intrebare-al cui e pestele prins?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- pescardeclean
- utilizator constant
nici o suparare
ne aflam aici tocmai pentru a ne spune parerea.

ne aflam aici tocmai pentru a ne spune parerea.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- junior
Eu unu' a vorbit de 2 cazuri: 1 cand pescarii sunt prieteni (si m-am referit la prieteni buni) si 2 cand se cunosc (au mai fost la pesti impreuna). Daca mai este si cazul 3, cand cei doi sunt straini unul de celalalt, aici nu ma mai bag. Eu unul nu as indrazni sa umblu la sculele altuia - fie ca sunt ele cu sau fara peste la capatul firului. Ma fac ca nu le-am vazut si imi vad de pestii mei.
chiar daca-s prieteni si si-au dat acceptul sa-si driluiasca unul altuia pestii, consider ca pestele este al celui cu lanseta.
el a facut montura, el a pus momeala, el a lansat in locul cu pricina.
+ca ansamblul de scos pestele este al lui.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- junior
Stationar vs spinning
Daca o luam pe stiluri de pescuit cred ca o sa vorbim aici pana trece prohibitia. Ai foarte mare dreptate cand ai spus ca "pestele este al celui cu lanseta. el a facut montura, el a pus momeala, el a lansat in locul cu pricina+ca ansamblul de scos pestele este al lui", dar regula in general se aplica la stationar, eu unul sunt de acord.Michael scrie:chiar daca-s prieteni si si-au dat acceptul sa-si driluiasca unul altuia pestii, consider ca pestele este al celui cu lanseta.
Dar sa spunem ca au un avantaj (eu si) cei care practica spinning-ul, unde esti toata ziua cu batu'n mana si nu ti-l ia nimeni ca sa prinda pestele tau