BRACONAJ IN UE
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Edy nu stiu de ce te iei de membrii acestui site,spui ca esti mai sportiv decat 80 la suta dintre noi.Pe ce baza spui asta?Ai fost cu noi la pescuit?Nimeni nu iti interzice sa iti expui parerile,daca o faci intr-o maniera civilizata.Iar in ceea ce priveste pescuitul comercial nu vei gasi nicodata adepti printre membrii acestui site,tocmai pentru ca suntem pescari sportivi.In loc sa vii cu injurii,vino cu fapte pozitive ale pescuitlui comercial din Romania(daca exista asa ceva),arata-ne cum se efectueaza controlul pestilor recoltati,in urma caror calcule se fac popularile,si eventual sustine totul cu dovezi video si poate ne convingi,la limbajul pe care il manifesti cum crezi ca ti se va raspunde?
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
hei, doc, nu te obosi cu tzugulanul...nu merita.
a intrat cu cucul mare pe forumn si-o sa plece fara el, ai sa vezi.
hai, bajeti...macetele

hai, bajeti...macetele

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Fratilor, discutia asta nu mai are nici o legatura cu topicul. S-a ajuns din nou la jicniri si alte magarii. In ritmul asta va trebui sa inchidem topicul. Chiar nu se poate mentine "linia" unei discutii si dupa maxim 5 postari se ajunge la scandal? E aiurea. Edypopescu, l-ai jicnit si pe MihaiV absolut gratuit, de aceea am sa sterg ultimul tau post (cel cu materia cenusie), si, iti recomand calduros sa te abtii pe viitor a iti da cu parerea despre oameni pe care nu ii cunosti! Numai bine
Re: BRACONAJ IN UE
[quote="jiji stefan"]http://www.ambientediritto.it/Legislazi ... 0n.134.htm
http://www.admin.ch/ch/i/rs/9/923.0.it.pdf
http://ec.europa.eu/community_law/state ... 089-03.pdf
Un subiect aprig disputat de catva cunoscatari in domeniul pescuitului comercial.
Sper sa purtam o dezbatere civilizata ca viitori membrii ai UE![/quote]
Civilizatia lui peste ! Bine ca nu l-ai dat pe Berlusconi drept exemplu anticoruptie !
Mai Jiji , unde-i vorba , in primu exemplu , de pescuit in apa dulce , sau l-ai dat asa la gramada , sa fie mai multe .
In ala al doilea se specifica clar faptul ca daca biotopu se vede alterat adios drept de pescuit , deci Zaman daca la evaluare lipsesc vreo doi metri patrati de matasea broastea se cheama ca ai alterat biotopu si conform legii o sa stai cu plasele la soare . Is mai multe pe acolo , evident ca nu ai voie sa ranesti pestii subdimensionati , si altele si altele incit , sincer sa fiu eu as face ceva pe el pescuit comercial elvetian si as ramine cu racaritul , sau pescuitul racilor , cred ca-i mai rentabil . Da si aici is tot felu de chichite , elvetu is special . Total , prea multe complicatii .
In fine , ne intoarcem in Italia , unde altundeva , unde 300 de lombarzi mor de foame daca nu pescuiesc comercial , nu au ce pune pe masa , ar trebui vazut cine a propus legea si in ce imprejurari , sau crezi ca in UE si Italia in special ii diferit ( bine , ii o mica diferenta ) !?. Oricum , ii vorba si de repopulari , sau o umflat odata si dupa aia o dat faliment subit , taman cind voia sa faca repopularea , si dupa aia o inviat sub alt nume !? Parerea mea .
Fir Intins!!!
http://www.admin.ch/ch/i/rs/9/923.0.it.pdf
http://ec.europa.eu/community_law/state ... 089-03.pdf
Un subiect aprig disputat de catva cunoscatari in domeniul pescuitului comercial.
Sper sa purtam o dezbatere civilizata ca viitori membrii ai UE![/quote]
Civilizatia lui peste ! Bine ca nu l-ai dat pe Berlusconi drept exemplu anticoruptie !
Mai Jiji , unde-i vorba , in primu exemplu , de pescuit in apa dulce , sau l-ai dat asa la gramada , sa fie mai multe .
In ala al doilea se specifica clar faptul ca daca biotopu se vede alterat adios drept de pescuit , deci Zaman daca la evaluare lipsesc vreo doi metri patrati de matasea broastea se cheama ca ai alterat biotopu si conform legii o sa stai cu plasele la soare . Is mai multe pe acolo , evident ca nu ai voie sa ranesti pestii subdimensionati , si altele si altele incit , sincer sa fiu eu as face ceva pe el pescuit comercial elvetian si as ramine cu racaritul , sau pescuitul racilor , cred ca-i mai rentabil . Da si aici is tot felu de chichite , elvetu is special . Total , prea multe complicatii .
In fine , ne intoarcem in Italia , unde altundeva , unde 300 de lombarzi mor de foame daca nu pescuiesc comercial , nu au ce pune pe masa , ar trebui vazut cine a propus legea si in ce imprejurari , sau crezi ca in UE si Italia in special ii diferit ( bine , ii o mica diferenta ) !?. Oricum , ii vorba si de repopulari , sau o umflat odata si dupa aia o dat faliment subit , taman cind voia sa faca repopularea , si dupa aia o inviat sub alt nume !? Parerea mea .
Fir Intins!!!
domnule danr ,ceea ce nu cunosti te pot eu informa ,populari cu speciile de rapitor [stiuca,somn,salau] se pot efectua, deoarece la Institutul de Certetare de la Nucet exista o mare oferta a acestor specii ,ca sa te convingi, poti sa dai un telefon la Institutul de Certetare de la Nucet .danr scrie:si inca o chestie,
oricine stie foarte bine ca o concesionare este urmata de exterminarea rapida ( daca se poate ) a speciilor de rapitor, ca nu cumva sa manance puietul de pasnic recent introdus
sa presupunem ca la voi nu o sa se faca asta intentionat, dar cu siguranta nu se va popula vreodata cu stiuca, clean, somn, salau, avat
in aceste conditii, exploatarea industriala a unei ape in conditiile in care si asa multe specii de rapitori se apropie de disparitie mi se mare aberanta, si mai ales in contradictie totala cu pasiunea unui pescar sportiv, mai ales de rapitor
Re: BRACONAJ IN UE
Fir Intins!!![/quote] se pare ca esti intradevar de domeniul SF.,legile respective se aplica in tarile in care au fost date ,eu tin cont de cele existente in Romania ,iar din cite inteleg se pare ca-iti trebuie si translator ori ai citit numai ce iti convine,iar problema cu falimentul,te intreb pe tine ,daca ai investi intr-o afacere ce ai prefera ,falimentarea afacerii?
Fir Intins!!![/quote] se pare ca esti intradevar de domeniul SF.,legile respective se aplica in tarile in care au fost date ,eu tin cont de cele existente in Romania ,iar din cite inteleg se pare ca-iti trebuie si translator ori ai citit numai ce iti convine,iar problema cu falimentul,te intreb pe tine ,daca ai investi intr-o afacere ce ai prefera ,falimentarea afacerii?
-
- utilizator nou