BRACONAJ IN UE

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Oct 2006, 08:46

@zaman esti PRAF. Mai bine analfabet decat ca tine. Si ma intereseaza fiidca sunt roman, fiidca iubesc natura, fiindca imi place pescuitul, fiidca eliberez pestii, fiindca tai plasele, fiidca am salvat pesti "taiati" de acele plase, fiindca pescuiesc pe Olt, fiindca imi place munca, fiindca imi place sa gandesc si nu in ultimul rand fiindca ma distreaza sa ma cert cu unul ca tine cara habar nu ai ce inseamna cuvantul pescuit...nu am facut scoala la "3 dorobanti" dar dupa limbajul si ideile cretine pe care le expui sunt sigur ca tu ai facuto acolo...respectul tau fata de peste lai expus frumos in raspunsurile la intrebarile mele pe care leai evitat din nou cu atacuri la persoana....revenind la ideea initiala ... esti PRAF

P.S. daca tiai utiliza 0.00000001 din creier ai fi ajuns undeva, sau crezi ca mie imi este greu sa adun 10 oameni si in loc sa tremuram cu un batz in mana sa le zic "hai fratilor sa luam autorizatie si bagam plase" pfffff daca am gandi toti ca tine ... "saracu' peste". Probabil te bucuri ca pestii nu au nici un cuvant de spus la actiunile tale. Nu trebuie sa fac parte din asociatia voastra ca sami doresc sa pescuiesc in zona aceea.

Insusi raspunsurile tale pline de jigniri imi arata ca scoala de la "3 dorobanti" e un fel de facultate pentru tine, care inca te chinui sa termini generala.

Bineinteles ca nu cumperi nimic fiindca esti un parvenit, un "pilist".

Tocmai miam expus parerea despre tine in acelasi mod pe care lai facut si tu....si pana la urma ai dreptate...daca celor de acolo nu le pasa nu ma mai agit nici eu.

Pacat....

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 16 Oct 2006, 09:24

Citind aceste discutii extrem de constructive si plictisindu-ma de moarte la serviciu mi-a venit urmatoarea idee:
Ce ar fi daca o asociatie de pescuit sportiv ar lua in administrare un baraj pentru pescuit comercial :wink:
Daca il iei de la stat pentru pescuit sportiv, se mai poate da si o autorizatie de pescuit comercial. Dar daca faci un SRL pe langa asociatie si spui ca faci pescuit comercial...nu iti mai vine nimeni pe cap.
Cred ca daca s-ar depune putin efort si s-ar aduna cateva minti luminate, ar putea sa mearga chestia asta.
Daca s-ar elimina presiunea(plase, curent, zeci de lansete, etc) de pe orice lac de acumulare cred ca s-ar reface in cativa ani.
Stiu ca este o bataie de cap majora, insa in loc sa mergem la fiecare sfarsit de saptamana pe balta si sa ne ofticam ca: sunt plase, sunt idioti cu 30 de lansete, sunt alti idioti cu barci cu motor care zapacesc apa, sunt si mai multi idioti cu manele etc. , am putea incerca sa facem ceva constructiv.
Spining....Prea bun ca sa fie light...

edypopescu1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de edypopescu1 » 17 Oct 2006, 10:58

Mihai o sa scot inregistrarea pe un cd si o sa ti-o dau,mai ales ca ne si cunoastem si am stat si de vb.acum vreo 8 luni(am dorit sa fac mobilez un apartament si am apelat la tine printr-un prieten comun).Nici eu nu prea agreez pescuitul stationar dar curiozitatea si miile de zvonurii m-au impins sa ma duc pana acolo.
Pikeman cum naiba sa isi ceara cineva scuze la tine cand tu esti cel care jignesti incontinu.Bai,baiatule tu esti greu de cap si nu cred ca merita cineva sa se coboare la nivelul tau.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 17 Oct 2006, 11:34

Cand legea o sa fie respectata de ambele parti(si de plasari si de pescari) exact la standarde europene+elvetiene :wink: o sa fie peste pentru toata lumea.Pana atunci si plasele bagate pe ,,natural'' sunt legale datorita unor minti bolnave .

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 17 Oct 2006, 12:27

@edypopescu1...ai face bine sa citesti prima mea postare pe celalalt topic si a doua si a treia si sa te uiti la raspunsurile tale si ale lui zaman si sa TACI...inainte sa vorbesti in +...ai sa vezi acolo cine a inceput cu jignirile, iam cerut exemplu de pescuit industrial fiindca am fost in Italia si imi zice mie ca am fost la munca si sunt fomist...hai nene fi serios cu voi nu se poate discuta normal...o singura postare pun si imi raspunde in felul ala....rusinica

P.S. si te rog sa te uiti si pe acest topic..la ce intrebari ii pun lu' zaman si ce raspuns imi da el...sau poate tu citesti topicurile de jos in sus.. :lol: :lol:

edypopescu1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de edypopescu1 » 17 Oct 2006, 14:08

Pikeman ironia ta ma lasa rece si faptul ca incerci sa pari altceva decat esti nu dovedeste decat lipsa ta de caracter.Este problema lui Zaman ce raspunsuri iti da,pe mine daca ma intrebi ceva o sa iti raspund scurt si la subiect si te rog ia-o ca pe o rugaminte nu mai jigni estemult mai bine daca ne intelegem si avem o conversatie virtuala civilizata fara ironii si cu pareri unilaterale.Multumesc ptr. intelegere!

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 17 Oct 2006, 14:14

daca nu incetati cu discutia asta, aveti accesul interzis :!: jignirile in alta parte nu aici!

si cat despre ce se face in judetul Valcea, se stie prea bine cum si ce s-a intamplat si cum s-au obtinut asa-zisele "autorizatii"!

PUNCT!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 17 Oct 2006, 14:50

edypopescu1 ... sunt perfect de acord, ne putem intelege si fara jigniri si alte treburi...si daca faci parte din asociatie cu zaman, poate imi raspunzi tu civilizat la intrebarile pe care leam postat...eu miam expus parerea ca nu sunt de acord cu pescuitul comercial, si cele 4 intrebari reprezinta cateva motive, daca vrei sa ma contrazici dami un raspuns bine elaborat la ele si e ok...chiar am sa mai adaug una, zaman zicea ca aveti nush cate hectare de olt alocate, pana aici e ok, dar bazine artificiale de reproducere pentru populari exista?...eu intreb ca nu mi se pare corect sa iei si sa nu pui la loc, asta daca ma intelegi...
Pe de alta parte am mai zis, nu as fi impotriva pescuitului comercial daca ar exista paza pe malul apelor, adica daca tot se face comercial sa nu existe braconaj...dar cum in ultimii ani braconajul a luat amploare nu mai vad loc si de comercial...eliminam braconajul si facem comercial, asta DA e ok...dar asa :cry:

Numa bine

edypopescu1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de edypopescu1 » 17 Oct 2006, 18:06

Pikeman fac intreadevar parte din asociatie dar m-am inscris ptr. permisul de pescar sportiv nu stiu sa pescuiesc cu plase si nici nu am de gand sa invat fiindca nu imi place si aceest lucru poate sa il confirme oricine ma cunoaste.Asociatia are contracte pe barajele din Olt(de la barajul din Nord pana la barajul din Dragasani),bazine ptr. repopulari nu exista dar stiu ca exista discutii ptr. repopulare in baza unor studii facute de expertii de la Nucet.Cu paza ai mare dreptate si sper ca o sa se rezolve,existand discutii cu o firma de paza din Rm.Valcea.
Adrei-Ovidiu usor frate cu :!: ca poate de lovesti la ceas prin Valcea si m-as mira eu sa sti tu cum s-au obtinut autorizatiile.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 17 Oct 2006, 18:20

edypopescu la urmatoarea amenintare esti exclus de pe forum
andrei a avertizat cu privire la limbaj si mi se pare firesc
fie vorba intre noi nu prea te vad pescar sportiv la cat iei apararea braconierilor cu acte.....
dar fiecare cu treaba lui, in fond si la urma urmei am permis accesul plasarilor pe acest forum pentru un schimb de idei si sentimente la modul civilizat
daca nu se poate, o sa ramanem doar pescarii sportivi pe forum

Scrie răspuns