DE CE MERGEM LA PESCUIT??????

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

jacks
junior
junior

Mesaj de jacks » 28 Mai 2006, 21:44

:lol: :lol: :lol: he he, fiecare intelege ce vrea sau eu nu am talent narativ. ma rog nu asta conteaza, prefer sa parasesc locul incriminat decat sa ma enervez ca la cati sunt nu le pot face fata. cam asta spuneam intr-un final

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 28 Mai 2006, 21:51

aha,sorry pt neintelegere,esti de-al nostru :wink:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 07 Iun 2006, 21:16

Merg la pescuit, fiindca e cel mai frumos sport din lume pentru mine, fiindca bunicu mi-a pus un bat de alun in mina cind eram copil, fiindca ma simt bine in natura, fiindca poti reveni la origini acolo pe malul apei, cu broastele, cu salciile, cu racii, cu valurile, eu o consider o intoarcere la inceputuri, o fuga de lumea asta nebuna in care traim... :D o viata avem nu 100.... deci un cort, un foc, o femeie, o bere, un pestisor, oare exista ceva mai frumos... nu cred. :)
Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 08 Iun 2006, 03:01

ai dreptate in legatura cu femeile la pescuit!!!...trebuiesc "putin initiate" in ceea ce le priveste...nu-i asa ??? daca i-mi pot permite am sa citez un confrate mai vechi de "arme"......

"Prima femeie care prinde mai multi pastravi decit mine ..... ma insor cu EA !!! :wink:

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 08 Iun 2006, 07:31

Razi tu, Cati, eu am si patit asta. Dar apar si momente dureroase: azi plec in Delta si nu poate sa mearga cu mine, de cateva zile viata mea e un chin, ma pedepseste ca plec fara ea...
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 08 Iun 2006, 08:08

Hmm, cam 90% nu au nici o treaba cu sportul asta, dar eu stiu si femei care pescuiesc si inca bine, si merg constant la peste, dar ....la fel de adevarat e ca le luam cu noi ca sa fim fericiti cu ele acolo in natura, ca de geaba muncesti o viata si aduni cite ceva, daca nu ai cu cine te bucura de ele.
Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 08 Iun 2006, 08:12

La mine e chiar grav, Blue, ca a mea s-a nascut si a crescut pe malul Dunarii si e mai lovita in cap cu pescuitul ca mine!!!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 08 Iun 2006, 08:29

ss scrie:La mine e chiar grav, Blue, ca a mea s-a nascut si a crescut pe malul Dunarii si e mai lovita in cap cu pescuitul ca mine!!!
nu e grav, ss. crede-ma. mai grav e cand o musca din mers si tre' s-o inveti de la ABC... adik nu e grav dar stii tu, cand esti pe apa si tre' sa dai in shalau vine ea si zice candid: "uite, s-a incalcit iar firul"! :roll: :lol:
asa, macar tu ii dai o varga si ea pescuieste pe cand altii...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 08 Iun 2006, 09:27

leba scrie:
ss scrie:La mine e chiar grav, Blue, ca a mea s-a nascut si a crescut pe malul Dunarii si e mai lovita in cap cu pescuitul ca mine!!!
nu e grav, ss. crede-ma. mai grav e cand o musca din mers si tre' s-o inveti de la ABC... adik nu e grav dar stii tu, cand esti pe apa si tre' sa dai in shalau vine ea si zice candid: "uite, s-a incalcit iar firul"! :roll: :lol:
asa, macar tu ii dai o varga si ea pescuieste pe cand altii...
De-ar fi asa simplu...
Problema e de cand i-am cedat o lanseta de spin si a inceput sa fie interesata si de modul cum se foloseste mulineta de cast. Deocamdata rezist eroic, explicandu-i ( si exemplificand :oops: ) ce peruci se pot intampla, dar tare mi-e ca nu rezist mult si atunci sa vezi nervi, cand s-o transforma mulineta intr-un ghem de blana :cry:

Florin M
senior
senior

Mesaj de Florin M » 08 Iun 2006, 09:51

Din pacate putini sunt cei care merg la pescuit pt relaxare, pt natura, pt a admira frumusetea unui peste viu, pt. a prinde peste si a elibera peste.Sunt f multi cei care merg la pescuit ca sa castige o batalie - aceia de a omora adversarul, de a obtine un trofeu, de al trage in poza si de a avea un motiv de mandrie fata de prietena, fata de prieteni ... si se uita total de fair-play fata de peste. Nu pot pricepe cum indivizi care au o gramada de bani se duc la pescuit si opresc fiecare chitic pe care il arunca in portbagajul masii sale de multe mii de euro, cu mare mandrie.
Cand ajunge acasa maretul pescar observa ca nu vrea nimeni sa-l curete si sa-l prepare.
Intradevar mergem la pescuit sa prindem peste dar mai si eliberati din el, opriti atat cat mancati.

Scrie răspuns