suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de SVF » 23 Iun 2013, 20:10

Ceva info. recente despre barajul de la Cornet?Mersi mult.

tibster
junior
junior

Mesaj de tibster » 23 Iun 2013, 20:22

Gura Raului cum a fost azi? Saptamana trecuta a fost prea plin si vreau sa stiu daca a mai scazut nivelul. Mersi.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 24 Iun 2013, 08:08

Tot plin si usor tulbure.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Iun 2013, 07:12

Ni ca no disparut Tavi...mie unu mi-ai lipsit.. :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 25 Iun 2013, 14:54

Pentru toti cei care doresc sa pescuiasca pe raul Olt in judetele Sibiu si Brasov vreau sa fac urmatorul anunt :
In urma adresei nr.913/21.06.2013 primita din partea Garzii de Mediu-Comisariatul Judetean Sibiu,Regulamentul si Planul de Management al sitului RO SPA 003 Avrig-Scorei-Fagaras, precum si sistemul de tarife impus de Asociatia Epal (custodele acestei arii protejate) NU AU PRIMIT AVIZUL, conform art. 30 alin 4 din OUG 57/2007.
Deci in acest moment nu exista obligativitatea de a platii taxa de acces in arie, taxa de campare sau alte taxe pretinse de acestia.

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 26 Iun 2013, 08:42

[quote="SVF"]Ceva info. recente despre barajul de la Cornet?Mersi mult.

in ultimele 5 zile, avand drumuri prin zona, am trecut de 2 ori pe acolo, gandindu-ma ca poate poate se arata ceva... nimic nici sub baraj , nici deasupra... nici ca avat, nici ca salau sau somn...plus ca lipsa pescarilor mi-a intarit convingerea ca nu se prinde peste de ceva vreme
Nihil Sine Deo

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 26 Iun 2013, 08:49

la fel ca in 2012 trecand pe barajul de la avrig am vazut la"fomisti traistari"le- as mai putea spune magari ,ca retin crapceni cat palma ca si asa i manaca somnu :shock: si retinand somni de 300g pe motiv ca manaca crapi :shock: iar unu zicea chiar cas buni de facut pe disc :? .IMBECILI

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Iun 2013, 09:00

Albuletu Alexandru scrie:
SVF scrie:Ceva info. recente despre barajul de la Cornet?Mersi mult.

in ultimele 5 zile, avand drumuri prin zona, am trecut de 2 ori pe acolo, gandindu-ma ca poate poate se arata ceva... nimic nici sub baraj , nici deasupra... nici ca avat, nici ca salau sau somn...plus ca lipsa pescarilor mi-a intarit convingerea ca nu se prinde peste de ceva vreme
Mersi Alex :wink: .Se pare ca peste tot e cam la fel.Credeam ca doar "pe salbatic" se intampla asta,dar vad ca nici pe sub baraje nu e mai bine.De fapt nu ar trebui sa ne prea mire aceasta"tacere a avatilor".

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 26 Iun 2013, 22:08

adevarul este ca din toamna s-a schimbat ceva... avatul parca a disparut din locurile cunoscute...l-am gasit intamplator la sfarsit de sezon in niste locuri atipice
aceeasi poveste in acest inceput de sezon, cu exceptia ca nu mai este nici unde era in toamna tarzie...
nu-mi vine sa cred ca , in locuri in care vedeai sute de atacuri de avati intr-o zi acum nu se vede nimic....
asa ca ,, tacerea avatilor'' este cea mai potrivita expresie si, intr-adevar, nu ar trebui sa ne mire...

p.s. din ce am auzit ,,tacere'' este si in cazul celorlalte specii de peste
Nihil Sine Deo

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 27 Iun 2013, 12:42

Ai dreptate Alex.Cat despre Cornet,ideea era ca s-ar putea sa ajung in zona in urmatoarea perioada si vroiam sa stiu daca mai e ceva avat,desi stiu ca se baga plasele bine de tot...Chiar sunasem pe cineva sa aflu ceva amanunte,dar ori el era prea ocupat ori eu prea neimportant :lol:
Numai bine Alex si poate ne vedem pe la vreo partida. :wink:

Scrie răspuns