suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
Ceva info. recente despre barajul de la Cornet?Mersi mult.
Tot plin si usor tulbure.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- semlecangheorghe
- veteran
Ni ca no disparut Tavi...mie unu mi-ai lipsit.. 

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Pentru toti cei care doresc sa pescuiasca pe raul Olt in judetele Sibiu si Brasov vreau sa fac urmatorul anunt :
In urma adresei nr.913/21.06.2013 primita din partea Garzii de Mediu-Comisariatul Judetean Sibiu,Regulamentul si Planul de Management al sitului RO SPA 003 Avrig-Scorei-Fagaras, precum si sistemul de tarife impus de Asociatia Epal (custodele acestei arii protejate) NU AU PRIMIT AVIZUL, conform art. 30 alin 4 din OUG 57/2007.
Deci in acest moment nu exista obligativitatea de a platii taxa de acces in arie, taxa de campare sau alte taxe pretinse de acestia.
In urma adresei nr.913/21.06.2013 primita din partea Garzii de Mediu-Comisariatul Judetean Sibiu,Regulamentul si Planul de Management al sitului RO SPA 003 Avrig-Scorei-Fagaras, precum si sistemul de tarife impus de Asociatia Epal (custodele acestei arii protejate) NU AU PRIMIT AVIZUL, conform art. 30 alin 4 din OUG 57/2007.
Deci in acest moment nu exista obligativitatea de a platii taxa de acces in arie, taxa de campare sau alte taxe pretinse de acestia.
-
- veteran
[quote="SVF"]Ceva info. recente despre barajul de la Cornet?Mersi mult.
in ultimele 5 zile, avand drumuri prin zona, am trecut de 2 ori pe acolo, gandindu-ma ca poate poate se arata ceva... nimic nici sub baraj , nici deasupra... nici ca avat, nici ca salau sau somn...plus ca lipsa pescarilor mi-a intarit convingerea ca nu se prinde peste de ceva vreme
in ultimele 5 zile, avand drumuri prin zona, am trecut de 2 ori pe acolo, gandindu-ma ca poate poate se arata ceva... nimic nici sub baraj , nici deasupra... nici ca avat, nici ca salau sau somn...plus ca lipsa pescarilor mi-a intarit convingerea ca nu se prinde peste de ceva vreme
Nihil Sine Deo
-
- veteran
la fel ca in 2012 trecand pe barajul de la avrig am vazut la"fomisti traistari"le- as mai putea spune magari ,ca retin crapceni cat palma ca si asa i manaca somnu
si retinand somni de 300g pe motiv ca manaca crapi
iar unu zicea chiar cas buni de facut pe disc
.IMBECILI

Mersi AlexAlbuletu Alexandru scrie:SVF scrie:Ceva info. recente despre barajul de la Cornet?Mersi mult.

-
- veteran
adevarul este ca din toamna s-a schimbat ceva... avatul parca a disparut din locurile cunoscute...l-am gasit intamplator la sfarsit de sezon in niste locuri atipice
aceeasi poveste in acest inceput de sezon, cu exceptia ca nu mai este nici unde era in toamna tarzie...
nu-mi vine sa cred ca , in locuri in care vedeai sute de atacuri de avati intr-o zi acum nu se vede nimic....
asa ca ,, tacerea avatilor'' este cea mai potrivita expresie si, intr-adevar, nu ar trebui sa ne mire...
p.s. din ce am auzit ,,tacere'' este si in cazul celorlalte specii de peste
aceeasi poveste in acest inceput de sezon, cu exceptia ca nu mai este nici unde era in toamna tarzie...
nu-mi vine sa cred ca , in locuri in care vedeai sute de atacuri de avati intr-o zi acum nu se vede nimic....
asa ca ,, tacerea avatilor'' este cea mai potrivita expresie si, intr-adevar, nu ar trebui sa ne mire...
p.s. din ce am auzit ,,tacere'' este si in cazul celorlalte specii de peste
Nihil Sine Deo
Ai dreptate Alex.Cat despre Cornet,ideea era ca s-ar putea sa ajung in zona in urmatoarea perioada si vroiam sa stiu daca mai e ceva avat,desi stiu ca se baga plasele bine de tot...Chiar sunasem pe cineva sa aflu ceva amanunte,dar ori el era prea ocupat ori eu prea neimportant
Numai bine Alex si poate ne vedem pe la vreo partida.

Numai bine Alex si poate ne vedem pe la vreo partida.