suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 24 Ian 2010, 21:26

shirkan1982 scrie:da baieti va multumesc mult pt aprecieri,eu am citit regulamentul,se pare ca voi nu prea l-ati rasfoit,si nu fac parte din gasca lui 12 kg...nici nu-l cunosc personal pe dan,mister ma bucur ca n-ai nimic de invatat de la mine,ce-a fost a fost ma mir ca nu ti-a trecut,si daca ati plecat voi doi de pe forum nu inseamna ca sa terminat cu el,suntem o mana de pescari sibieni si ne intepam cu vorbe ca prostii,certurile alea erau chiar niste banalitati copilaresti
rog adminul sa nu bage in seama comentul meu n-am de impartit nimic cu nimeni
numa bine
nici aicea?
adica ce legatura am eu cu stricatui de forumuri?
adica eu sunt de vina?
eu parca eram cu 15kg :roll:
i clar ca cineva ma invidiaza rau,adevaru e ca sunt cel mai bun :D

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 24 Ian 2010, 21:45

Dane,tu nu ai nici o vina .Esti chiar simpatic uneori.
:wink:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 24 Ian 2010, 22:00

bine bine,am inteles...oricum eu nu incetez cu prostiile decat daca ma dati afara ....ca eu nu am prins pesti ca sa scriu de ei :D :D :D

shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 24 Ian 2010, 22:00

ilie scrie:Totul e bine cand se termina cu bine.Asta simt eu acum si sper ca intrarea ta pe forum Shirkane e un lucru bun,cred ca ai ceva de spus vizavi de pescuit.Cat despre C&R,pot spune ca Marius+Marius au fost un exemplu pentru multzi dintre noi.De asta sunt bune forumurile,mai schimba gandirea unora,aici incluzandu-ma si pe mine. :wink:
ma bucur ca s-a aplanat situatia sper sa trecm la lucruri mai serioase cu adevarat importante pt viitorul pescuitului
inca ceva cum sta treaba cu permisele pe 2010...le vizam,nu le vizam,tre sa fim membri intr-o asociatie+chitanta de 30 lei,sau mai asteptam pana se mai limpezesc treburile?

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 25 Ian 2010, 00:10

ce mah?? gata??? vati pupacit si gata??? unde sunt mah injurile si datu cu paru....
Ma voi imbatraniti.... :lol: :lol: pe voi nu va mai tin incheieturile
Mah edi ce ai tu cu omu ca are un clean atarnat pe perete mah??
Eu am 4 trofee de vanatoare atarnate pe perete si pun pariu ca iti plac
Sunt altii care pur si simplu impaiaza cocosi de munte mah...no la aia este pacat mah sa i pui pe perete...mai bine i lasi sa umble brambura prin padure.

Ma pikeman....ce este cu faza asta??
...Marius+Marius...

Ma tu te ai dat pe parte shailalta....aia era treaba altora mah din alte parti ale Romaniei

Hai mah...fitzi si voi mai cu vana mah...continuati in stilul tipic de aici ...dati cu noroi in tot ce misca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No offense... :wink:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 25 Ian 2010, 09:41

HellRAISER scrie:ce mah?? gata??? vati pupacit si gata??? unde sunt mah injurile si datu cu paru....
Sunt altii care pur si simplu impaiaza cocosi de munte mah...no la aia este pacat mah sa i pui pe perete...mai bine i lasi sa umble brambura prin padure.

...Marius+Marius...

Ma tu te ai dat pe parte shailalta....aia era treaba altora mah din alte parti ale Romaniei

Hai mah...fitzi si voi mai cu vana mah...continuati in stilul tipic de aici ...dati cu noroi in tot ce misca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

si nu ai zis ca ai 4 trofee :shock: , vaii asta e genocid,pai cum sa ai impaiat cocosu de munte mai bine pune o gaina din ograda ca e aceasi senzatzie cand te uitzi la ea :lol: sau nu stiai ce sa faci cu spatziul ala gol :lol: pune si tu o poza in format A4 in rama cu un peste sau cocos sa vezi ce le place la preteni sau o icoana ca sa itzi aduci aminte de pacate ;) asa nu trebuie sa mai si curetzi de praf gaina care atarna si cu timpu se decoloreaza si o arunci la gunoi,deci tablourile is baza :lol: asculta de un om batran ;)

ce injuraturi,eu unu nu injur degeaba, doar daca am motiv intemeiat :twisted:

noroi,ce noroi nu vezi ca e inghetzat bocna :lol: :lol: :twisted:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 25 Ian 2010, 11:02

ce gaini sa pun mah...ai cu capu...nu am destule floace de la tine....mai tre sa agatz si o gaina sa am ce jumuli la ia?? :lol: :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 25 Ian 2010, 15:20

HellRAISER scrie:ce mah?? gata??? vati pupacit si gata??? unde sunt mah injurile si datu cu paru....

...Marius+Marius...

:!: :!: :!:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 25 Ian 2010, 22:36

care i faza cu.... :!: :!: :!: :?:

secada
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de secada » 26 Ian 2010, 10:28

stie cine-va cit de groasa e gheata? vreau sa ma duc la vistea(balti)

Scrie răspuns