Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
shirkan
- veteran

-
danstiucaru scrie:cica oltul arata binisor in jos de avrig .poate maine merit doar o plimbare nu neaparat si pescuiala asa ca sa nu stai in casa
(cica ca erau "doar 5 hatari )or fi ramasa fara nailoane sau ancore

PAI AI TUPEU SA MERGI PE VREMEA ASTA MAI DANE

NU-TI INGHEATA FIRUL?
-
fishpolice
- junior

Bai mino dar tu chiar nu ai ce face in preamultul tau timp liber?te-o innebunit 2012?te-o innebunit documentarele?>?
mai iesi si tu la aer in poooiii meiii......
ca am auzit c a la capitolul "prins peste" esti betoon.....anu' asta esti oooo...absolut si cica ai mai avea ceva timp ......24/24
si am mai auzit ca te-ai lasat de crap si te=-ai facut spider....pardon spinnerel........
cand venim de la sibiu te sunam sa ne zici ceva locuri de salau....sau poate chiar stiuca.......
-
liviu
- utilizator constant

c-o scazut oltul azi la greu...rezultate 0 ...doar la hatza ce bs-a prins
ce 2012?
ce sfarsit....de partida........
pai da ca atunci seaca apele si merem cu saciii dupa ei.....hehehe o sa se goleasca oltu si mai prindem NU in 2013 dupa spusele unora...
Happy new year in 2012/2013-mino ,mino las ca in 1 ianuarie 2013 te invit la pesti...."daca nu moare toti pana atunci"
MARlACHI
-
edâ„¢
- veteran

-
shirkan1982 scrie:danstiucaru scrie:cica oltul arata binisor in jos de avrig .poate maine merit doar o plimbare nu neaparat si pescuiala asa ca sa nu stai in casa
(cica ca erau "doar 5 hatari )or fi ramasa fara nailoane sau ancore

PAI AI TUPEU SA MERGI PE VREMEA ASTA MAI DANE

NU-TI INGHEATA FIRUL?
ar fi bine sa citesti regulamentul inainte de a posta
-
SVF
- veteran

Edi,lasa mah gasca lu' 12 kg in pace

n-ai vazut ca o terminat forumul celalalt,acum trec aici.Drept ca unii deja erau,si de cate ori posteaza,de atatea ori mai invatzam cate ceva

:lol:Cred ca e vremea sa ne luam viteza si de aici,altfel riscam sa ne molipsim si noi.Stii cu ce,nu?

-
secada
- utilizator nou

salutare
astazi...avrig...ora14,30---2 strapazani la cozma 5 cm-in gura oltului vechi....in buza ghetii-eliberati desigur,600 gr aprox /buc
inca 3 ore si nimik,..i-o fi trimis mama zmeului in carlig printre atatea ancore de hatza.................prieteni avrigeni mai dati si voi cate o mana de ajutor pe forum ca sa aflam dinainte cum stau apele....
-
liviu
- utilizator constant

salut
te pot ajuta cu informatii privind...doar apele...ca pesti...asa cum spuneai tu....eu n-am mai vazut de hhohohh...poate altii.........sau daca nu intra pe.........
www.hatzaonlineeveryday.com si te informeaza ei
MARlACHI
-
shirkan
- veteran

-
da baieti va multumesc mult pt aprecieri,eu am citit regulamentul,se pare ca voi nu prea l-ati rasfoit,si nu fac parte din gasca lui 12 kg...nici nu-l cunosc personal pe dan,mister ma bucur ca n-ai nimic de invatat de la mine,ce-a fost a fost ma mir ca nu ti-a trecut,si daca ati plecat voi doi de pe forum nu inseamna ca sa terminat cu el,suntem o mana de pescari sibieni si ne intepam cu vorbe ca prostii,certurile alea erau chiar niste banalitati copilaresti
rog adminul sa nu bage in seama comentul meu n-am de impartit nimic cu nimeni
numa bine
-
Hell
- veteran

-
deci....s-a mai limpezit oltu?
-
edâ„¢
- veteran

-
shirkan1982 scrie:da baieti va multumesc mult pt aprecieri,eu am citit regulamentul,se pare ca voi nu prea l-ati rasfoit,si nu fac parte din gasca lui 12 kg...nici nu-l cunosc personal pe dan,mister ma bucur ca n-ai nimic de invatat de la mine,ce-a fost a fost ma mir ca nu ti-a trecut,si daca ati plecat voi doi de pe forum nu inseamna ca sa terminat cu el,suntem o mana de pescari sibieni si ne intepam cu vorbe ca prostii,certurile alea erau chiar niste banalitati copilaresti
rog adminul sa nu bage in seama comentul meu n-am de impartit nimic cu nimeni
numa bine
ai scris cu litere mari daaaaaa
ma mir ca nu ai postat si cleanul impaiat poate se gasesc doritori de asemenea trofee
avatul ala e unul singur si tu ai modificat fondu sa para ca is diferite pozele si pesti

ce penibil esti
vezi ca mai e unu nou pe forumul vostru care pescuieste in prohibitzie la avat, poate itzi arata locuri noi si te invatza moartea caprioarei
asa ca lectura frumoasa pe acest forum poate mai invetzi si tu cate ceva