Eu am inteles ca este vorba despre valoarea efectiva a tichetului in sine , nu taxa de autorizare.Cei de la ANPA Cluj au spus ca tichetul are valoarea de 1 RON iar APS nu poate sa perceapa mai mult de 50% in plus fata de aceasta valoareaditoader scrie:@attilaf
Citat:
"TAXE PESCUIT 2009
TAXELE DE PESCUIT PE ANUL 2009 VOR FII URMATOARELE:
-cei care nu sant membri APS CARAS vor plati o taxa de 25 lei/zi de pescuit
Aceste taxe sant pentru toate apele,inclusiv muntele"
Poi si cu precizarea asta de la ANPA in decizia de aprobare a planului de management :"Sa practice un tarif suplimentar de maximum 50% din valoarea permisului individual de pescuit recreativ / sportiv, incepand cu data de 01 .01.2009" , cum ramane?50% din 30 lei = 15 lei! Si sa mai incredere in ce trambiteaza asociatiile... si in modul in care ANPA isi controleaza propriile decizii. Si ma rog, ce a facut asociatia respectiva pe TOATE apele, inclusiv MUNTELE astfel incat sa-si permita sa incaseze 25 lei/zi de pescuit?
Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
http://www.anpa.ro/index.php?v=download&id=263
are cineva cartonul respectiv, care anul asta va fi de culoare rosie?
are cineva cartonul respectiv, care anul asta va fi de culoare rosie?
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
au trecut 46 de zile din 2009 si nu sunt tiparite permisele. ceva e gresit , ori tara (romania) ori sistemul solar.
ar fi trebuit sa cumparam permise de pe 1 ianuarie.
sper ca pana in 15 martie sa avem cartonasele... intre timp ministrul de interne scoate toate fortele pe strazi sa ne pazeasca...
o situatie de c-c-t!
ar fi trebuit sa cumparam permise de pe 1 ianuarie.
sper ca pana in 15 martie sa avem cartonasele... intre timp ministrul de interne scoate toate fortele pe strazi sa ne pazeasca...

o situatie de c-c-t!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
- veteran
ca urmare a abuzurilor AJPS(nu spun care) , cu privire la lipsa permiselor am incercat cu ajutorul ANPA sa gasesc o soluitie, ca urmare am sunat si....am primit raspuns:
"Permisele nu sint tiparite , deci dvs nu puteti pescuii decit la "particulari"
aha , deci , la ora asta "setcarii" sint lasati in pace iar pescarii sportivi....sint....Buna acoperire , baieti destepti.
aha , deci , la ora asta "setcarii" sint lasati in pace iar pescarii sportivi....sint....Buna acoperire , baieti destepti.
Pe crisul alb au inceput controalele... nu stiu inca multe detalii dar jendarii controleaza de permiseovidiu scrie:au trecut 46 de zile din 2009 si nu sunt tiparite permisele. intre timp ministrul de interne scoate toate fortele pe strazi sa ne pazeasca...![]()

Cum ii poate duce capul sa controleze de permise cat inca nu sunt tiparite/eliberate?? Sau controleaza carnetele de membru? Cand am detalii revin...
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
ai fost la peste si te'au luat la intrebari mihai?mihai florescu scrie:ca urmare a abuzurilor AJPS(nu spun care) , cu privire la lipsa permiselor am incercat cu ajutorul ANPA sa gasesc o soluitie, ca urmare am sunat si....am primit raspuns:
-
- veteran