Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
danstiucaru
- veteran

danstiucaru scrie:Si care estye Hell specia de anu acesta dupa parerea ta?
sa nu zici stiuca ca ma las de pescuit
eu anul acesta nu am prins dar am vazut mai mult biban ca in alti ani ,mult clean...nici somnu sta anul acesta apoi salau....stiuca in schimb am prinso imediat dupa dezghet si apoi nici macar marlite dar insist

scuze ,am vrut sa scriu nici somnul nu sta rau anul acesta ,am auzit destui prinsi.....(ma tot intrerup tel de serviciu si pierd ideea)
sper sa fie mai bine dupa ce so raci apele
-
Albuletu Alexandru
- veteran

de Albuletu Alexandru » 16 Aug 2013, 17:04
danstiucaru scrie:danstiucaru scrie:Si care estye Hell specia de anu acesta dupa parerea ta?
sa nu zici stiuca ca ma las de pescuit
eu anul acesta nu am prins dar am vazut mai mult biban ca in alti ani ,mult clean...nici somnu sta anul acesta apoi salau....stiuca in schimb am prinso imediat dupa dezghet si apoi nici macar marlite dar insist

scuze ,am vrut sa scriu nici somnul nu sta rau anul acesta ,am auzit destui prinsi.....(ma tot intrerup tel de serviciu si pierd ideea)
sper sa fie mai bine dupa ce so raci apele
biban intr-adevar s-a prins foarte bine si destul de mare, clean s-a prins bine, insa cu somnul imi permit sa te contrazic putin: s-a prins, nu zic nu, dar mult mai slab ca anul trecut( atat la spinning cat si la stationar)
la stiuca nu i-am mai vazut culoarea de vreo 2 luni cand am avut la doua zile diferenta 2 partide faine: 5-6 buc 2-2,5 kg in 4-5 ore + ratarile de rigoare
Nihil Sine Deo
-
Hell
- veteran

-
Dane, eu mai mult umblu dupa avat (3 bucati anul asta, si cea mai mare avea la 1.5 kg ) si clean.
Doar la musca.
Pe trusa de spin este praful de doo dejte'

-
danstiucaru
- veteran

va cred si aia cu somnu e adevarat sa luat dar mult mai putin ca in 2010 -11
si stiuca am prins doar dupa dezget si cam atata
defectul meu este ca insist in a da dupa stiuca,parca faptul ca nu prind ma enerveaza mai rau si dau tot dupa ea,cu toate ca normal ar fi sa mai merg si eu la un clean (ca pe domnul salau nul inteleg si avatu tot respectu ptr el dar nam chef de el)
hell sunt convins ca ai satisfacie asa cum dai tu...am mai zis ca ma gandesc si eu la tot felu de modificari in modul meu dea pescui dar lenea si comoditate e cucuane mari...prefer sa raman asa ,cu toate ca as incerca sa dau dupa salau pe olt ca stiu ca este insa aia ar presupune o investitie frumusica.fara un bat bun un fir bun samd nai ce cautala salauca i prinzi doar accidental
oai da ceam mai scris
-
chrisfisher
- veteran

investitia nu`i asa mare Dane dar te sperii tu.la fratemio i`am luat un bat de un milion jumate de cast si l`am modificat de spin prin schimbarea primului inel si prinde salai de bubuie cu un fir de 80 lei de la power pro pe care oricum il cumperi ori ca dai la stiuca ori la salau.si apropo e primul an cand da la salau.
dar esti scartar si comon:)))))) sper sa te enervezi acum si sa te apuci de salau:)))))))
-
Nicky67
- junior

salutare colegii..ce sa intimplat cu A P S sibiu ..nu mai este ?..nu il gasesc ,nu pot intra pe el ?

,,,,,,

# Sa gresesti este uman, dar ca sa zapacesti de tot lucrurile ai nevoie de un calculator. #
-
danstiucaru
- veteran

Da ce rost mai avea aps ala mai niky?Ca si ajvps....nici un rost .
Chris ma mai gandesc ca nui tarziu
Ieri am reusit de am gasit stiu ulitele
Vream sa va mai intreb ceva.de ce or fi murit scoicile inhalul halului pe zoa baraj avrig si golfuri porumbacu?
-
chrisfisher
- veteran

am auzit si eu de scoici....cica e ra alb deasupra.......adio somn acum are ce hali
-
SVF
- veteran

Dute mah Danaut la pesti ca trece sezonu si acum papa bine