Permis de pescuit 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 14 Mar 2010, 19:49

silvian2007 scrie:Ieri mi-am luat permis de pescuit pe 2010...emis de anpa si distribuit la Braila prin AJPS - Galati - Federatia Nationala a Pescarilor Sportivi din Romania ( :wink: ), contra sumei de 48 lei...deci au inceput sa se distribuie.
Ai mila de inima mea bolnava..., nu-i bascalie , nu? Inainte de prohibitie ?? :shock: :shock: :shock: :shock:

je_xman
junior
junior

Mesaj de je_xman » 14 Mar 2010, 20:46

minuneeeee :shock: vom avea permise de paste si mai ziceti ca ii rau in romania, au trecut abea 2 luni si ceva si deja la orizont apar primele permise de pescuit :D :D

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 14 Mar 2010, 22:34

je_xman spune :
minuneeeee vom avea permise de paste si mai ziceti ca ii rau in romania, au trecut abea 2 luni si ceva si deja la orizont apar primele permise de pescuit
- pai care e problema ? a suferit vre-un pescar din cauza lipsei acestor permise ? ???
- pescarii le-au platit incepand cu luna ianuarie si pescuiesc ori de cate ori doresc tot incepand cu ianuarie , la fel ca si in 2009. N-am vazut vre-o apa sa duca lipsa de pescari nici in 2010. Pestele lipseste ...si desigur permisele , dar care sunt platite..dar care probabil nu sunt tiparite.........

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 15 Mar 2010, 09:00

stire de ultima ora:
Fnpsr nu a primit permise de pescuit ptr 2010.ce putin pana la ora asta.
asa ca atentie mare unde va faceti membrii sau unde "donati".
numai bine

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 15 Mar 2010, 09:02

gigi 2007 scrie: - pai care e problema ? a suferit vre-un pescar din cauza lipsei acestor permise ? ???
- pescarii le-au platit incepand cu luna ianuarie si pescuiesc ori de cate ori doresc tot incepand cu ianuarie , la fel ca si in 2009. N-am vazut vre-o apa sa duca lipsa de pescari nici in 2010. Pestele lipseste ...si desigur permisele , dar care sunt platite..dar care probabil nu sunt tiparite.........
Da ... eu sunt unul dintre pescarii afectati de lipsa permiselor inca de la 1 ianuarie 2010. :shock:
Am platit chitanta la ANAF in 5 ianuarie si de atunci nu am fost la pescuit.
Pescuiesc numai pe Prut si in judetul Iasi Politia de Frontiera nu da aviz de pescuit (in apele de frontiera) pina nu apar permisele.
Si (nu stiu daca stii ca) primavara devreme e un sezon excelent de mreana mare, se poate prinde bine platica, se poate prinde avat mare.

NB Suferinta se va prelungi pina la 10 iulie 2010 ... pentru ca pe Prut prohibitia dureaza 100 zile, intre 1 aprilie si 9 iulie.

Cred ca voi initia o petitie la Ministerul Agriculturii, sa prevada in ordinul privind practicarea pescuitului sportiv prelungirea valabilitatii permisului de pescuit si in anul urmator pina la aparitia noilor permise. Consider ca in acest moment eu ar trebui sa pot merge la pescuit cu permisul din 2009 insotit de chitanta ANAF care atesta plata taxei pentru permisul valabil 2010.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Mar 2010, 09:34

Ar trebui sa-i multumesti pentru asta ,din pacate , domnului "asociatie ca manifestare a societetii civile"Chiar ca situatia descrisa de tine este foarte urita,practic platesti ca orice pescar din tara si nu poti pescui decit jumatate de an.Cred ca situatia cu eliberarea permiselor prin asociatii v-a disparea,din pacate pina la intrarea in normalitate unii platesc din greu.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 15 Mar 2010, 10:21

Ioan S. spune :
Da ... eu sunt unul dintre pescarii afectati de lipsa permiselor inca de la 1 ianuarie 2010.
Am platit chitanta la ANAF in 5 ianuarie si de atunci nu am fost la pescuit.
Pescuiesc numai pe Prut si in judetul Iasi Politia de Frontiera nu da aviz de pescuit (in apele de frontiera) pina nu apar permisele.
- deci totusi pescuiesti....pe Prut!!!!
- ca in fiecare an mai apar prin unele locuri neintelegeri - oricum la noi ,incepand cu ianuarie 2010 , Dunarea , zona de frontiera , nu duce lipsa de pescari deoarece au avizele necesare de a pescui pe granita ,atat in CS cat si in MH.
- problema aceasta este veche , dar pescarii au pescuit mereu ,chiar daca au fost necesare solicitari, aprobari explicite la ANPA si chiar daca unii au mai ajuns in instanta datorita altor pescari care isi spun sefi de asociatie si care in loc sa caute braconieri , fac viata grea pescarilor platitori de taxe .
- totdeuna pescarul a castigat si a putut sa pescuiasca daca a platit.
- daca vroiau sa nu se pescuiasca , nu trebuiau sa incaseza taxele

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 15 Mar 2010, 11:28

AU VENIT PERMISELE DE PESCUIT :!: asocitia noastra este programata maine 16. 03. ora 8:30 la ANPA Cluj pentru a ridica permisele de pescuit, asa ca de maine de la amiaz puteti sa veniti dupa ele, la sediul nostru :B-dul TUDOR VLADIMIRESCU nr. 48 (in incinta peco EUROPA, partener ROMPETROL) INF la telefon : 0752020377, 0740010334.
Va multumesc .si....FIR INTINS :!:
TRANSPARENTA

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 15 Mar 2010, 12:00

au venit pentru cei care au platit deja taxa la trezorerie? sau aveti si ceva in plus?
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 15 Mar 2010, 12:37

Ai perfecta dreptate, speram sa adudem cateva in plus din cele cu 30 ron, caci la cele cu reducere trebuie sa ducem copiile xeros dupa carnet elev/student, talon pensie si mai mult, trebuie sa comletam pe loc (la ANPA) permisele cu nume, prenume, CNP, pt cei cu reducere.
Pentru cei care solicita permise cu reducere incepand de maine si se inscriu la asociatia noastra, le vom aduce permisele la urmatoarea transa.
Va multumesc. si ... FIR INTINS :!:
TRANSPARENTA

Scrie răspuns