nu mai sunt...adionickydarnico scrie:salutare dragii mei.
mai sunt pesti pe la noi??????![]()
suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Hai sa va zic o ...chestie
Prin 2000 a fost iar ceva aliniere de planete , mama zmeilor mai stie!
Fratilor, in 2000 a mancat somnul mare la rupere!Si cand zic somn , erau chiar somni ,din aia de pe vremea lui Ceasca! Sub 10 kg era somotel
Acuma in 2012...Mah si de se gata , da' macar sa fie un an ca in 2000!Dupa cei mai spargem odata ...parca nici nu mai conteaza asa tare

Fratilor, in 2000 a mancat somnul mare la rupere!Si cand zic somn , erau chiar somni ,din aia de pe vremea lui Ceasca! Sub 10 kg era somotel

Acuma in 2012...Mah si de se gata , da' macar sa fie un an ca in 2000!Dupa cei mai spargem odata ...parca nici nu mai conteaza asa tare

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Lumea asa cum o stim noi se termina printr-un mare dezastru.....iar noi ne gandim la pescuitzamfi scrie:Hai sa va zic o ...chestie![]()
Fratilor, in 2000 a mancat somnul mare la rupere!Si cand zic somn , erau chiar somni ,din aia de pe vremea lui Ceasca! Sub 10 kg era somotel![]()
Acuma in 2012...Mah si de se gata , da' macar sa fie un an ca in 2000!Dupa cei mai spargem odata ...parca nici nu mai conteaza asa tare![]()

Pasiune Domne'....PASIUNE

oricum o sa vina , dar sa ne traim " clipa" ca dupa nu mai conteza !HellRAISER scrie:Lumea asa cum o stim noi se termina printr-un mare dezastru.....iar noi ne gandim la pescuitzamfi scrie:Hai sa va zic o ...chestie![]()
Fratilor, in 2000 a mancat somnul mare la rupere!Si cand zic somn , erau chiar somni ,din aia de pe vremea lui Ceasca! Sub 10 kg era somotel![]()
Acuma in 2012...Mah si de se gata , da' macar sa fie un an ca in 2000!Dupa cei mai spargem odata ...parca nici nu mai conteaza asa tare![]()
![]()
Pasiune Domne'....PASIUNE![]()
ps. vezi => An.Inconvenient.Truth,Earth,The_11th_Hour !(documentare)
fir intins !
Zici ca se gata? Probabil, dar nu neaparat in 2012...Stii cum e, in fiecare zi se gata lumea pentru unii...
Ieri, la Aiud, accident de masina , doi morti (sot-sotie) ,copil de clasa a 6-a ramas singur...
Nu stiu daca mai conteaza pentru el/ei 2012...
Si ,mah ...daca se gata in 2012 ...MERGETI la PESCUIT!!!!
Ps:pariu ca nu se gata (lumea asa cum o stim) in 2012?

Nu stiu daca mai conteaza pentru el/ei 2012...
Si ,mah ...daca se gata in 2012 ...MERGETI la PESCUIT!!!!

Ps:pariu ca nu se gata (lumea asa cum o stim) in 2012?

cine stie zamfi ? o sa vedem , deocamdata mergem inspre sinucidere (pamantu) .Astea cu accidentele se intimpla in fiecare secunda , de asta am spus , " traieste-ti fiecare clipa ca si cum ar fi ultima !" si da-l d**** de stres de bani , si alte care afecteaza bunul mers al vietii!
ps.- aruncati telefoanele alea ca is 50 % factor de stres
ps.2 - dac nu ai vazut docu te rog sa la vizionezi , interesante cel putin !
ps.- aruncati telefoanele alea ca is 50 % factor de stres
ps.2 - dac nu ai vazut docu te rog sa la vizionezi , interesante cel putin !
fir intins !
Mi se pare corect!" traieste-ti fiecare clipa ca si cum ar fi ultima !" si da-l d**** de stres de bani , si alte care afecteaza bunul mers al vietii!

O seara buna.
Ps:am vazut filmul.Am (si) HBO...

-
- veteran
pai eu care am auzit ca abia din data respectiva se vor intensifica controalele celor de la anpa
ce rau o sa le para
si cica o sa interzica pescuitu la stiuca,tot de atuncea ,auzi...ca sa ma opreasca pe mine din fara numar fara numar 15kg
+ca daca cresc atuncea apele va fi bine ptr pesti....nu mai dau de ei asa usor braconieri
ce rau o sa le para
si cica o sa interzica pescuitu la stiuca,tot de atuncea ,auzi...ca sa ma opreasca pe mine din fara numar fara numar 15kg
+ca daca cresc atuncea apele va fi bine ptr pesti....nu mai dau de ei asa usor braconieri