BRACONAJ IN UE
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: BRACONAJ IN UE
nici Romania nu e in UEMihaiV scrie:Doar asa, pentru cultura generala: Elvetia nu e in UE!jiji stefan scrie: http://www.admin.ch/ch/i/rs/9/923.0.it.pdf

Re: BRACONAJ IN UE
Din no uconstat cu stupoare ca unii sunt maestrii in arta dezinformarii.zaman scrie:nici Romania nu e in UEMihaiV scrie:Doar asa, pentru cultura generala: Elvetia nu e in UE!jiji stefan scrie: http://www.admin.ch/ch/i/rs/9/923.0.it.pdf
Daca nu iti este clar sa-ti explicam pe indelete.
1. Titlul topic-ului :Braconaj in UE.
2. Primul post : in al doilea exemplu este vorba de o lege elvetiana.
3. Despre cultura generala : Elvetia nu e in UE ( exemplul nu isi avea rostul)
4. Realitate : Nici noi nu suntem inca in UE
5. Concluzie : Vrei si desen explicativ....sau iti ajunge.???
6. Intrebare : Ce are sula cu prefectura ?

-
- utilizator nou
Danr voi nu puteti sa acceptati o realitate si inchideti gura cu amenintarea ca ma banati!Foarte bine,nimeni niciodata nu poate sa ma opreasca sa imi exprim o parere si oricum sunt mult mai pescar sportiv decat 80%din adeptii site-lui tau.Eu am vorbit foarte civilizat dar cu analfabeti de pe site-ul tau nu se poate purta o discutie.Voi aveti toate drepturile cei care se opun parerilor voaste sunt exclusi.Sa fiti sanatosi!!!!!
edypopescu poate n-ai citit bine, andrei-ovidiu s-a referit la limbaj si eu m-am referit la amenintarea explicita pe care ai facut-o, si pe care nu le permit indiferent de parerile pescaresti
daca vrei sa te victimizezi n-ai decat sa crezi ce vrei
mi se pare ca a fost destul de clar faptul ca am lasat aceste discutii sa existe ( desi personal nu simpatizez plasarii, legali sau ilegali ) tocmai pentru libertatea la opinie
daca vrei sa te victimizezi n-ai decat sa crezi ce vrei
mi se pare ca a fost destul de clar faptul ca am lasat aceste discutii sa existe ( desi personal nu simpatizez plasarii, legali sau ilegali ) tocmai pentru libertatea la opinie
si inca o chestie,
oricine stie foarte bine ca o concesionare este urmata de exterminarea rapida ( daca se poate ) a speciilor de rapitor, ca nu cumva sa manance puietul de pasnic recent introdus
sa presupunem ca la voi nu o sa se faca asta intentionat, dar cu siguranta nu se va popula vreodata cu stiuca, clean, somn, salau, avat
in aceste conditii, exploatarea industriala a unei ape in conditiile in care si asa multe specii de rapitori se apropie de disparitie mi se mare aberanta, si mai ales in contradictie totala cu pasiunea unui pescar sportiv, mai ales de rapitor
oricine stie foarte bine ca o concesionare este urmata de exterminarea rapida ( daca se poate ) a speciilor de rapitor, ca nu cumva sa manance puietul de pasnic recent introdus
sa presupunem ca la voi nu o sa se faca asta intentionat, dar cu siguranta nu se va popula vreodata cu stiuca, clean, somn, salau, avat
in aceste conditii, exploatarea industriala a unei ape in conditiile in care si asa multe specii de rapitori se apropie de disparitie mi se mare aberanta, si mai ales in contradictie totala cu pasiunea unui pescar sportiv, mai ales de rapitor
- Stefan Tudose
- Moderator
Mai sa nu zici nimic ca te-ai privatizat ?!MihaiV scrie:No mai, mi-am facut fabrica de mobila si nu stiu?edypopescu1 scrie:Mihai ...mai ales ca ne si cunoastem si am stat si de vb.acum vreo 8 luni(am dorit sa fac mobilez un apartament si am apelat la tine printr-un prieten comun).![]()
Deci vreau dupa cum urmeaza:
1. Pat dublu - doar pentru mine
2.Suprt pentru cizme pescaresti.
3.Cuier pentru haina de pescuit
Culoarea - albastru marin cu picatzele

Mentionez ca la cotatia de pret pe care mi-o vei da vreau sa fie inclus si montajul...in garaj ...
Daca mai umblu mult dupa pesti ma scoate sotia afara din casa
Mersi .