suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 24 Ian 2010, 17:44

am spus ca am terminat cu taximetria asta demult :lol: ,mai nou taxidermez voblere,am prea multe incat nu prea am timp sa le incerc pe toate,multe sunt pe post de bibelou in trusa :?

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 24 Ian 2010, 17:51

pikeman scrie::lol: bravo ed, frumos colt de natura 8)

io taxidermez lemne :lol:

http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=10182
culmea ca nu stiam :lol: :lol: faina stiuca ai progresat mult
m-o mancat in *** sa bag peste propionatu ala niste plastic tot asa granule am crezut ca is acelasi lucru si l-am stricat,imi pare rau ca mai retusam wb care erau bulite, asa e cand te manca :lol: :lol: asa ca mai cioplesc cand am timp sau imi vine vreo idee :)

shirkan nu mai am nimic cu tine,te las in pace nu te mai atac :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Ian 2010, 18:11

ma ed, sa strici minunatia si sa nu zici tu secretu cum ai scapat de albire :lol:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 24 Ian 2010, 18:35

pikeman scrie:ma ed, sa strici minunatia si sa nu zici tu secretu cum ai scapat de albire :lol:
ce albire,niciodata nu o fost un secret i-am si spus la hell dar el batman batman :lol: nu m-o crezut

itzi spun si tzie ce i-am spus lui hell :) dupa ce sa murat bine vreo doua saptamani in diluant nitro d 209 il lasi afara la rece ca prinda culoarea tulburie si apoi il tzi numai la caldura, este preferabil sa il lasi mult timp pana se limpezeste dar sa nu mai adaugi diluant pe parcurs il lasi asa cu cel de la inceput si sa fie ermetic inchis si atunci sa vezi ce itzi iasa ;)
eu inainte sa bag wb in el dadeam cu lac de unghii peste wb si asa nu mai intra in vopsea propionatu ca sa dea senzatzia aia de albire, asta e secretu :lol:

acum ce mai am s-a separat de plastic care la rece a cazut la fund find mai greu dar din pacate propionatu sa corcit cu plasticu pierzandu-si propietatzile initziale nemaifind asa de fest si se descozeaza ca pielea de la soare :lol:

na acum daca ai intrebat intreb si eu :D tu mai ai propionat??sau potzi sa imi faci si mie rost(nu trebe mult) ca sa imi mai fac de lucru

daca nu ma manca(blestemele :lol: ) nu aveam treaba, mai aveam ptr inca multzi ani

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 24 Ian 2010, 19:05

Totul e bine cand se termina cu bine.Asta simt eu acum si sper ca intrarea ta pe forum Shirkane e un lucru bun,cred ca ai ceva de spus vizavi de pescuit.Cat despre C&R,pot spune ca Marius+Marius au fost un exemplu pentru multzi dintre noi.De asta sunt bune forumurile,mai schimba gandirea unora,aici incluzandu-ma si pe mine. :wink:

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 24 Ian 2010, 19:11

Asa-i Ilie. Nici mie nu-mi plac certurile, mai cu folos sunt cand vreun meserias mai scapa cate un "secret". :wink:
Pe vremea asta ma tot gandesc la o copca captusita cu vin fiert.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 24 Ian 2010, 19:12

po sa scriu si eu ceva?
acuma ca e 10 seara ,pot sa scriu si eu ceva?ca azi am fost la pesti?pot?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Ian 2010, 19:18

ed, franc iti zic ca nu mai am, is si plecat din tara :)

am cu mine un borcan de 400ml cu acetona, aici e diferenta ca asta se evapora repede si e albire la mijloc, am folosit si eu nitro 209 cu succes dar ma plictiseam la scufundari, nu era albire si nu era necesara treaba cu lasatul la rece ( cred eu, poate obtii un produs final mai stralucitor asa, nu am testat). Totusi cam 3 straturi pentru o acoperire buna si pute 2 zile.

Acum te intreb ce tio trebuit sa baji plasticu acela direct peste propionat? nu sedea bine el acolo? nu puteai sa faci test separat in alt borcan? bashca mai aveai si pentru ai multi, ce tio trebuit sa il inmultesti, voiai sa lasi la copii?

@Ilie, la finalul anului speram sa apara un alt pescar sa zica Marius+Ilie+Marius au fost un exemplu pentru multzi dintre noi (te-am bagat la mijloc sa nu fie cu suparare pentru nimeni, Mariusii sunt anonimi si interschimbabili :lol: )

numa bine

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 24 Ian 2010, 19:40

pikeman scrie:ed, franc iti zic ca nu mai am, is si plecat din tara :)

am cu mine un borcan de 400ml cu acetona, aici e diferenta ca asta se evapora repede si e albire la mijloc, am folosit si eu nitro 209 cu succes dar ma plictiseam la scufundari, nu era albire si nu era necesara treaba cu lasatul la rece ( cred eu, poate obtii un produs final mai stralucitor asa, nu am testat). Totusi cam 3 straturi pentru o acoperire buna si pute 2 zile.

Acum te intreb ce tio trebuit sa baji plasticu acela direct peste propionat? nu sedea bine el acolo? nu puteai sa faci test separat in alt borcan? bashca mai aveai si pentru ai multi, ce tio trebuit sa il inmultesti, voiai sa lasi la copii?

@Ilie, la finalul anului speram sa apara un alt pescar sa zica Marius+Ilie+Marius au fost un exemplu pentru multzi dintre noi (te-am bagat la mijloc sa nu fie cu suparare pentru nimeni, Mariusii sunt anonimi si interschimbabili :lol: )

numa bine

da,ca sa fac mai mult :lol: vroiam sa il intaresc de asta am incercat ;) eram prea tare convins ca merge treaba asta,bineintzeles ca si plasticul granule a fost topit tot in diluant nitro vreo luna si cand am dat cu el pe wb nu a fost sesizabila treaba cu cojitu,dar na chimia asta mi-a dat peste nas :lol:
eu il scufundam si de 5 ori in zama ca sa acopere imperfectziunile, wb era lasat la cald,si nu putzea :lol: se usca in 4 ore ca sa ii pot da alt strat iar ca sa fie perfect uscat vreo 2 zile,dar cum tzi-am zis lacul de unghii ma ajuta cel mai mult

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 24 Ian 2010, 21:24

ilie scrie:Edi,lasa mah gasca lu' 12 kg in pace :lol: n-ai vazut ca o terminat forumul celalalt,acum trec aici.Drept ca unii deja erau,si de cate ori posteaza,de atatea ori mai invatzam cate ceva :lol: :lol:Cred ca e vremea sa ne luam viteza si de aici,altfel riscam sa ne molipsim si noi.Stii cu ce,nu? :lol:
nu inteleg?

Scrie răspuns