suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: suntem si Sibieni ?
asa e
si eu am pescuit o luna ca nesimtitul fara permis in cele mai expuse zone....deci uite inca o incurajare sa`ti faci atarul fara lei grei
si eu am pescuit o luna ca nesimtitul fara permis in cele mai expuse zone....deci uite inca o incurajare sa`ti faci atarul fara lei grei
-
- veteran
anul trecut am fost eu cu baieti aceia care au pus umarul in vederea unei schimbari(cheltuirea banilor de la pescari ptr interesul pescarilor,combaterea braconajului samd)la cel putin 10 controale de la tr pana sus la arpas plecam seara la ora 5 si veneam la 3 dimin acasa.de multe ori scoteam plase din fundul barajelor scorei sau arpas. paznici se antrenau si ei in actiuni vrand nevrand.parea un inceput bunAlbuletu Alexandru scrie:adevarul este ca, daca anul trecut am i-am vazut pe domnii ,,controlori'' de cateva ori, anul acesta nici macar o singura data nu m-am intanit cu ei.
si am petrecut ceva vreme pe balta..
dar apoi din pacate...totul sa stins..ptr ca nu au avut sustinere din partea cotizantilor
acuma sincer la modul cum se pescuieste cotizanti nici nu au interes sa vina cineva in control sai ia la intrebari cate undite au cati si ce pesti au retinut
mai bine asa.....la liber sa faci cum vrei pe apa
nui mai bine in perioada de prohibitie sa prinzi somn si avat fara sa te intrebe nimenea nimic????

Cum de nu esti ma la pesti? 

la turnu trece Laurentiu pe acolo ,de cite ori am fost ,si am fost el a tyrecut pe acolo ,a controlat si chiar luat bete care erau la parasuta sa fara permis ..in rest aveti dreptate ,anul trecut a fost mai ieftin si mai controlat decit anul acesta ..totusi nu putem spune ca nu am incercat ,dar nu depinde numai de noi gecit la chestia cu cotizatia ,restul nu mai intereseaza pe nimeni ,se uita la noi de parca am fii dusmani lor ,nu cei care ii platim( pe uni nu pe toti ) 

# Sa gresesti este uman, dar ca sa zapacesti de tot lucrurile ai nevoie de un calculator. #
-
- veteran
ai cu controale doar ta punctele fierbinti tr rosu avrig...nu se face treaba
am stabilit ca la iarna se va inchide zona avrig si zona turnu rosu ...dar fiind ca nu sa respecat promisiunile de la adunare in legatura cu controalele eu nu mai sunt deacord cu asta ....astept sa vedem o adunare cit de curind ...mai bine sa vedem controale eficiente decit sa se ajunga la asta
# Sa gresesti este uman, dar ca sa zapacesti de tot lucrurile ai nevoie de un calculator. #
-
- veteran
salut!
maine ma bate gandul sa fac o iesire la scoreiu. stie careva dintre voi daca dau drumul la apa dimineata si cat timp?
nu de alta, dar nu as vrea sa ajung acolo si sa stea ca in lac si doar sa ard motorina degeaba, asa cum am patit acum 1 saptamana
ca mai apoi sa aflu ca ii dau drumul doar seara...
maine ma bate gandul sa fac o iesire la scoreiu. stie careva dintre voi daca dau drumul la apa dimineata si cat timp?
nu de alta, dar nu as vrea sa ajung acolo si sa stea ca in lac si doar sa ard motorina degeaba, asa cum am patit acum 1 saptamana

ca mai apoi sa aflu ca ii dau drumul doar seara...
Nihil Sine Deo
Am patit-o si eu o data.Am stat ce am stat si am plecat la Arpas.Acolo aceeasi treaba.Intr-adevar, e cam nasol sa tot umble astia la apa,ba mica ba mare.De ciuda ca astia nu uzinau
tot am prins un salau jucand agresiv Kastmaster-ul. 

-
- veteran
nu o sa mai fie nici sedinte nici controale ca nu se mai ocupa decat vechiul ajvps de chestile respective....
da nu e mai bine asa ma niky?sa nu vina nici bau-bau?
da nu e mai bine asa ma niky?sa nu vina nici bau-bau?
La ultima adunare nu s-a facut nici o promisiune !Nicky67 scrie:am stabilit ca la iarna se va inchide zona avrig si zona turnu rosu ...dar fiind ca nu sa respecat promisiunile de la adunare in legatura cu controalele eu nu mai sunt deacord cu asta ....astept sa vedem o adunare cit de curind ...mai bine sa vedem controale eficiente decit sa se ajunga la asta
S-a prezentat o stare de fapt a situatiei si niste propuneri privind masurile care se impun pentru a fi inaintate conducerii Ajvps Sibiu ca si revendicari !
Din acest punct de vedere,... noi comitetul ne-am indeplinit sarcina in sensul ca tot ce am adoptat la acea adunare a fost depus si supus dezbaterii in Consiliul Ajvps, inclusiv adresa catre ANPA de instituire a zonei de protectie amintite...
Rezultatele sunt pe masura sustinerii de care s-au bucurat aceste demersuri in randul pescarilor !
Ca tot veni vorba:
La prima adunare din acest an, mediatizata 2 saptamani, ... ne-am adunat cca 110 pescari din 3500 cotizanti...
S-a motivat ca locatia e prea departe de centrul Sibiului, si ca nu s-a mediatizat destul !
Adunarea reprogramata la o luna de la aceasta data, a fost mediatizata in 3 ziare locale plus un post de radio local si pe internet ! Asa cum stiti, ea s-a tinut la Casa de Cultura din Sibiu, adica in buricul targului, si s-au platit bani grei pentru asta ! In final, ne-am strans ,... cca 70-75 de pescari, din aceeasi 3500 !
75 de pescari din care... pentru mai bine de 40 din cei prezenti, subiectul nr 1 pe ordinea de zi, ar fi vrut sa fie liberalizarea pescuitului in prohibitie si recunoasterea furnicutei ca metoda legala si sportiva de pescuit !
La AGA Ajvps Sibiu, care a avut loc la numai 2 saptamani dupa adunarea filialei pescarilor, adica exact acolo unde, prin prezenta, trebuia sa ne sustinem revendicarile si sa ne cerem drepturile, am participat... 3 pescari ! Sau 4 ? ? ? ! ! !...
Ca atare, concluzia fireasca:
In momentul de fata, existenta acestui comitet si a activitatii membrilor acestuia, a devenit absolut de prisos, astfel incat, cu decenta, dar si cu dezamagire, noi cei din comitet ne-am retras definitiv ! Puteti considera ca ne-am depus mandatele, intrucat nu ne-am atins obiectivele !
Din pacate asta e concluzia corecta:
Nu putem 7-10 oameni sa impunem la 3500 de pescari masurile pe care le-am dorit noi, crezand ca-s bune !
In acelasi timp, nu suntem de acord si nu vrem sa fim partasi la punerea in aplicare a masurilor pe care le doreste majoritatea !
Ca atare, is curios si eu daca, cine si cand, va convoca o noua adunare, intrucat ceea ce am incercat noi sa construim, ... nu mai e de actualitate !
Ma mira totusi valul de nemultumiri al pescarilor deoarece se poate spune ca, acuma e exact cum v-ati dorit toti:
Fiecare pescuieste cand vrea, unde vrea, cum vrea, duce acasa cat ii da dumnezeu, si pe apa nu-l intreaba nimeni de sanatate ! Basca ca e pe gratis pentru "destepti" !!!... Intr-o totala armonie cu filozofia conducerii Ajvps

As zice ca e raiul pe pamant, ... nu-i asa ? ? ? ! ...

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/