suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 23 Ian 2010, 16:40

danstiucaru scrie:cica oltul arata binisor in jos de avrig .poate maine merit doar o plimbare nu neaparat si pescuiala asa ca sa nu stai in casa
(cica ca erau "doar 5 hatari )or fi ramasa fara nailoane sau ancore :?:
PAI AI TUPEU SA MERGI PE VREMEA ASTA MAI DANE :D NU-TI INGHEATA FIRUL?

fishpolice
junior
junior

bai mino

Mesaj de fishpolice » 23 Ian 2010, 17:12

Bai mino dar tu chiar nu ai ce face in preamultul tau timp liber?te-o innebunit 2012?te-o innebunit documentarele?>?
mai iesi si tu la aer in poooiii meiii......
ca am auzit c a la capitolul "prins peste" esti betoon.....anu' asta esti oooo...absolut si cica ai mai avea ceva timp ......24/24
si am mai auzit ca te-ai lasat de crap si te=-ai facut spider....pardon spinnerel........
cand venim de la sibiu te sunam sa ne zici ceva locuri de salau....sau poate chiar stiuca.......

liviu
utilizator constant
utilizator constant

sal

Mesaj de liviu » 23 Ian 2010, 17:21

c-o scazut oltul azi la greu...rezultate 0 ...doar la hatza ce bs-a prins :o
ce 2012?
ce sfarsit....de partida........
pai da ca atunci seaca apele si merem cu saciii dupa ei.....hehehe o sa se goleasca oltu si mai prindem NU in 2013 dupa spusele unora...
Happy new year in 2012/2013-mino ,mino las ca in 1 ianuarie 2013 te invit la pesti...."daca nu moare toti pana atunci"
MARlACHI

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 23 Ian 2010, 19:17

shirkan1982 scrie:
danstiucaru scrie:cica oltul arata binisor in jos de avrig .poate maine merit doar o plimbare nu neaparat si pescuiala asa ca sa nu stai in casa
(cica ca erau "doar 5 hatari )or fi ramasa fara nailoane sau ancore :?:
PAI AI TUPEU SA MERGI PE VREMEA ASTA MAI DANE :D NU-TI INGHEATA FIRUL?
ar fi bine sa citesti regulamentul inainte de a posta

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 23 Ian 2010, 22:17

Edi,lasa mah gasca lu' 12 kg in pace :lol: n-ai vazut ca o terminat forumul celalalt,acum trec aici.Drept ca unii deja erau,si de cate ori posteaza,de atatea ori mai invatzam cate ceva :lol: :lol:Cred ca e vremea sa ne luam viteza si de aici,altfel riscam sa ne molipsim si noi.Stii cu ce,nu? :lol:

secada
utilizator nou
utilizator nou

sal

Mesaj de secada » 24 Ian 2010, 00:02

salutare
astazi...avrig...ora14,30---2 strapazani la cozma 5 cm-in gura oltului vechi....in buza ghetii-eliberati desigur,600 gr aprox /buc
inca 3 ore si nimik,..i-o fi trimis mama zmeului in carlig printre atatea ancore de hatza.................prieteni avrigeni mai dati si voi cate o mana de ajutor pe forum ca sa aflam dinainte cum stau apele....

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 24 Ian 2010, 00:06

salut
te pot ajuta cu informatii privind...doar apele...ca pesti...asa cum spuneai tu....eu n-am mai vazut de hhohohh...poate altii.........sau daca nu intra pe......... www.hatzaonlineeveryday.com si te informeaza ei
MARlACHI

shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 24 Ian 2010, 00:11

da baieti va multumesc mult pt aprecieri,eu am citit regulamentul,se pare ca voi nu prea l-ati rasfoit,si nu fac parte din gasca lui 12 kg...nici nu-l cunosc personal pe dan,mister ma bucur ca n-ai nimic de invatat de la mine,ce-a fost a fost ma mir ca nu ti-a trecut,si daca ati plecat voi doi de pe forum nu inseamna ca sa terminat cu el,suntem o mana de pescari sibieni si ne intepam cu vorbe ca prostii,certurile alea erau chiar niste banalitati copilaresti
rog adminul sa nu bage in seama comentul meu n-am de impartit nimic cu nimeni
numa bine

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 24 Ian 2010, 00:38

deci....s-a mai limpezit oltu?

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 24 Ian 2010, 00:51

shirkan1982 scrie:da baieti va multumesc mult pt aprecieri,eu am citit regulamentul,se pare ca voi nu prea l-ati rasfoit,si nu fac parte din gasca lui 12 kg...nici nu-l cunosc personal pe dan,mister ma bucur ca n-ai nimic de invatat de la mine,ce-a fost a fost ma mir ca nu ti-a trecut,si daca ati plecat voi doi de pe forum nu inseamna ca sa terminat cu el,suntem o mana de pescari sibieni si ne intepam cu vorbe ca prostii,certurile alea erau chiar niste banalitati copilaresti
rog adminul sa nu bage in seama comentul meu n-am de impartit nimic cu nimeni
numa bine
ai scris cu litere mari daaaaaa :shock:

ma mir ca nu ai postat si cleanul impaiat poate se gasesc doritori de asemenea trofee :lol:

avatul ala e unul singur si tu ai modificat fondu sa para ca is diferite pozele si pesti :lol: ce penibil esti

vezi ca mai e unu nou pe forumul vostru care pescuieste in prohibitzie la avat, poate itzi arata locuri noi si te invatza moartea caprioarei :lol:

asa ca lectura frumoasa pe acest forum poate mai invetzi si tu cate ceva :lol:

Scrie răspuns