suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
Asa se pare .Tia placut ce tiam trimis 

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
-
- veteran
sa vedeti acuma controale pe capu nostru ....cred ca zilnic o sa vina ajvps-ul in control

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
-
- veteran
http://www.tribuna.ro/stiri/actualitate ... 87662.htmldanstiucaru scrie:sa vedeti acuma controale pe capu nostru ....cred ca zilnic o sa vina ajvps-ul in control
ai stiut tu ceva stiucarule.

-
- veteran
oooooooo
buuuun
mama lor de cacanari

buuuun
mama lor de cacanari

Pe ei si pe mama lor .
-
- veteran
sunt fericit......noroc cu ajvps asta ca altfel ne mancau braconieri in loc de carasi
-
- veteran
pesti
in acvariu, am dat la hata...sper sa nu ma prinda jandarmi
sper ca sti de gluma
am fost putin azi doar 1h jumate de prinz chiar nimic...eram doar curios dupa deschidere daca sunt pescari pe vreme de asta mai rea....si erau taman in cele 2-3 locuri care le vizam eu....ma gandeam ca vremea asta i tine acasa...da de undeee

in acvariu, am dat la hata...sper sa nu ma prinda jandarmi
sper ca sti de gluma
am fost putin azi doar 1h jumate de prinz chiar nimic...eram doar curios dupa deschidere daca sunt pescari pe vreme de asta mai rea....si erau taman in cele 2-3 locuri care le vizam eu....ma gandeam ca vremea asta i tine acasa...da de undeee