suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 08 Feb 2010, 17:12

Mino, noutatile sunt tot alea vechi... :)
80 ron cu tot cu pretul la permise ( la ajvps), si daca se mai intampla ceva legat de pretul permiselor, se mai umbla si la bani...
Mai stai putin deocamdata :wink:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 08 Feb 2010, 17:27

soriniusc scrie:Mino, noutatile sunt tot alea vechi... :)
80 ron cu tot cu pretul la permise ( la ajvps), si daca se mai intampla ceva legat de pretul permiselor, se mai umbla si la bani...
Mai stai putin deocamdata :wink:
nu cred ca se mai umbla, ca cei de la eco au la 70lei, asa ca nu se mai schimba nimic,asa vad eu situatzia

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 08 Feb 2010, 20:05

nu va îngrămădiți,
mai așteptați, este timp suficient sa le dați banii voștri
deocamdată ei nu va dau nimic în schimb :evil:

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 08 Feb 2010, 20:15

pai tocmai de aia am intrebat adi , ca de la 30 la 80 e ceva .......pentru nimic . :evil: , nejustificat :evil: :evil: :evil:
fir intins !

secada
utilizator nou
utilizator nou

salut mino

Mesaj de secada » 08 Feb 2010, 22:14

nu ma-i fi suparat mino ca pina se razgindesc astia a.n.p.a sa tipareasca permisele intram direct in prohibitie ,si la rapitor...prin mai cind se linistesc apele sau cine stie.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Feb 2010, 06:43

mino scrie:pai tocmai de aia am intrebat adi , ca de la 30 la 80 e ceva .......pentru nimic . :evil: , nejustificat :evil: :evil: :evil:
parerea mea :!: ...
30 este asa cum zici tu doar permisul
Restul...taxa de membru

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 09 Feb 2010, 09:24

adiwolf scrie:nu va îngrămădiți,
mai așteptați, este timp suficient sa le dați banii voștri
deocamdată ei nu va dau nimic în schimb :evil:
adi nu le dau nimic pana dupa prohibitzie,dar mare lucru nu o sa schimbe in legatura cu pretzurile,de aia eco are cu 10 lei sub ajvps,crede ca daca e mai ieftin oameni se ingramadesc sa ia de la ei

anu trecut o fost atlfel o dat anpa permisele si de aia o scazut si ajvps si eco pretzurile,daca ramane legea asta adio

si taxa de membru mi se pare o tampenie,poate ca eu nu vreau sa fiu membru,doar un simplu pescar care plateste ca vrea sa pescuiasca

ajvps nu populeaza sopa ca sa practici pescuitul in timpul prohibitziei asa cum itzi spun, ca la permis se mai adauga ceva si ptr sopa(a populat-o prin 2004-5 si atunci a fost tziganie totzi erau pe lac in loc sa lase macar 4 luni sa se acomodeze pestele,pescuiau si cei care nu aveau permis,si asa se intampla de atunci,plus ca anu trecut cand am fost in plimbare am ramas mut de ce fel de oameni pescuiesc) e pacat de lacuri si paznici care au fost acolo numai lucruri slabe,dar asa e cand platesti putzin si nu alegi oameni competentzi,iasa lucru de cacao

eco e din medias si poate ca au sau nu populat vreo balta(nu stiu situatzia ca nu is din zona aia) care o are asociatzia dar acolo nu merg la pescuit e departe,asa ca taxa pe lacurile care le are fiecare sa fie la alegere, ca poate pescarul nu vrea sa pescuiasca in acele lacuri,poate il intereseaza doar o anumita apa

si daca nu se schimba ceva la lege pana dupa prohibitzie parca vad ca trebe sa ne facem membri ca nu renuntza asociatzile la un ban in plus doar asa de dragu pescarilor

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 09 Feb 2010, 14:50

HellRAISER scrie:
mino scrie:pai tocmai de aia am intrebat adi , ca de la 30 la 80 e ceva .......pentru nimic . :evil: , nejustificat :evil: :evil: :evil:
parerea mea :!: ...
30 este asa cum zici tu doar permisul
Restul...taxa de membru
foarte corect , numai ca eu nu vreau sa fiu membru:D .Permisele se dau prin asociatii (zice legea) dar nu stiu , este obligatorie asocierea ? deci intrebarea este sunt sau nu obligati sa-mi elibereze un permis de pescuit plus o taxa de eliberare fara a fi membru sau tre sa fiu membru obligatoriu ?:roll: Sa ma lumineze si pe mine cineva .King tu parca te stiai cu legile :wink:
ps: numa taxe si tapari in tara asta :evil: :explode:
fir intins !

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Feb 2010, 15:36

sunt sau nu obligati sa-mi elibereze un permis de pescuit plus o taxa de eliberare fara a fi membru
Eu zic ca da! Doar ca taxa aia de eliberare s-ar putea sa fie mai mare decat taxa de membru. Dar sunt convins ca iti vor elibera permis. :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 09 Feb 2010, 18:32

nu te pot obliga sa devii membru al unei asociatii sau orice alta organizatie, impotriva vointei tale si nici nu iti pot ingradi un drept al tau, respectiv dreptul de acces la pescuit.
pot si sunt convins ca o vor face (pana la urma este complet normal) sa ceara o taxa de eliberare a permisului, dar acea taxa nu poate sa depaseasca 50% din valoarea permisului - (sa nu vorbesc prostii acuma, nu mai stiu sigur dar asa retin - totusi consultati si voi HG1016)
nu va lasati pacaliti, daca nu vreti sa deveniti membri a unei asociatii, nu este nevoie, puteti sa primiti acel permis si fara sa fiti membri.
o asociatie are tot interesul sa aiba cat mai multi membri fiindca ii confera legitimitate si greutate cand se duc sa ceara ceva in numele celor pe care ii reprezinta, deci, atentie mare catre cine va indreptati, sau nu :wink:

Scrie răspuns