DE CE MERGEM LA PESCUIT??????

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 14 Feb 2005, 09:06

Adelin(Arad) scrie:La mine e simplu:-beutor nu sunt,...de fumat nu am fumat niciodata,...cafea nu beau, droguri nu consum,...banii nu-i bag la poker, ii duc acasa,...nu mi-m inselat nevasta si nici n-am caftit-o,.....PAI CE, SA ZICA LUMEA CA IO' IS ULTIMUL PROST?!!...asa ca: merg LA PESCUIT!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Si la mine e simplu: - beutor am fost, de fumat fumez si acum, cafea beau, droguri (din cand in cand ma droghez cu poezii), despre femei nu vorbesc :wink: , de caftit m-am caftit la viata mea dar nu cu muieri si apoi ce sa zica lumea ca tocmai "FISHINGUL" imi lipseste ? NU. :D :wink:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 21 Feb 2005, 00:42

Pentru mine , mersul la pescuit , pe langa scapat de cotoroantele de acasa, ironizat pescarii cu care mergi sau autoironizat samd, spus bancuri porcoase sau misogine,facut farse ,vorbit vulgar + si deconectat de la problemele ce-mi strica buna dispozitie ,mai are si o componenta de NOSTALGIE.
Acea nostalgie dupa perioda cand erai copil si n-aveai atatea griji , obligatii , si fugi-ai de conveniente si restrictii.
Cand fugi-ai cu varu sau vecinu de aceeasi varsta cu trestia in spate la garla sau la balta.Cand te ascunde-ai de parinti sau bunici si facea-i mai stiu eu ce boacane ,furtisaguri nevinovate , sau mai tarziu fumat sau baut pe ascuns.
Dasi adult casatorit si cu copil , la pescuit eu ma comport tot ceva in genul lui Tom Sawyer si Huck Finn , cu amicul cau amicii mai de pescuit , de parca am face parte dintr-o confrerie de pirati ce pastreaza secrete grele...

Orele petrecute in acest fel , la pescuit, pentru mine sant poate singurele ore in care simt ca traiesc si pentru Mine........ :)

In plus , ,kiar daca nu am prins nimic la intoarcere mi se face un dor de ai mei de acasa si ma intorc 'vindecat' si bine dispus....
Ultima oară modificat 21 Feb 2005, 12:13 de către Mugurstefan, modificat 1 dată în total.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 21 Feb 2005, 11:34

De ce mergem noi la pescuit ?
Noi mergem la pescuit , pentru Noi mergem la pecuit .
A : de ce mergem noi la pescuit ?
Exact : de ce mergem noi la pescuit ?
Noi mergem la pescuit sa prindem cate un pestisor !
Gresit : Noi mergem la pescuit sa prindem cel mai mare peste !
NU : Noi mergem la pescuit si daca sesizam nereguli , telefonam imediat la Militie la telefon 22 22 2(doi). :mrgreen:

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 23 Feb 2005, 11:01

Sa bag si io cu glume daca tot baga Calone.
De ce mergem la pescuit ?
Noi mergem la pescuit pt. ca ne place.
Raspuns gresit.
Noi mergem la pescuit pt. ca sa avem un motiv de acoperire. :D
Raspuns corect.
Noi mergem la pescuit pt. ca dorim sa prindem peste.
Raspuns gresit.
Noi mergem la pescuit pt. ca avem o pasarica dar si o rama.
Raspuns corect.
Noi mergem la pescuit pt. ca e frumos sa pescuiesti.
Raspuns gresit.
Noi mergem la pescuit pt. ca dorim sa scapam de gura muierii.
Raspuns corect.
Noi mergem la pescuit pt. ca - ANDRENALINA.....
Raspuns gresit.
Noi mergem la pescuit pt. ca sa ne imbatam (Asta e, ANDRENALINA...)
Raspuns corect.
Noi mergem la pescuit pt. ca asteptam captura cea mare.
Raspuns corect.
Asteptati, asteptati, ............ NU VA ENERVATI ! :D

dominte
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dominte » 24 Feb 2005, 09:43

eu merg la pescuit pt. ca:
1. imi gasesc linistea care imi lipseste din cauza serviciului
2. nu imi cotcodaceste nimeni in cap (daca reusesc sa plec singur :P , fara "nevasta")
3. senzatia unui dril serios e una din placerile cele mai mari pe care le am
4. pot sa beau o bere si "sa ma uit cum trece timpul" :shock:

sper sa nu sune prea bisericos (ca nu-s io ala) :

:roll: Multzam Doamne ca ai inventat pescuitul , ca altfel ce faceam ? :roll:
KKT pe betze

Dominte Claudiu
www.netconcept.ro

Gil
utilizator nou
utilizator nou

de ce mergem la pescuit?

Mesaj de Gil » 01 Iul 2005, 20:55

pe langa toate raspunsurile corecte pe care le-ati dat pana acum voi,si pe langa multe alte variante posibile,imi aduc vag aminte ca am citit undeva o formula interesanta(ar proveni din stravechea cultura orientala,nu mai stiu sigur daca e cea chineza,japoneza sau alta) si care suna aproximativ cam asa: daca vrei o placere trecatoare,iti iei o amanta,daca vrei sa te asezi la casa ta,iti iei nevasta,iar daca vrei sa fii cu adevarat fericit,te apuci de pescuit.Cred ca spune destul de mult,nu-i asa? :lol: :evil: :lol:

RaresDumitru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RaresDumitru » 19 Iul 2005, 11:15

Poate cam tarziu, am sa spun si eu de ce ma duc la pescuit: pentru ca ma relaaxeaza ma mult decit orice altceva...pentru ca imi plac diminetile cind esti pe balta si vezi cum sare cleanul sau vezi cum se ridica ceata de pe lac, pentru ca pot sa ajung in locuri in care altfel nu m-as duce, pentru ca uit pentru citeva ore de problemele mele.
Pentru mine pestele este un bonus, imi place sa-l pescuiesc nu sa-l si maninc, desi nu refuz un pastrav cred ca e mai bine daca le dai drumul...faci o poza si inapoi in apa.
Merg la pescuit pentru ca si tatal meu mergea si de la el am invatat ce si cum, iar mai tarziu am avut norocul sa intalnesc oameni mai pasionati ca mine si care m-au invatat ce si cum despre spinning, despre voblere si despre betele de pescuit.
Merg la pescuit pentru ca mi se pare ca este un sport care il poti practica si la 100 de ani daca mai traiesti si care iti poate face numai bine.
Si mai merg la pescuit la rapitori mai ales petru ca mi se pare cel mai sportiv stil, fara sa stau pe malul baltii si sa astept intepatura unui crap sau caras, in urletul casetofonului vecinului de pescuit care mai si prajeste mici linga mine si se mai si imbata. Daca ati fost pe balta de ses, ati vazut ca este talcioc nu pescuit.
Si mai merg la pescuit pentru a putea avea ce sa povestesc nepotilor si pentru a-i putea invata pe ei sa pescuiasca atunci cind ii voi avea.
Fir intins

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 21 Iul 2005, 09:29

Pescuitul este un joc al mintii intre doi prosti situati la capetele opuse ale unui fir.
Balanta este destul de echilibrata!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

mihai.riciu
junior
junior

discutii generale despre pescuit

Mesaj de mihai.riciu » 18 Mai 2006, 22:37

nu pot rezista sa nu ma duc odata pe saptamana la peste,acolo imi ancarc bateriile ,acolo pot sa beau 3-4 beri in liniste,acolo uit de toate,acolo fumez cat ma tin plamani
Pescarul inrait

MARINESCU ADY
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MARINESCU ADY » 20 Mai 2006, 21:31

De ce merg la pescuit? pentru ca acolo nu ma deranjeaza nimeni fiind inconjurat de padure... si nu aud vesnica replica care ma scoate din minti DOMNU MARINESCU CE AI INVATAT/PREGATIT PENTRU ASTAZI? singurul cu care ma mai "cert" este cucul care imi ofera recitaluri de zile mari. De obicei isi gaseste un pom langa mine si baga niste cantari de zile mari. :D Nu vreau sa fiu inteles gresit dar MERSUL LA PESCUIT ESTE CEA MAI BUNA DISTRACTIE (CU PANTALONII PE TINE :D ). Indiferent de ceea ce o sa se intample cu mine pe viitor ,de pescuit nu am sa ma las in ciuda piedicilor care mi se pun.

Scrie răspuns