APSHD scrie:
OK. Sunt de acord cu neobligativitatea asocierii daca ma puteti lamuri in 4 probleme:
1-Cine va pazii apele ? La ora actuala nici Politia si nici Jandarmii nu ies pe ape numai daca ii solicit oficial in scris.
2-Cine va mai face populari ? Statul nu a facut niciodata nici o populare
3-Cine va mai organiza competitii de pescuit si din ce fonduri cind in Romania sunt maxim 100 de pescari de competitie ? Cine va mai reprezenta Romania in concursurile internationale ?
4-In cite tari din Europa nu exista Asociatii ?
Daca reusiti sa ma lamuriti in cele 4 probleme cu argumente sustenabile va voi sprijini punctul vostru de vedere.
am sa incerc eu:
1- aceiasi care au, si au avut acesta datorie pana acum ,.... poate ar trebui trasi la raspundere pentru incompetenta lor , si nu a nascoci alte asociatii , federatii , etc.. care la randul lor sa plateasca alt personal pentru acelasi lucru.
2- cine este benefiarul taxelor incasate , tras la raspundere si obligat sa-si achite obligatiile , asa cum si noi suntem trasi la raspundere cand nu ne achitam datoriile.
3- lasati competiile pentru cine le-a organizat si pana acum , iar la numarul participantiilor cred ca avem probleme la matematica .. uitati-va prin site-urile celor care organizeaza competitii in RO si mai calculati odata.. o sa fiti surprins (sper placut

)
pai cine a reprezentat Romania pana acuma nu cred ca va avea o problema si de acum incolo ! .. sau poate ne detaliati ?
4- exista dar sub alte conditii , apartenenta la acestea se face benevol .. si sunt sigur ca cunoasteti acest aspect
va recomand sa incercati sa imbunatatiti toate aceste puncte, poate cu solutii care sa sprijine si sa ajute pescarul sportiv , si nu sa fortati ..dupa aceea cred ca putem discuta altfel !