intrebare-al cui e pestele prins?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
marian11111
- utilizator nou

intrebare-al cui e pestele prins?
doi pescari merg la pescuit.unul arunca lanseta iar celalalt fiind in zona lansetelor celuilalt inteapa, face drilul si scoate pestele pe mal care este de fapt autorul capturarii pestelui (mai precis cine a prins pestele)
multumesc anticipat
la stationar am scos si eu pestii pretenilor si pestii, crapi de 1-5kg, intrau in juvelnicul pretenilor; nu era nicio discuite...
mi s-a intamplat la spin, sa arat cuiva cu lanseta si mulieta lui miscarea si din 4 lansari sa prind 3 salai si am retinut eu pestii...acolo cred ca era vorba de talentul meu..mana mea, inspiratia geniul si nebunia tot ale mele, nu?
la stationar in schimb sunt lansetele omului , aruncate de el..iar daca sunteti prieteni si preten ul e plecat intufisuri ca-l doare burta cred ca nu trebuie nicio discutie... pestele este al propretarului lanestelor
mi s-a intamplat la spin, sa arat cuiva cu lanseta si mulieta lui miscarea si din 4 lansari sa prind 3 salai si am retinut eu pestii...acolo cred ca era vorba de talentul meu..mana mea, inspiratia geniul si nebunia tot ale mele, nu?
la stationar in schimb sunt lansetele omului , aruncate de el..iar daca sunteti prieteni si preten ul e plecat intufisuri ca-l doare burta cred ca nu trebuie nicio discutie... pestele este al propretarului lanestelor
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
caz particular: la pescuit cu tatane-meu: eu prindeam salau dupa salau el nu... ii iau batul din mana, ca sa-i arat ca si guma lui prinde, prima lansare primul salau, jap cu el pe agrafa mea; el de colo pai bine mai ................. (si ceva de familie
) pai asa se face?
)
Da, asa se face
Da, asa se face
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
si eu zic ca daca e vorba de stationar, pestele este al posesorului lansetei.
pentru faptul ca a fost ajutat poate sa dea o bere daca vrea sau sa ajute la randul lui cand e cazul.
pentru faptul ca a fost ajutat poate sa dea o bere daca vrea sau sa ajute la randul lui cand e cazul.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- nickydarnico
- senior