc. Mi se pare lipsit de etica (sic)!
Si totusi te-ai bagat in seama si ai jignit.......
Am renuntat de mult timp sa-mi mai sustin punctul de vedere pe forumuri si alte medii de comunicare de acest gen, fara ca macar sa stiu cu cine vorbesc. Mi se pare lipsit de etica (sic)!
Si totusi te-ai bagat in seama si ai jignit.......
SD , faci o confuzie fundamentala ....si aici nu ma refer numa la pescuit .
EU NU SUNT SORIN DRAGOI .
Faptul ca avem acelasi prenume e doar o coincidenta
el posteaza cu Anglers XXI

EU NU SUNT SORIN DRAGOI .
Faptul ca avem acelasi prenume e doar o coincidenta
el posteaza cu Anglers XXI
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

conduita morala

ca sa parafrazam o lozinca celebra "Da un leu pentru ateneu" ... hai sa facem un pol cu subscriptie publica pentru statuia ecvestra a moralitati ...

poate ne spui si la ce a tras mai bine ... la pet de jumate ? de un litru ? de doi ? sau la sticla de bere ? Cu modestia ta pe mine m-ai convins ca e un pescar corectSunt din Constanta si, intamplator, il cunosc pe Dani Hrisca. Am pescuit de nenumarate ori impreuna, in zone pe care cei mai multi dintre emitatorii de frustrari de pe acest forum nu le-au palpat vreodata. Cunosc comportamentul si atitudinea lui in ceea ce priveste pescuitul si daca, din alte puncte de vedere ne-am mai incontrat, pot marturisi fara pic de falsitate ca Dani Hrisca e un pescar corect.

SD sincer nu inteleg rostul intrebarii tale ? vrei sa-mi testezi cunostintele teoretice in materie de legislatie pescareasca ? daca citeai atent ... am inceput cam asa "Din punct de vedere moral ..." nu penal.Intrebare pt tine... care este limita minima de marime la pastrav curcubeu in Romania ?
cu alte cuvinte cit de mic este legal de retinut ?
S'altare și bunăstare !
-
- utilizator nou
BRACONIERUL BRACONIERILOR
Ma numesc scripcari florin,sunt admin unei sc din suceava si mai nou am ajuns 'braconier'. eu sunt individul care am fost la ,braconj'cudan hrisca pe 13 dec.dar sa va povestesc cum;ajunsi la rogojesti am umflat barca lui dan[un superb zodiac cu motor electric] si am pus cele 10 monturi pe apa[monturile sunt facute cu fir textil si cu niste teuri speciale care nu poseda nicio alta montura din alea cica 200 ale noastre asa ca degeaba ne mint unii ca n ar avea in viata lor atatia bani sa ne mai faca anca 190 identice] .am prins eu 2 stiuci[una la 2 una la 3 kg iar dan una la 4 kg si una la un kg pe care a ELIBERAT O]. am omis faptul ca dupa noi au mai venit 3 masini din care doua au tras dupa masina mea .in una erau 2 pescari iar in cealalta 3 si aveau 2 barci.si au pus si ei monturile iar 2 din ei pescuiau si la bat din barca iar cand se plictiseau a si mai verificau sticlele.la amiaza apare un echipaj de pol cu filiala in control.prezentam permisele si ma pun sa deschid portbagajul unde au gasit stiucile.ACUMA VINE;BELEAUA;cand am intrebat de ce suntem acuzati d nul tomosoiu a replicat;'TU SA TACI DOMNULE HRISCA CA DOAR STII FOARTE BINE CA AI FOST IMPOTRIVA MEA LA ALEGERI'la care eu am ramas MASCA.am stans barca si am urmat masina pol pina la sectie 'd nul' tomosoiu ramanand acolo si trimitand o persoana sa stranga monturile.am dat declaratii dupa care mi au inapoiat permisul numai mie.aici eu am o mare nemultumire : GAOZARUL DE LA ZIARUL LU NIMENI NU M A BAGAT SI PE MINE IN SEAMA SA MI DEA SI MIE FOTO SI NUMELE IN ZIARUL PE CARE IL CUMPARA NUMAI EL + CA E TOTAL DEZINFORMAT SAU MINTE DEOARECE NU SA CONFISCAT NICI O BARCA .baeti asta PUTE si ai este DEDICATA lui hrisca pt a l discredita.revin maine seara cu continuarea ca poate v am plictisit.
-
- utilizator constant
dimensiuni
lungimea ori circumferinta la patrat supra 32.000 este aproximativ egal cu greutatea...adrian frunza scrie:salut danr.tocmai am intrat in topicul pet&comics.
Q:la pag 3 cand postezi " subdimensionati " faci referire la diametru sau la lungime ?precizarea e necesara pentru a evita speculatiile .
si uite asa ,daca nu ne ducem noi calare pe braconieri ,vin ei la noi.

nu crezi?fa o proba...

Toti pescarii ajung in Rai...
-
- utilizator constant
scuzati interventia
eu fiind incepator nu ma prea pricep.am vazut in piatza plute din acelea f mari.am luat vre-o 5 parca atat avea o punga.ziceam sa le pun la o montura la undita pe dunare..cand am vazut ca niste baieti de pe la noi bagau sticle de plastic cu o camera de tractor de care aveau agatata o montura cu un plumb usor iar in capat o ancora mica sau un carlig si puneau in ea un carasel...am aruncat io toate oscilantele din dotare nimic..am lasat un meps pe fundul apei si ii aud pe aia cu camera..ma uit la ei.."alergau '' cu camera dupa sticla..ajungeau la ea si sticla ''tushti''..pana la urma au prins-o si au scos o stiuca frumusica ..la 2-3 kile...s-a aprins beculetul si am facut si eu 2 monturi la lansetele de stationar dar le-am facut degeaba..ca n-am luat nimic.nu ajungeam sa arunc in zona unde puneau baietii sticlele..si cred ca acolo era zona ei de actiune..acu sa recunosc ,...nu mi-am pus intrebarea atunci daca e legal ce fac baietii sau daca e legal ce fac si eu..mi s-a parut comic..si mai ieftin..mai ales ptr ei,ca nu cred ca aveau bani sa-si cumpere cine stie ce plute,ancore sau carlige..iar la mine..am aflat pe urma ca plutele acelea mari sunt chiar ptr asa ceva..iar de legalitatea actiunii mele am aflat acu cateva minute ca e permis sa dau la lanseta cu astfel de plute..nu cred ca stai pe balta cu legea in mana si ispita ..in apa..mai ales daca e vre-o sirena..si nu aia pe care a tras-o vasile roaita... 

Toti pescarii ajung in Rai...
-
- utilizator nou
braconaj
eu am curaj sa pariez cu oricine ca daca nu era D. H. nu se intampla nimik. oricine ar fi fost prins in situatia asta in cel mai rau caz erau amendati. vreau sa mai precizez ca si eu am mers foarte des pe Rogojesti , iar anul trecut la copca am scos cateva setci din apa dupa care am anuntat filiala din Siret iar raspunsul lor a fost : " bine ca le-ati scos dar ce sa facem , daca nu a prins pe nimeni in fapt". iar hahalera asta de tomosoiu crede ca a facut captura vietii lui. rusine tomosoiu=seful braconierilor.