80 ron cu tot cu pretul la permise ( la ajvps), si daca se mai intampla ceva legat de pretul permiselor, se mai umbla si la bani...
Mai stai putin deocamdata

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
nu cred ca se mai umbla, ca cei de la eco au la 70lei, asa ca nu se mai schimba nimic,asa vad eu situatziasoriniusc scrie:Mino, noutatile sunt tot alea vechi...![]()
80 ron cu tot cu pretul la permise ( la ajvps), si daca se mai intampla ceva legat de pretul permiselor, se mai umbla si la bani...
Mai stai putin deocamdata
adi nu le dau nimic pana dupa prohibitzie,dar mare lucru nu o sa schimbe in legatura cu pretzurile,de aia eco are cu 10 lei sub ajvps,crede ca daca e mai ieftin oameni se ingramadesc sa ia de la eiadiwolf scrie:nu va îngrămădiți,
mai așteptați, este timp suficient sa le dați banii voștri
deocamdată ei nu va dau nimic în schimb
foarte corect , numai ca eu nu vreau sa fiu membru:D .Permisele se dau prin asociatii (zice legea) dar nu stiu , este obligatorie asocierea ? deci intrebarea este sunt sau nu obligati sa-mi elibereze un permis de pescuit plus o taxa de eliberare fara a fi membru sau tre sa fiu membru obligatoriu ?:roll: Sa ma lumineze si pe mine cineva .King tu parca te stiai cu legileHellRAISER scrie:parerea meamino scrie:pai tocmai de aia am intrebat adi , ca de la 30 la 80 e ceva .......pentru nimic ., nejustificat
![]()
![]()
...
30 este asa cum zici tu doar permisul
Restul...taxa de membru
Eu zic ca da! Doar ca taxa aia de eliberare s-ar putea sa fie mai mare decat taxa de membru. Dar sunt convins ca iti vor elibera permis.sunt sau nu obligati sa-mi elibereze un permis de pescuit plus o taxa de eliberare fara a fi membru