Semnati petitia!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- StefanDinu
- veteran
pe aceasta cale invit pe marii corifei ai pescuitului din Romania, sa se poarte pe masura propriilor lor afirmatii, respectiv :
[quote="Apsalba"]:
In 15.01.2009 - „...Nu am sustinut niciodata obligativitatea asocierii...â€
[quote="Apsalba"]:
In 15.01.2009 - „...Nu am sustinut niciodata obligativitatea asocierii...â€
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
@ miky
Am vazut ca au semnat petitia presedintele Asociatiei Pescar Sportiv si un membru fondator al aceleiasi asociatii. Cinste lor (nu numai pentru ca au semnat dar si pentru ca au precizat in ce calitate au semnat). Pentru asemenea oameni am un singur cuvant: RESPECT!
P.S. Asociatia mentionata mai sus s-ar putea sa se aleaga cu un nou membru! Am sa fac o vizita pe site-ul lor si daca corespunde asteptarilor mele.... s-ar putea sa ma-nrolez! Daca nu... raman haiduc!
Am vazut ca au semnat petitia presedintele Asociatiei Pescar Sportiv si un membru fondator al aceleiasi asociatii. Cinste lor (nu numai pentru ca au semnat dar si pentru ca au precizat in ce calitate au semnat). Pentru asemenea oameni am un singur cuvant: RESPECT!

P.S. Asociatia mentionata mai sus s-ar putea sa se aleaga cu un nou membru! Am sa fac o vizita pe site-ul lor si daca corespunde asteptarilor mele.... s-ar putea sa ma-nrolez! Daca nu... raman haiduc!

Fir intins!;-)
Apsalba, Pityu si Apscaras,
sunt sigur ca nu vom putea mentine topicul permanent pe prima pagina pentru a nu va scapa "neobservat" indemnul meu la solidaritate...
noi totusi asteptam pozitia dvs in aceasta problema,... sau asteptam sa va regasim pe lista cu semnaturi, pentru a va multumi...
v-am trimis acest link si pe messenger, si il voi pune si pe alte saituri,... pentru a fi sigur ca va sare in ochi... pentru cei la care n-am avut adresa de mess, va rog frumos informati-va unii pe altii ... (multumesc anticipat !
)
in felul asta evitam situatia neplacuta in care tacerea dvs. ar putea fi pusa pe seama scaparii din vedere (neobservarii) a solicitarii noastre
...
nu de alta, dar sa poata fi interpretata ca un raspuns explicit in cazul in care nu veti gasi de cuviinta sa dati unul ... sa stim cum stam !
putin adevar nu ne strica !!!
miky
sunt sigur ca nu vom putea mentine topicul permanent pe prima pagina pentru a nu va scapa "neobservat" indemnul meu la solidaritate...
noi totusi asteptam pozitia dvs in aceasta problema,... sau asteptam sa va regasim pe lista cu semnaturi, pentru a va multumi...
v-am trimis acest link si pe messenger, si il voi pune si pe alte saituri,... pentru a fi sigur ca va sare in ochi... pentru cei la care n-am avut adresa de mess, va rog frumos informati-va unii pe altii ... (multumesc anticipat !

in felul asta evitam situatia neplacuta in care tacerea dvs. ar putea fi pusa pe seama scaparii din vedere (neobservarii) a solicitarii noastre

nu de alta, dar sa poata fi interpretata ca un raspuns explicit in cazul in care nu veti gasi de cuviinta sa dati unul ... sa stim cum stam !
putin adevar nu ne strica !!!
miky
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
taica noe,
faptul ca nu sustinem obligativitatea asocierii este cuprinsa in propunerile pe care le-am facut pentru completarea OUG 23/2008. Ai ramane surprins sa vezi ce pozitie are anpa prin semnatura noului presedinte.
Nu atepta pana luni; iti raspund pe fuga azi, intrucat in 10 minute plec, nu la pescuit asa cum pleci tu, ci la santierul pe care l-am inceput in numele asociatiei si unde azi se baga prima cupa de excavator pentru a fi si astfel prima asociatie care are propria sa locatie de pescuit, unde sa nu se mai certe pescarii cu politia, jandarmii sau alte asociatii frustrate de pierderea monopolului pe apele statului. Iti doresc si tie sa poti face la fel.
PS sunt peste 400 de semnaturi. Cam putin pentru 200.000 de pescari. Nu stiu de ce imi aminteste de alta lista deschisa pe acest forum. Inca nu ati inteles ca problemele voastre nu se rezolva aici?
faptul ca nu sustinem obligativitatea asocierii este cuprinsa in propunerile pe care le-am facut pentru completarea OUG 23/2008. Ai ramane surprins sa vezi ce pozitie are anpa prin semnatura noului presedinte.
Nu atepta pana luni; iti raspund pe fuga azi, intrucat in 10 minute plec, nu la pescuit asa cum pleci tu, ci la santierul pe care l-am inceput in numele asociatiei si unde azi se baga prima cupa de excavator pentru a fi si astfel prima asociatie care are propria sa locatie de pescuit, unde sa nu se mai certe pescarii cu politia, jandarmii sau alte asociatii frustrate de pierderea monopolului pe apele statului. Iti doresc si tie sa poti face la fel.
PS sunt peste 400 de semnaturi. Cam putin pentru 200.000 de pescari. Nu stiu de ce imi aminteste de alta lista deschisa pe acest forum. Inca nu ati inteles ca problemele voastre nu se rezolva aici?
Din asociatia respectiva au semnat petitia aproape toti membrii fondatori (consiliul director). De aemenea au semnat cativa dintre membrii cotizanti, cu toate ca odata cu clarificarea permisului de pescuit (a valorii) isi vor plati in continuare tot aici cotizatia. Acelasi lucru il spun si eu. Asociatia mentionata de tine nu este una care sa vrea jdemii de membri cotizanti. Acolo este vorba de incercarea formarii unei familii pescaresti cu o multime de actiuni de pescuit comune care au ca si scop principal socializarea, crearea de noi prietenii etc. Aici a aparut notiunea de spiritul... (numele asociatiei). Asociatia nu are putere finaciara deoarece cea mai mare parte a incasarilor din cotizatii, precum si din sponsorizari se intorc la cei care au cotizat prin faptul ca asociatia suporta o parte din cheltuielile fiecarei actiuni. Am scris o parte a incasarilor deoarece mai sunt actiuni de ecologizare (unde se cheltuiesc bani) si mai exista o echipa de arbitri pentru consursurile de spinning organizate de AVP si LRS. Conducerea asociatiei nu este remunerata (nu primeste salarii), iar alt angajat cu exceptia contabilului nu are. Anul acesta sunt prinse actiuni de ecologizare pe diverse portiuni ale raului Neajlov, Dunare si chiar din Delta Dunarii (Sulina si zona Perivolovca). Eu am intrat in aceasta asociatie (de buna voie) deoarece este preocupata de membrii ei, de "scolirea" in privinta educatiei pescarului tanar si nu numai, deoarece promoveaza pescuitul recreativ in apele domeniului public fara a pune accent pe cantitatea de peste dusa acasa de pescar, ci pe formarea lui ca om care iubeste si ingrijeste natura.aditoader scrie:@ miky
P.S.1 Nu va inchipuiti ca aici totul este perfect. Ar fi o utopie. Mai sunt multe de invatat side rezolvat. Asociatia este la inceput de drum... Exista uneori frecusuri intre membri si conducere (diferente de opinie, care de cele mai multeori duc la constructie nu la distrugere)... dar oare exista vreo familie in care "cearta" sa fie inexistenta?
P.S.2 Nu am postat in ideea de a atrage membri noi (nu am scris nici numele asociatiei), ci pentru a aduce la constinta pescarilor ca exista si altfel de asociatii noi infiintate care nu alearga dupa mai stiu eu ce fel de ciolan.