suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
Astazi, prima zi de pescuit pe 2013 pe unul din lacurile de acumulare. Doua barci, 6 stiuci. Din pacate, doar la kil. Nici una mai imbracata. Din fericire, ne-am simtit foarte bine.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
deci ai facut inaugurarea, felicitari!!
abia astept sa aud dar mai ales sa vad
abia astept sa aud dar mai ales sa vad
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
cum se comporta barca?**** in straita in continuare,asteptam poze si o intalnire cu toti 

Da, o intalnire e necesara si nu ar trebui sa o ratam. Prea bine ne-am simtit anul trecut.
Dupa o scurta acomodare, de la trecerea de pe gonflabila, totul e ok. Un pic ciudata senzatia cand calci pe fundul barcii si acesta se "flambeaza"putin. Barca are alt suflu cu acelasi motor de 3,2 cai, desi am iesit in 3, deci incarcata cam mult. La urmatoarele pescuieli vom ramane doar doi si va fi mai OK, atat la deplasare cat mai ales la pescuit. Ce m-a surprins neplacut a fost locul prea mare ocupat in portbagaj de cele trei bancute si de placa de fund. Daca aveam berlina, nu cred ca mai incapea si motorul.
Asamblarea am facut-o in cinci minute, dar la urmatoarele probabil o vom face in 4 minute fara sa ne grabim.
Poze nu am facut ca nu meritau capturile sa stricam filmul.
Dupa o scurta acomodare, de la trecerea de pe gonflabila, totul e ok. Un pic ciudata senzatia cand calci pe fundul barcii si acesta se "flambeaza"putin. Barca are alt suflu cu acelasi motor de 3,2 cai, desi am iesit in 3, deci incarcata cam mult. La urmatoarele pescuieli vom ramane doar doi si va fi mai OK, atat la deplasare cat mai ales la pescuit. Ce m-a surprins neplacut a fost locul prea mare ocupat in portbagaj de cele trei bancute si de placa de fund. Daca aveam berlina, nu cred ca mai incapea si motorul.
Asamblarea am facut-o in cinci minute, dar la urmatoarele probabil o vom face in 4 minute fara sa ne grabim.
Poze nu am facut ca nu meritau capturile sa stricam filmul.

Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
- liliacul007
- utilizator constant
Cum mai stati cu iesirile la pescuit in ultima vreme ?
-
- veteran
Cu iesirile?Bine...cu capturile subtire.Am fost de 4ori cate 2hseara sau dimineata.Am prins doar 2 stiuci eliberate .Maxim kilu nu mai mari.In 2 din iesirinu am avut nici macar o urmarire ,mai rau ca in lighean.Mam mai ales cu ceva cleni pe un rau mic din zona la rotativa cand era limpede.In rest ...cu toate ca in multe zone dai de mizerie sau galagie...ma bucur de pescuit as cum este
Slutare tuturor numele meu este andu sunt din avrig jud sibiu.....tocmai vreau sa imi achizitionez o lanseta si o mulineta pentru pescuitul la stiuca avat si salau pescuiesc pe raul olt de pe mal suma de incadrare ar fi de 500 lei .... Acestea sunt doua obtiuni la care m-am gandit eu... Lanseta Daiwa Exceler 2,40m/10-40gr si Mulineta Daiwa Megaforce A 3000 FD SAU Lanseta Colmic Red Creek 2,40m 10-30gr/MH si Mulineta Shimano Catana 3000 SRB ce parere aveti si ce sfaturi.???
-
- veteran
salut!
stie careva daca mai este ceva pastrav pe Gatul Berbecului???
intreb fiindca am auzit ca o data cu lucrarile care s-au efectuat acolo a fost secat lacul si ar fi fost distrus cam tot ce exista...
nu de alta, merg cu niste prieteni in zona si as vrea sa stiu daca are rost sa ne caram si cu betele dupa noi!
stie careva daca mai este ceva pastrav pe Gatul Berbecului???
intreb fiindca am auzit ca o data cu lucrarile care s-au efectuat acolo a fost secat lacul si ar fi fost distrus cam tot ce exista...
nu de alta, merg cu niste prieteni in zona si as vrea sa stiu daca are rost sa ne caram si cu betele dupa noi!
Nihil Sine Deo
-
- veteran
PASTRAVI la gatul berbecului?complicata intrebare
da stiu si eu o intrebare complicata
stie cineva daca mai este pe vremea asta vreo stiuca pe olt?????????

da stiu si eu o intrebare complicata
stie cineva daca mai este pe vremea asta vreo stiuca pe olt?????????

Stiu eu ca mai erau doua la Porumbacu, dar poate ca le-o prins cinevadanstiucaru scrie: stie cineva daca mai este pe vremea asta vreo stiuca pe olt?????????
![]()

In schimb sunt crapceni la 500 - 800 gr. gramada... si carasi...