intrebare-al cui e pestele prins?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 05 Mar 2009, 20:27

consider ca pestele e al celui care l-a scos pe mal indiferent de stilul de pescuit practicat - stationar sau spining
cel care a avut maiestria si dibacia sa il invinga
ce face cu el,e tot decizia celui care a invins (dar nu ar trebui sa fie o decizie asa de greaa,nu??) :wink:

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 05 Mar 2009, 22:26

:D :D Mie mi s-a intamplat si mai amuzant . Dormind amandoi (eu cu un prieten ), i-a dat la prieten, i-a rupt si pestele cu firu dupa el s-a impleticit in lanseta mea. Prietenul clar mi-a atribuit mie captura ( un somn de 11 kg ) dar cu conditia sa ii dau montura inapoi :D :D :D
Obiectiv: 8,1 kg !

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Re: intrebare-al cui e pestele prins?

Mesaj de bau.bau » 05 Mar 2009, 23:36

parerea mea:nu era un peste ci un bocanc.ia verifica, sunt eu cumva castigatorul? :lol: :lol:
elev pescar

marian11111
utilizator nou
utilizator nou

Re: intrebare-al cui e pestele prins?

Mesaj de marian11111 » 06 Mar 2009, 06:35

[quote="marian11111"]doi pescari merg la pescuit.unul arunca lanseta iar celalalt fiind in zona lansetelor celuilalt inteapa, face drilul si scoate pestele pe mal care este de fapt autorul capturarii pestelui (mai precis cine a prins pestele) :shock: :shock: multumesc anticipat[/quot mentionez nu care sal ia acasa si cine sasi revendice pestele ca si teofeu

marian11111
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marian11111 » 06 Mar 2009, 06:41

repet cine a prins pestele nu cine il ia acasa (cel cu lanseta sau cel sau cine la scos)CARE ARE MERITUL

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 06 Mar 2009, 08:44

Era prin 1998 pe lacul Colacu de langa Tartasesti, lac f bun de crap si caras marisor (acum nu mai stiu nimic de el) si tin minte ca un pescar cu lanseta a agatat un cten (amur alb) de vreo 3 kg iar nebunul de amur in miscarea lui frenetica a agatat pe fundul apei si montura altui pescar care lansase de pe celalalt mal. Va inchipuiti ca ambii pescari incercau sa recupereze, se blocau reciproc si pestele se juca cu ei ca la miutza...Pana la urma tin minte ca unuia i-a rupt (pestele sau celalalt pescar) firul iar celalalt l-a adus pana la mal cand, deoadata, amurul a facut un salt lumanare si...dus a fost. Evident ca cei doi s-aui boscorodit reciproc, in surdina, fiecare gandind ca daca celalat nu era prindea el pestoiul. :lol:

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 06 Mar 2009, 10:43

N-as putea sa raspund cu siguranta a cui era pestele, insa in mod sigur pot spune ca omu era pescaru lu' peste.

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 06 Mar 2009, 18:40

Cel care arunca lanseta era nervos ca nu prinsese nimic aproape toata ziua, celalant care tocmai ajunsese acolo dadea la vobler. Prima aruncare pe locul celui care tocmai aruncase lanseta si apare si prima captura, o frumusete de clean peste masura dodolot cu solzii cat unghia de la degetul mare. Captura de mare valoare a fost bineanteles fotografiata si fiind singurul peste prins pe ziua aceia a fost dus acasa si pus la loc de cinste in tigaie. A fost servit cu mujdei de usturoi mamaliguta si udat cu un vin alb.

Raspuns, celalant sa bucurat de captura. :D :D :D

nuke
senior
senior

Mesaj de nuke » 06 Mar 2009, 20:08

marian11111 scrie:repet cine a prins pestele nu cine il ia acasa (cel cu lanseta sau cel sau cine la scos)CARE ARE MERITUL
Englezii au reglementat problema asta:propietarul lansetei,chiar daca pestele e de record mondial.
Insa 'mulinatorul' (in cazul lor) are dreptul la poze cu trofeul.

siluru
junior
junior

Mesaj de siluru » 22 Mar 2009, 00:11

Posesorul lansetei, daca cei doi erau traistari si celuilalt, daca cei doi erau C&R...englezii cred ca aveau dreptate...

Scrie răspuns