contabilitate club
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
contabilitate club
pt. functionarea unui club de pescuit trebuie contabil?
Re: contabilitate club
Noi avem contract cu o firma de contabilitate (prestari servicii). Costa infinit mai putin decat un contabil.pastravar scrie:pt. functionarea unui club de pescuit trebuie contabil?
eu am o contabila, nu este angajata mea, doar colaborez; si pretul e mai mic, plus ca nu dai bani la stat pentru ea (nefiind angajata); problema e ca nici nu iti poti scoate banii cu care o platesti, nefiind trecuti nicaieri; eu o platesc cu 150 ron/ luna
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
- Petru B.GD.N
- senior
sebi, nu stiu ce obiect de activitate are firma ta, ce volum de acte ai, cati angajati (nici nu ma intereseaza) dar la 150 de lei tu mai vrei sa iti factureze? Ar trebui sa te consideri norocos ca "te-a luat" la banii astia.
Pastravar, daca vrei un contabil tre` sa ai in vedere multe aspecte, in primul rand tre` sa te gandesti dc. angajezi un contabil (iar de aici decurg alte situatii) sau dc. inchei un contract de prestari servicii cu o firma de profil sau o P.F.A. (si de aici decurg alte situatii).
Pastravar, daca vrei un contabil tre` sa ai in vedere multe aspecte, in primul rand tre` sa te gandesti dc. angajezi un contabil (iar de aici decurg alte situatii) sau dc. inchei un contract de prestari servicii cu o firma de profil sau o P.F.A. (si de aici decurg alte situatii).
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
vega, corect graiesti!
am agentie de turism, facturarea o fac eu, ea numai le baga in conta si le trimite la stat plus alte treburi de-ale ei...eu am zis de angajare, trebuie platit la stat cit nu face...o poate angaja si cu minimul de ore, dar tot dai la stat vreo 80 de roni...aiurea
am agentie de turism, facturarea o fac eu, ea numai le baga in conta si le trimite la stat plus alte treburi de-ale ei...eu am zis de angajare, trebuie platit la stat cit nu face...o poate angaja si cu minimul de ore, dar tot dai la stat vreo 80 de roni...aiurea
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
- Petru B.GD.N
- senior
m-am referit la banii cu care o platesti (150 lei), in sensul ca ai gasit foarte bine, iar la banii astia nu i se merita sa iti factureze. Cu angajarea unui contabil e mult mai complicat, iar sa il angajezi fara norma intreaga ... nu iti renteaza (din mai multe motive)
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
- Petru B.GD.N
- senior