contabilitate club
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- PODOSU DOREL
- utilizator constant
ovidiu14 scrie:m-as mira ....
incadrarea actelor in conturi de exemplu iti spune ceva ?
stii care-i faza? eu sunt patron iar astia de stiu contabilitate sunt platiti de mine. Daca eram vreun contabil, acum eram eu ala platit; crezi ca merita sa dau bani si sa stiu si conta? pai atunci mi-o fac singur, pina atunci ...am om! asa ca nu ma lua cu de-astea, ca nu ma pasioneaza!
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
pe vremuri depuneam eu decl. 100, 101, 300...acum, dupa cum spuneam, am om; prost sunt eu ca vreau s-ajut si i-am dat omului un pret orientativ, de-a ajuns si podosu' sa faca hai de mine! probabil nu pricepe ca la volumul de munca pe care-l depune, atit se plateste, iar pretul nu l-am fixat eu, sa nu se mai trezeasca vreun haiduc ca as fi asupritor!ovidiu14 scrie:lunar daca are salariati se depun declaratii de gen
daca nu
declaratiile sunt anuale
incerci sa faci misto de mine sau ce?PODOSU DOREL scrie:sau cite declaratii se depun lunar?
la pretul asta se chiama ca face prostitutie intelectuala
daca tu stii, e bine! de aia tre sa fie si oameni ca tine, care sa lucreze pentru cei ca nmine, sa pot sta eu cu burta la soare!
nu prea vroiam s-o spun, da daca eu nu fac mishto cind omu intreaba ceva, crezi ca trebuie sa faci tu de mine? topicul era despre altceva, cred ca din greseala ai intrat si...vezai intrebarea omului si raspunde!; lasa-ma pe mine in lumea mea!