suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
stiu ca nu prea are rost ..dar de ce sa nu fie ..( nu ca trebuie dar sa fie)....acum serios am vazut ca este in reconstructie(sau asa apare)..poate asa vom avea parte de activitati specifice ... 

# Sa gresesti este uman, dar ca sa zapacesti de tot lucrurile ai nevoie de un calculator. #
iar scoici.... am auzit ca si Arpasul si Scoreiul sunt pline de scoici moarte ,parerea mea desi nu prea conteaza ,cred ca este ceva in apa ,sau prea cald(dar in zonele adinci este mai racoros)...sau sa scapat ceva iarasi in apa (dar peste mort nu apare )..asa ca ...?..somnul si crapul la momeli cu aroma de scoica 

# Sa gresesti este uman, dar ca sa zapacesti de tot lucrurile ai nevoie de un calculator. #
la turnu rosu...mai pica cite o moaca la pluta la lipitoare ...in rest babusca ,si caras .....este apa calda ca lesia ...
-
- veteran
Niky la ce fel de activitati specifice te astepti pe forumu aps ca mai facut curios lasal ca nare valoare
apropo as fi curios cate controale sau facut in ultimile 2-3 luni
scoicile au murit din orice cauza numai din cauza calduri nu...ptr ca in alti ani a fost mai calada apa pe perioade mai lungi ale anului si oltul mic si tot nu au murit asa......scoicile sunt cele mai sensibile la poluare,nu trebuie sa moara si pesti in rand cu ele.
eu sunt bucuros ca am dat de stiuci pana la urma....mici dar decat iesirile ale fara un "tac"mai bine si cu marlitele astea
apropo as fi curios cate controale sau facut in ultimile 2-3 luni
scoicile au murit din orice cauza numai din cauza calduri nu...ptr ca in alti ani a fost mai calada apa pe perioade mai lungi ale anului si oltul mic si tot nu au murit asa......scoicile sunt cele mai sensibile la poluare,nu trebuie sa moara si pesti in rand cu ele.
eu sunt bucuros ca am dat de stiuci pana la urma....mici dar decat iesirile ale fara un "tac"mai bine si cu marlitele astea

Buna ziua. Imi cer scuze de deranj dar am si eu o mare nelamurire. As dori sa merg si eu la Arpas in acest weekend dar nu am permis. Din ce spune lumea cica se poate plati 15 lei intr-un cont si aceasta suma ar reprezenta plata pentru o saptamana in acest loc. Este adevarat sau nu?
Si daca imi poate spune cineva,va rog, care este acel cont unde trebuie facuta plata si unde anume se faca plata(banca,cec,etc..)
Multumesc anticipat
Si daca imi poate spune cineva,va rog, care este acel cont unde trebuie facuta plata si unde anume se faca plata(banca,cec,etc..)
Multumesc anticipat
Eu zis ca te duci linistit la pescuit si sa nu alimentezi conturile ''oamenilor destepti'' ca oricum nu o sa te deranjeze nimeni...pe langa faptul ca in acest an au avut concediu de prin iunie este weekend si doar nu o sa isi piarda ei timpul lor liber umbland brambura pe olt. 

Si daca totusi apare vreun "infractor" ce pot face? 
Exista si posibilatea platii pe loc a acelei taxe?
Sunt amator vreau doar sa merg pentru relaxare si stiam ca unii ziceau ca se poate plati si la fata locului dar imi e teama sa nu ma ia respectivul tare sa imi spuna ca se platesc nu stiu ce amenzi
Si apropo stie cineva cum se naunta vremea pe acolo ca eu sunt din Brasov si cam ploua in acest weekend

Exista si posibilatea platii pe loc a acelei taxe?
Sunt amator vreau doar sa merg pentru relaxare si stiam ca unii ziceau ca se poate plati si la fata locului dar imi e teama sa nu ma ia respectivul tare sa imi spuna ca se platesc nu stiu ce amenzi

Si apropo stie cineva cum se naunta vremea pe acolo ca eu sunt din Brasov si cam ploua in acest weekend

-
- veteran
Am platit in luna iunie de doua ori tarif saptamanal stiu ca se achita doar la banca transilvania in contul ajvps 11 ron +taxa transfer 4 ron
ba am platit si anpa tot prin banca
contul era trecut pe siteul apssibiu care acuma nu se mai deschide
atat de mult am fost controlat de ajvps anul acesta incat am aruncat toate hartiile alea unde aveam contu
acuma nu ar fi o surpriza ca dupa acest articol sa treaca insusi sefu cel mare intro blimbare chiar pe arpas asa daca nu e plecat prin concediu pe undeva ,sa vina doar de dragu acestui articol deci nu trea sa scri nika si sa mergi linistit ca e mai degraba sa te intalnesti cu ursu la arpas decat cu ajvps
ba am platit si anpa tot prin banca
contul era trecut pe siteul apssibiu care acuma nu se mai deschide
atat de mult am fost controlat de ajvps anul acesta incat am aruncat toate hartiile alea unde aveam contu
acuma nu ar fi o surpriza ca dupa acest articol sa treaca insusi sefu cel mare intro blimbare chiar pe arpas asa daca nu e plecat prin concediu pe undeva ,sa vina doar de dragu acestui articol deci nu trea sa scri nika si sa mergi linistit ca e mai degraba sa te intalnesti cu ursu la arpas decat cu ajvps

-
- veteran
adevarul este ca, daca anul trecut am i-am vazut pe domnii ,,controlori'' de cateva ori, anul acesta nici macar o singura data nu m-am intanit cu ei.
si am petrecut ceva vreme pe balta..
si am petrecut ceva vreme pe balta..
Nihil Sine Deo