Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
milutz63
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de milutz63 » 13 Feb 2009, 14:31

aditoader scrie:@attilaf
Citat:
"TAXE PESCUIT 2009
TAXELE DE PESCUIT PE ANUL 2009 VOR FII URMATOARELE:
-cei care nu sant membri APS CARAS vor plati o taxa de 25 lei/zi de pescuit
Aceste taxe sant pentru toate apele,inclusiv muntele"

Poi si cu precizarea asta de la ANPA in decizia de aprobare a planului de management :"Sa practice un tarif suplimentar de maximum 50% din valoarea permisului individual de pescuit recreativ / sportiv, incepand cu data de 01 .01.2009" , cum ramane? :roll: 50% din 30 lei = 15 lei! Si sa mai incredere in ce trambiteaza asociatiile... si in modul in care ANPA isi controleaza propriile decizii. Si ma rog, ce a facut asociatia respectiva pe TOATE apele, inclusiv MUNTELE astfel incat sa-si permita sa incaseze 25 lei/zi de pescuit? :shock:
Eu am inteles ca este vorba despre valoarea efectiva a tichetului in sine , nu taxa de autorizare.Cei de la ANPA Cluj au spus ca tichetul are valoarea de 1 RON iar APS nu poate sa perceapa mai mult de 50% in plus fata de aceasta valoare

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 15 Feb 2009, 21:52

http://www.anpa.ro/index.php?v=download&id=263

are cineva cartonul respectiv, care anul asta va fi de culoare rosie?
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 15 Feb 2009, 21:58

ovidiu scrie:
are cineva cartonul respectiv, care anul asta va fi de culoare rosie?
...inca nu-l are nimeni.
...inca nu s-au tiparit
...inca le asteptam
... :oops:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 16 Feb 2009, 08:16

au trecut 46 de zile din 2009 si nu sunt tiparite permisele. ceva e gresit , ori tara (romania) ori sistemul solar.

ar fi trebuit sa cumparam permise de pe 1 ianuarie.

sper ca pana in 15 martie sa avem cartonasele... intre timp ministrul de interne scoate toate fortele pe strazi sa ne pazeasca... :?

o situatie de c-c-t!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 16 Feb 2009, 09:30

ca urmare a abuzurilor AJPS(nu spun care) , cu privire la lipsa permiselor am incercat cu ajutorul ANPA sa gasesc o soluitie, ca urmare am sunat si....am primit raspuns:
"Permisele nu sint tiparite , deci dvs nu puteti pescuii decit la "particulari"
aha , deci , la ora asta "setcarii" sint lasati in pace iar pescarii sportivi....sint....Buna acoperire , baieti destepti.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 16 Feb 2009, 10:01

ovidiu scrie:au trecut 46 de zile din 2009 si nu sunt tiparite permisele. intre timp ministrul de interne scoate toate fortele pe strazi sa ne pazeasca... :?
Pe crisul alb au inceput controalele... nu stiu inca multe detalii dar jendarii controleaza de permise :twisted:
Cum ii poate duce capul sa controleze de permise cat inca nu sunt tiparite/eliberate?? Sau controleaza carnetele de membru? Cand am detalii revin...

dadrian
junior
junior

Mesaj de dadrian » 16 Feb 2009, 11:31

rabdare,maine sau poimaine este la bucuresti o sedinta a ajvps-urilor cu ministrul agriculturii.probabil asta va fi tema principala:cine si cu cat da permisele. :help:

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 16 Feb 2009, 14:35

mihai florescu scrie:ca urmare a abuzurilor AJPS(nu spun care) , cu privire la lipsa permiselor am incercat cu ajutorul ANPA sa gasesc o soluitie, ca urmare am sunat si....am primit raspuns:
"Permisele nu sint tiparite , deci dvs nu puteti pescuii decit la "particulari"
aha , deci , la ora asta "setcarii" sint lasati in pace iar pescarii sportivi....sint....Buna acoperire , baieti destepti.
ai fost la peste si te'au luat la intrebari mihai?

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 16 Feb 2009, 16:02

nu am fost eu, au fost citiva cunoscuti, si...au platit cite 50 ron( la respectiva asociatie) sau....au dat cu subsemnatul la jandarmi.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Feb 2009, 21:56

mihai florescu scrie:..au platit cite 50 ron( la respectiva asociatie) sau....au dat cu subsemnatul la jandarmi.
cum adica???
au platit 50ron la o asociatie ca sa ce???pt ce???

Scrie răspuns