BRACONAJ IN UE

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

edypopescu1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de edypopescu1 » 19 Oct 2006, 10:50

leba scrie:hei, doc, nu te obosi cu tzugulanul...nu merita. :D :wink: a intrat cu cucul mare pe forumn si-o sa plece fara el, ai sa vezi.
hai, bajeti...macetele :twisted:
Mai Leba mersi pentru atentie!

SF
veteran
veteran

Re: BRACONAJ IN UE

Mesaj de SF » 19 Oct 2006, 12:46

[quote="zaman"] se pare ca esti intradevar de domeniul SF.,legile respective se aplica in tarile in care au fost date ,eu tin cont de cele existente in Romania ,iar din cite inteleg se pare ca-iti trebuie si translator ori ai citit numai ce iti convine,iar problema cu falimentul,te intreb pe tine ,daca ai investi intr-o afacere ce ai prefera ,falimentarea afacerii?[/quote]

Aaaa... ca-s pentru tarile respective ....vai , nu am stiut ...da atunci de ce s-au dat ca exemplu.....stai sa judec ca tine ...mi-o convenit ( de moment ) . Iar cu falimentarea nu te face ca nu intelegi , ca nu tine .

Fir Intins!!!

jiji stefan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de jiji stefan » 19 Oct 2006, 23:34

SF scrie:
jiji stefan scrie:http://www.ambientediritto.it/Legislazi ... 0n.134.htm
http://www.admin.ch/ch/i/rs/9/923.0.it.pdf
http://ec.europa.eu/community_law/state ... 089-03.pdf

Un subiect aprig disputat de catva cunoscatari in domeniul pescuitului comercial.

Sper sa purtam o dezbatere civilizata ca viitori membrii ai UE!

Civilizatia lui peste ! Bine ca nu l-ai dat pe Berlusconi drept exemplu anticoruptie !

Mai Jiji , unde-i vorba , in primu exemplu , de pescuit in apa dulce , sau l-ai dat asa la gramada , sa fie mai multe .
In ala al doilea se specifica clar faptul ca daca biotdopu se vede alterat adios drept de pescuit , eci Zaman daca la evaluare lipsesc vreo doi metri patrati de matasea broastea se cheama ca ai alterat biotopu si conform legii o sa stai cu plasele la soare . Is mai multe pe acolo , evident ca nu ai voie sa ranesti pestii subdimensionati , si altele si altele incit , sincer sa fiu eu as face ceva pe el pescuit comercial elvetian si as ramine cu racaritul , sau pescuitul racilor , cred ca-i mai rentabil . Da si aici is tot felu de chichite , elvetu is special . Total , prea multe complicatii .
In fine , ne intoarcem in Italia , unde altundeva , unde 300 de lombarzi mor de foame daca nu pescuiesc comercial , nu au ce pune pe masa , ar trebui vazut cine a propus legea si in ce imprejurari , sau crezi ca in UE si Italia in special ii diferit ( bine , ii o mica diferenta ) !?. Oricum , ii vorba si de repopulari , sau o umflat odata si dupa aia o dat faliment subit , taman cind voia sa faca repopularea , si dupa aia o inviat sub alt nume !? Parerea mea .

Fir Intins!!!

eci Zaman daca la evaluare lipsesc vreo doi metri patrati de matasea broastea se cheama ca ai alterat biotopu si conform legii o sa stai cu plasele la soare

Apropo de matasea broastei,foarte multi din pescarii din Valcea pescuiesc in zona montana a judetului.
Pacat ca nu au ochi sa vada zeci de camioane care trec pe linga ei incarcate cu mandrete de brazi la orizontala.
Imi pare rau, halal patriotism!
Carasul ,obletele .etc sunt in continua expansiune ,pe cand padurea ?

Un caras la 2 ani te chinui sa il scoti din apa ,un brad cred ca minim 50 de ani ca sa devine chereste ptr. export.

Domnilor pescari sportivi s-a legelizat ea homosexualitatea intr-o tara ortodoxa ca a noastra ,acum va intriga ca a aprut si pescuitul comercial ?

O alta chestie ptr. pescarii asa zisi sportivi in zona in care s-au facut inundatiile controlate din aceasta primavara (de la Bistret jud.Dolj pana la Potelu jud.Olt) ,intradevar s-a pescuit ,,SPORTIV'' (30-50kg pe zii de sportiv).,,Sportivi'' zilnic cu sutele.
Declaratie facuta de unul dintre realizatorii unei emisiuni de ,,pescuit'' de la o televiziune locala:
citez ,,Un adeverat Eldorado ptr.pescari"!

Restul, discutii gen Steaua vs Dinamo.(este un forum de pescari sportivi)

Nu?
Era sa uit ,Elvetia face parte din Europa(nu din UE) si dupa parerea mea un etalon in tot ce fac.

,,In fine , ne intoarcem in Italia , unde altundeva , unde 300 de lombarzi mor de foame daca nu pescuiesc comercial , nu au ce pune pe masa''

ESTI JALNIC !

Iti doresc, sa nu ai parte de asa ceva !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Oct 2006, 12:37

[quote="jiji stefan"]

ESTI JALNIC [/quote]

Ai dreptate , sint jalnic . Acum vreun an mi-am zis ca nu ma mai bag in discutii de gen , da uite ca m-am scapat . Motive( pentru care nu mai voiam sa discut din astea )...hmm !.
Mai Jiji , cum sa-ti spun eu ...tu ai dat niste exemple ( ba chiar etaloane dupa tine ), dupa care o dai in cherestea , homosexualitate , Steaua vs Dinamo si dupa aia esti tot tu ala care ne atrage discret atentia ca-i un forum de pescuit sportiv . Asta ii un fapt deja , nu mai ii parerea mea .

Fir Intins!!!

Scrie răspuns