contabilitate club

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 20 Ian 2009, 19:39

vega,
asa cum spunei,fiecare cu parerea lui,iar a mea este de neclintit in aceasta privinta.
nimeni nu se duce la scoala si la tot felul de seminarii cu gandul la clientul lui.
extrem de putini sunt cei care merg la servici cu gandul catre clientii lor,aproape toti mrgem de nevoie sa castigam acel nenorocit de ban care ne permite sa traim mai departe,iar daca pt asta sunt nevoit sa ma scolarizez si sa inghit tot felul de aberatii birocratice,o fac cu gandul la mine si familia mea si nicidecum la potentialul client.

cu toate ca nu sunt de acord cu mentalitatea lui sebi si aici ma refer la faza cu "patronul",nu pot decat sa ii dau dreptate.
a procedat cat se poate de corect tinand cont de marimea firmei lui.
nici o firma mai mica de 10 angajati nu isi permite sa faca asemenea angajari - este pierdere de timp si de bani.
o firma mare si puternica,e alta mancare de peste si nu fi asa de sigur ca angajatului chiar ii convine pana la capat.

nu intlege gresit,apreciez f mult munca unui contabil si sunt cat se poate de constient de valoarea muncii lui,dar totusi sa nu exageram.

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 20 Ian 2009, 20:10

"cu toate ca nu sunt de acord cu mentalitatea lui sebi si aici ma refer la faza cu "patronul",nu pot decat sa ii dau dreptate. "

am...glumit cu faza asta!...nu tine? ei bine, eram nervos!
si nu te gindi ca-s vreun de-ala de se umple de bani; am serviciu la care sunt patron, dar lucrez (majoritatea timpului) la alt ...patron...abia asta patron.
sa fim seriosi, in ziua de azi, mai ales in ziua de azi cu tot felul de crize mai mult sau mai putin inventate, nu cred ca sunt foarte multi care se duc la munci de placere; sau macar cu placere; eu am facut o scoala, lucrez in alt domeniu, in alte domenii adica;nu-mi face placere sa ma duc la serviciul asta, dar trebuie, vorba lui adi, avem familii, copii...nu-i poti spune lu' ala micu ca nu te duci la serviciu ca nu e pe placul tau, ca seful e drastic, ca al nu's ce mai face... suntem naspa, stam naspa, de aia pleaca din ce in ce mai multi in "tarile calde"

si @adi...patron e si ala de vinde elastic la standuri...m-ai citit bine, firma mea e (sper...inca!) mica, sub 10 angajati, cu tot cu "sezonieri" (fcm) :wink: :twisted:

ca la stat daca nu faci "manevre"...muncesti degeaba!

o seara buna!
si spor @pastravar in treaba cu contabila, noi ne zbatem de citeva pagini bune si el...o mai fi cu noi? :lol:
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

pescarul~legal
utilizator nou
utilizator nou

Re: contabilitate club

Mesaj de pescarul~legal » 27 Ian 2009, 14:19

pastravar scrie:pt. functionarea unui club de pescuit trebuie contabil?

ma scuzati ca intervin,..imi cer scuze nu prea am citit ce ati raspuns la aceasta intrebare,de aceea imi cer scuze daca eventual nu mai era nevoie de un alt raspuns..
Am infiintat un club sportiv de pescuit,si am avut intr-adevar nevoie de un cenzor care are cam aceleasi atributii ca un contabil.
PESCUITI,NU UCIDETI!

sebi/7
veteran
veteran

Re: contabilitate club

Mesaj de sebi/7 » 27 Ian 2009, 19:49

pescarul~legal scrie:
pastravar scrie:pt. functionarea unui club de pescuit trebuie contabil?

ma scuzati ca intervin,..imi cer scuze nu prea am citit ce ati raspuns la aceasta intrebare,de aceea imi cer scuze daca eventual nu mai era nevoie de un alt raspuns..
Am infiintat un club sportiv de pescuit,si am avut intr-adevar nevoie de un cenzor care are cam aceleasi atributii ca un contabil.
nu are aceleasi atributiuni, poate le-a facut aproximativ la fel pt tine, ca te cunoaste; din cate stiu eu , cenzorul verifica actele contabile (maica-mea e contabila si are o cenzora care o verifica); sper sa nu gresesc; baietii care-s mai in tema poate spun exact ce si cum.

pescarul~legal
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de pescarul~legal » 28 Ian 2009, 08:38

Art.46.(1) Controlul financiar al clubului este asigurat de Cenzor,care va fi ales in adunarea generala.
(2) Membrii Consiliului director nu pot fi Cenzori.

Art.47.(1) I n realizarea competentei sale,Cenzorul are urmatoarele atributii
a) verifica modul in care este administrat patrimoniul clubului;
b) intocmeste rapoarte si le prezinta adunarii generale;
c) poate participa la sedintele Consiliului director,fara drept de vot;
d) indeplineste orice alte activitati prevazute in prezentul statut sau stabilite de adunarea generala.
(2) Pentru exercitarea competentei sale,Cenzorul poate elabora un regulament intern de functionare.
(3) Persoanele de administrare ale clubului sunt obligate sa puna la dispozitia Cenzorului documentele necesare exercitarii atributiilor sale.

cam astea sunt atributiile cenzorului,la un club sportiv
PESCUITI,NU UCIDETI!

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 28 Ian 2009, 10:49

pescarul~legal scrie:Art.46.(1) Controlul financiar al clubului este asigurat de Cenzor,care va fi ales in adunarea generala.
(2) Membrii Consiliului director nu pot fi Cenzori.

Art.47.(1) I n realizarea competentei sale,Cenzorul are urmatoarele atributii
a) verifica modul in care este administrat patrimoniul clubului;
b) intocmeste rapoarte si le prezinta adunarii generale;
c) poate participa la sedintele Consiliului director,fara drept de vot;
d) indeplineste orice alte activitati prevazute in prezentul statut sau stabilite de adunarea generala.
(2) Pentru exercitarea competentei sale,Cenzorul poate elabora un regulament intern de functionare.
(3) Persoanele de administrare ale clubului sunt obligate sa puna la dispozitia Cenzorului documentele necesare exercitarii atributiilor sale.

cam astea sunt atributiile cenzorului,la un club sportiv
exact; deci cenzorul verifica actele facute de contabil, nu le face el

Scrie răspuns