valoare permis anul 2013

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Re: valoare permis anul 2013

Mesaj de pikeman » 27 Ian 2013, 17:35

@antipescarul

Tipar ranit e unul de la Brasov presedinte de asociatie popesciana, zis si Roland?

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 27 Ian 2013, 20:20

Zamfi scrie:@semlecangheorghe

Ok.Merci. Nu ma refeream expres la tine ci la voi la aradeni cand am intrebat "cat imi luati"...

Oricum sa stii ca la noi e mai putin peste ca la voi ,asa ca ...nu am nimic de pierdut!
hai bre la noi la Valceni, aici e totul mocca si este impus prin lege ca asa au vrut muschii la unii de prin ministerele lui peste.
vi la mine cu o sticla colorata de pe la Ciumbrud si se rezolva, eu nu iti percep taxe :twisted:

@pikeman
nu.
Alba - Arpas
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 27 Ian 2013, 22:30

adiwolf scrie: @pikeman
nu.
Alba - Arpas
aaaa, e ala cu rulota pe coada la Arpas, de pune pripoane si are barca de fibra cu termic si ziua iese sa "da" la clonc? :evil:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 28 Ian 2013, 12:12

Probabil e tot ala care a fost si pe la Avrig,cu barca aia albastra.Vad ca nu mai zice nimic...Cei de la asociatie poate ar face bine sa nu-l mai accepte in zona de anul asta.

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 28 Ian 2013, 12:26

pikeman scrie:@antipescarul

Tipar ranit e unul de la Brasov presedinte de asociatie popesciana, zis si Roland?
Nu stiu de unde ? aceasta confuzie :idea: :?: :respekt: fiindca eu nu am si nu am avut album foto de unde sa sterg pozele de la Arpas :shock:
Dar sigur "antipescarul" este o clona (a lu neeee fane sau gerula :fluch ) ca este membru pe Rapitori din 2009 si nu are decat 6 postari sub aceasta identitate :twisted: :censored:
Cu stima :!:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 28 Ian 2013, 18:41

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 28 Ian 2013, 19:05

SVF scrie:Adica esti asta,nu?
http://www.youtube.com/watch?v=nTa7WfaSqJ4
ala nu-i dobitocul ala de isi spune "stiucar"?

http://www.rapitori.ro/forum/gallery/al ... lbum_id=61

adica "Tarzan" asta:

Imagine

Imagine
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

antipescarul
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de antipescarul » 28 Ian 2013, 21:52

buna seara
stiucar este stiucar
tipar ranit este ,, vicele " dar uneori de pe contul tipar ranit scrie si domnul stiucar !
adica de pe acelasi cont scriu 2 persoane !
pikeman scrie:
adiwolf scrie: @pikeman
nu.
Alba - Arpas
aaaa, e ala cu rulota pe coada la Arpas, de pune pripoane si are barca de fibra cu termic si ziua iese sa "da" la clonc? :evil:
ala este !
SVF scrie:Probabil e tot ala care a fost si pe la Avrig,cu barca aia albastra.Vad ca nu mai zice nimic...Cei de la asociatie poate ar face bine sa nu-l mai accepte in zona de anul asta.
nu au ce sa ii faca campeaza in zona Ucea si se fereste sa coboare in partea de Sibiu a Arpasului . a nenorocit coada Arpasului
Tipar ranit scrie: Nu stiu de unde ? aceasta confuzie :idea: :?: :respekt: fiindca eu nu am si nu am avut album foto de unde sa sterg pozele de la Arpas :shock:
Dar sigur "antipescarul" este o clona (a lu neeee fane sau gerula :fluch ) ca este membru pe Rapitori din 2009 si nu are decat 6 postari sub aceasta identitate :twisted: :censored:
negati ca de pe contul tipar ranit au scris 2 persoane ?

Da am 6 postari si cu asta 7 , adevarul sta cumva in numarul de postari ? prefer sa scriu putin pt ca nu imi place sa ma scald in aceeasi balta cu altii de felul tipar / stiucar .
probabil prin 2015 ajung si eu la 20 de postari . daca nu erau vastele cunostinte despre ce ar trebui sa faca APS Sibiu nu postam nimic . poate ne impartasiti din vastele realizari ale APS Scobarul . din auzite asa un zvon cica ati terminat cu braconieri in 3 saptamini cu balastierele in 3 zile si cu popescu in 3 ore si totul cu numai 3,3 lei pe mileniu :roll:

cu cel mai al dracu respect :respekt:

PS poate revin , poate nu . 2 mesaje pe luna e cam obositor . sa ne fereasca Dumnezeu de cei binevoitori !
Nu sunt prietenos ,nici politicos !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Ian 2013, 21:58

nu stiu daca ie el, dar sa stie de la mine ca niscaiva pripoane or sfarsit rau, dar ie profi baietii, sufa de sarma cu tub de cauciuc peste, carligele asezate la 90 de grade de linia principala de care atarna un PET, le mai fac o vizita prin prohibitie, in 10 ture crek ii mut acasa :twisted: 10x10 - 100 pripoane la bajetu :twisted: :lol: :lol: trebea sa iau si betele care sunt legate de diversi copaci pe apa...tu-le muma'm c-u-r

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 29 Ian 2013, 07:59

@ antipescarul si @ pikeman
Astept scuze :!: :P :P :P :respekt:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

Scrie răspuns