Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
culmea ca nu stiampikeman scrie:bravo ed, frumos colt de natura
![]()
io taxidermez lemne
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=10182
ce albire,niciodata nu o fost un secret i-am si spus la hell dar el batman batmanpikeman scrie:ma ed, sa strici minunatia si sa nu zici tu secretu cum ai scapat de albire
pikeman scrie:ed, franc iti zic ca nu mai am, is si plecat din tara![]()
am cu mine un borcan de 400ml cu acetona, aici e diferenta ca asta se evapora repede si e albire la mijloc, am folosit si eu nitro 209 cu succes dar ma plictiseam la scufundari, nu era albire si nu era necesara treaba cu lasatul la rece ( cred eu, poate obtii un produs final mai stralucitor asa, nu am testat). Totusi cam 3 straturi pentru o acoperire buna si pute 2 zile.
Acum te intreb ce tio trebuit sa baji plasticu acela direct peste propionat? nu sedea bine el acolo? nu puteai sa faci test separat in alt borcan? bashca mai aveai si pentru ai multi, ce tio trebuit sa il inmultesti, voiai sa lasi la copii?
@Ilie, la finalul anului speram sa apara un alt pescar sa zica Marius+Ilie+Marius au fost un exemplu pentru multzi dintre noi (te-am bagat la mijloc sa nu fie cu suparare pentru nimeni, Mariusii sunt anonimi si interschimbabili)
numa bine
nu inteleg?ilie scrie:Edi,lasa mah gasca lu' 12 kg in pacen-ai vazut ca o terminat forumul celalalt,acum trec aici.Drept ca unii deja erau,si de cate ori posteaza,de atatea ori mai invatzam cate ceva
:lol:Cred ca e vremea sa ne luam viteza si de aici,altfel riscam sa ne molipsim si noi.Stii cu ce,nu?