suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
grey-wolf
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de grey-wolf » 27 Aug 2013, 15:51

miky scrie: Ca tot veni vorba:
La prima adunare din acest an, mediatizata 2 saptamani, ... ne-am adunat cca 110 pescari din 3500 cotizanti...
S-a motivat ca locatia e prea departe de centrul Sibiului, si ca nu s-a mediatizat destul !
Adunarea reprogramata la o luna de la aceasta data, a fost mediatizata in 3 ziare locale plus un post de radio local si pe internet ! Asa cum stiti, ea s-a tinut la Casa de Cultura din Sibiu, adica in buricul targului, si s-au platit bani grei pentru asta ! In final, ne-am strans ,... cca 70-75 de pescari, din aceeasi 3500 !
75 de pescari din care... pentru mai bine de 40 din cei prezenti, subiectul nr 1 pe ordinea de zi, ar fi vrut sa fie liberalizarea pescuitului in prohibitie si recunoasterea furnicutei ca metoda legala si sportiva de pescuit !
Corect cu precizarea ca la Casa de Cultura am fost 135 dupa numaratoarea mea ( nu ca ar conta diferanta la un numar de 3500 de membri )
miky scrie:
La AGA Ajvps Sibiu, care a avut loc la numai 2 saptamani dupa adunarea filialei pescarilor, adica exact acolo unde, prin prezenta, trebuia sa ne sustinem revendicarile si sa ne cerem drepturile, am participat... 3 pescari ! Sau 4 ? ? ? ! ! !...
Aici voi sunteti de vina ( parerea mea ! ) AGA Ajvps Sibiu unde a fost mediatizata ? dupa cunostinta mea nicaieri ( adica doar pe forumul APS prin 8 topice TOATE cu acelasi nume cu cel in care a fost mediatizata adunarea pescarilor ) probabil ,, ADMIN" isi aminteste ! daca s-ar fi dorit in 5 minute se putea trimite un mesaj privat tuturor utilizatorilor acelui forum . acum nu mai conteaza !
miky scrie:
Ca atare, is curios si eu daca, cine si cand, va convoca o noua adunare, intrucat ceea ce am incercat noi sa construim, ... nu mai e de actualitate !
Ma mira totusi valul de nemultumiri al pescarilor deoarece se poate spune ca, acuma e exact cum v-ati dorit toti:
Fiecare pescuieste cand vrea, unde vrea, cum vrea, duce acasa cat ii da dumnezeu, si pe apa nu-l intreaba nimeni de sanatate ! Basca ca e pe gratis pentru "destepti" !!!... Intr-o totala armonie cu filozofia conducerii Ajvps :twisted: !
As zice ca e raiul pe pamant, ... nu-i asa ? ? ? ! ... :evil:
nu va convoca nimeni NIMIC !
oare chear TOTI ? TOTI ne-am dorit ceea ce scri tu ? daca tu generalizezi si TOTI inseamna TOTI atunci si TU te numeri printre noi TOTI ! bineinteles cu aceleasi dorinte si idealuri ! :twisted:

sunt curios citi membri cotizanti va pierde anual AJVPS Sbiu .
sunt curios CINE va lua in administrare ape de la ANPA la urmatoarea licitatie
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 27 Aug 2013, 16:23

eu cred ca este evident ca nu TOTI ne-am dorit aceste lucruri, la fel cum este evident ca noi TOTI care am vrut altceva suntem prea putini in comparatie cu TOTI cei pe care ii doare in cot de ape si de pesti...
TOTI asta este un termen foarte general care poate fi folosit in atatea sensuri.....
Nihil Sine Deo

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 27 Aug 2013, 18:54

:lol: :lol: :lol:
Am un flashback.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu avem pe nimeni in AJVPS
- din randurile pescarilor au fost alesi o mana de oameni sa ne reprezinte.

Nu stim cum sa facem sa-i footem in bot pe vanatori!!
- acum doi ani, sau cat o fi, cand sau ales si oamenii, ni sa prezentat un plan de actiune....pana in acel moment nu exista planul...doar un vag concept despre cam ce s-ar putea face.
- sa cerut sustinere din partea membrilor....cei care au fost la adunari stiu exact cati membri au fost :lol: :lol: :lol:

Vrem sa ne ascultati doleantele!!
- s-au ascultat...au fost si puncte excelente dar si puncte..... deci este perfect normal

Cum propuneti sa facem?
- sa se taie in carne vie!!!!...pana langa mine, la mine va rog sa ma ocoliti, doar am fost la adunare :lol: :lol: :lol:

Vrem ape curate de mizerie!! Bun, facem.... ne adunam toti si punem osul la treaba?
- Ce?? eu nu vin dom'le ...eu nu adun gunoaiele altora :lol: :lol: :lol: :lol:

Chiar doriti ca mai continui dialogul de mai sus? Chiar nu vi-l mai aduceti aminte??
Lupule, stiu ca ai fost acolo....ai fost martor.

Exista persoane care sunt bune strict la critica si demoralizat! :evil:
Un fel de Gica contra in orice!

Dar ridic clopul de pe frunce si salut pe acei pescari care nu au dormit noptile si au fost in control in padurea de sticleti prezenti noaptea pe baraje!! Va respect domnilor!! :respekt:

Mai vreti controale pe apa? Da..."o mana" dintre toti pescarii din Sibiu isi doresc asta...."o mana:....din 3500 de mebrii :evil:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 27 Aug 2013, 19:17

Hell scrie: eu nu adun gunoaiele altora
DA astea sunt cuvintele mele dar fara cei trei zimbareti pe care i-ai pus tu !nici atunci nu rideam cum nici acum nu rid ! si acum sunt de aceeasi parere EU NU ADUN GUNOAIELE ALTUIA ! DOBITOCUL ,, iubitor de natura " care poate iesi la pescuit poate sa isi adune si singur gunoiul ca sticla in bot o poate pune si mititelul pe foc din salcie verde tot asa il poate pune ! nu poate sa isi adune gunoiul pai atunci sa se inece in el !

esti cumva de parere ca nu am voie sa am idei proprii ? ca trebuie sa fiu o oaie in turma si sa behai cum vor altii ? ei bine nici nu vreau si nici nu pot !
vad ca pe multi i freaca in bot ca eu nu adun gunoaie: TE freaca ? pune mina si aduna TU iubitorule de oameni si natura !
eu ramin la parerea ca suntem prea multi in lumea asta !
Hell scrie: - sa se taie in carne vie!!!!...pana langa mine, la mine va rog sa ma ocoliti, doar am fost la adunare :lol: :lol: :lol:
aici nu ma regasesc dar imi aduc aminte de ei

PS Ai sezut pe scaunul din dreapta mea ....... deci imi aduc aminte si de tine Hellule

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 27 Aug 2013, 19:40

Hell scrie: Mai vreti controale pe apa? Da..."o mana" dintre toti pescarii din Sibiu isi doresc asta...."o mana:....din 3500 de mebrii :evil:
nu doar o mina ci toti cei care au platit cei 30 lei pentru controale ! eu asa cred
Hell scrie: Exista persoane care sunt bune strict la critica si demoralizat! :evil:
Un fel de Gica contra in orice!
tot asa cum exista persoane bune la pupat in fund . pupatorii sunt rugati sa pupe si incurajeze :twisted:

,, PAMFLET
cit despre cei de pe baraje in control eu nu i-am vazut ( nu neg prezenta lor efemera ) deci .. :idea: .. nu pot sa cred EU ERAM IN CUCURUZ ! dar de ce dracu eram cu barca :?: :shock: :wallbash: "

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Aug 2013, 21:05

Eu zic ca nu mai are rost sa cautati vinovati. Cauza e pierduta, cel putin pana s-or gasi altii dispusi sa se lupte cu morile de vant.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 27 Aug 2013, 21:27

eu nu caut vinovati . eu stiu cine suntem vinovati . vinovati pentru esec suntem TOTI . NOI TOTI ! de la cei care au stat in fata la cei care au stat in banci la cei care au stat pe kurul lor acasa .

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 27 Aug 2013, 21:29

grey-wolf scrie: oare chear TOTI ? TOTI ne-am dorit ceea ce scri tu ? daca tu generalizezi si TOTI inseamna TOTI atunci si TU te numeri printre noi TOTI ! bineinteles cu aceleasi dorinte si idealuri ! :twisted:
Eu nu caut polemica !
Faptul ca vreo 30 sau 35 (in nici un caz mai mult ! ) de pescari au fost alaturi de noi, ne-au impartasit total, sau partial ideile, sau poate chiar ne-au acordat un pic de incredere, ramanand insa in asteptare, nu schimba cu nimic situatia ! Nu putem decat sa le multumim si sa le spunem ca ne pare rau, dar asta e ! N-are rost !
35 de pescari din 3500 reprezinta cca... 1 % !
Din punctul asta de vedere cred ca 99 % poate fi interpretat oarecum echivalent cu unanimitatea, iar sensul cuvantului TOTI ramane la fel de impersonal ca impersonalele expresii prea mult folosite: "sa se faca"... "nu se vrea"..., ... etc !
Cand ajungi sa te convingi ca din fiecare 100 de pescari, doar unul vrea ceva, ceillalti 99 clamand perseverent contrariul, ... iti dai seama, mai ales daca esti ala unul din 100, ca de fapt tu reprezinti anormalul, exceptia, nepotrivirea, eroarea !
si atunci te dai la o parte, pentru ca nici nu esti si nici nu poti deveni reprezentativ, si cu atat mai putin reprezentant !
In felul asta se poate spune ca lucrurile au revenit oarecum la normal !
Cum am zis, nu caut polemica !
Dealtfel, tot cum am zis, avand in vedere ca nu ne-am realizat obiectivele pe care ni le-am propus, era normal sa ne dam la o parte ! Deci ne asumam vina, si greselile daca le-am facut ! Si probabil ca le-am facut atata timp cat rezultatul nu e cel pe care ni l-am dorit noi !
In mintea noastra, noi speram ca o sa ne consumam energiile incercand sa schimbam ceva la nivelele superioare ale Ajvps, dar se vede treaba ca Ajvpsul ori nu poate fi schimbat, ori schimbarea trebuie sa inceapa de jos de tot, de la nivelul mentalitatii fiecarui membru ! Pana atunci, ... vorbim discutii ! Din punctul asta de vedere, aproape ca nu exista nici o justificare sa mai acuzi pe cineva din conducerea Ajvps ! La asa membri, ... asa conducere ! De aceea am si zis ca mie mi se pare ca s-a revenit la o armonie,... normala !
In rastimpul care a trecut de cand ne-am bagat in asta, nu de putine ori am fost acuzati ca avem interese, sau am fost apostrofati, contrati, atentionati, sfatuiti, certati, luati in bascalie de catre... destui ! deci nu avem nici o problema daca in continuare dati vina tot pe noi pentru tot ce nu va place !
Daca asta va face ziua de pescuit mai misto,... fie !
Va doresc fir intins ! Cat s-o mai putea !

PS: Cine nu se regaseste in afirmatiile mele, am rugamintea sa considere ca nu ma refer si la el ! Ma refer in schimb la toti ceilalti ! Faceti voi socoteala cati raman in discutie ! :)
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 27 Aug 2013, 21:43

miky scrie:[...]ori schimbarea trebuie sa inceapa de jos de tot, de la nivelul mentalitatii fiecarui membru ! [...]
asta-i cruda realitate si-i cruda pentru ca mentalitatile se vor schimba doar cand firele pescarilor vor mai fi intinse doar de scoici, melci , alge si gunoaie.
desi la cum au murit si scoicile in ultima vreme .....

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 27 Aug 2013, 21:43

Miky

la modul in care ai spus-o acum chear nu se poate zice alt ceva decit : Ai dreptate !

Scrie răspuns