Corect cu precizarea ca la Casa de Cultura am fost 135 dupa numaratoarea mea ( nu ca ar conta diferanta la un numar de 3500 de membri )miky scrie: Ca tot veni vorba:
La prima adunare din acest an, mediatizata 2 saptamani, ... ne-am adunat cca 110 pescari din 3500 cotizanti...
S-a motivat ca locatia e prea departe de centrul Sibiului, si ca nu s-a mediatizat destul !
Adunarea reprogramata la o luna de la aceasta data, a fost mediatizata in 3 ziare locale plus un post de radio local si pe internet ! Asa cum stiti, ea s-a tinut la Casa de Cultura din Sibiu, adica in buricul targului, si s-au platit bani grei pentru asta ! In final, ne-am strans ,... cca 70-75 de pescari, din aceeasi 3500 !
75 de pescari din care... pentru mai bine de 40 din cei prezenti, subiectul nr 1 pe ordinea de zi, ar fi vrut sa fie liberalizarea pescuitului in prohibitie si recunoasterea furnicutei ca metoda legala si sportiva de pescuit !
Aici voi sunteti de vina ( parerea mea ! ) AGA Ajvps Sibiu unde a fost mediatizata ? dupa cunostinta mea nicaieri ( adica doar pe forumul APS prin 8 topice TOATE cu acelasi nume cu cel in care a fost mediatizata adunarea pescarilor ) probabil ,, ADMIN" isi aminteste ! daca s-ar fi dorit in 5 minute se putea trimite un mesaj privat tuturor utilizatorilor acelui forum . acum nu mai conteaza !miky scrie:
La AGA Ajvps Sibiu, care a avut loc la numai 2 saptamani dupa adunarea filialei pescarilor, adica exact acolo unde, prin prezenta, trebuia sa ne sustinem revendicarile si sa ne cerem drepturile, am participat... 3 pescari ! Sau 4 ? ? ? ! ! !...
nu va convoca nimeni NIMIC !miky scrie:
Ca atare, is curios si eu daca, cine si cand, va convoca o noua adunare, intrucat ceea ce am incercat noi sa construim, ... nu mai e de actualitate !
Ma mira totusi valul de nemultumiri al pescarilor deoarece se poate spune ca, acuma e exact cum v-ati dorit toti:
Fiecare pescuieste cand vrea, unde vrea, cum vrea, duce acasa cat ii da dumnezeu, si pe apa nu-l intreaba nimeni de sanatate ! Basca ca e pe gratis pentru "destepti" !!!... Intr-o totala armonie cu filozofia conducerii Ajvps!
As zice ca e raiul pe pamant, ... nu-i asa ? ? ? ! ...
oare chear TOTI ? TOTI ne-am dorit ceea ce scri tu ? daca tu generalizezi si TOTI inseamna TOTI atunci si TU te numeri printre noi TOTI ! bineinteles cu aceleasi dorinte si idealuri !

sunt curios citi membri cotizanti va pierde anual AJVPS Sbiu .
sunt curios CINE va lua in administrare ape de la ANPA la urmatoarea licitatie