AGVPS - odihneasca-se in pace
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
genule,de aia ar trebuii sa-i lase pe toti pe aceleasi ape,nu sa imparta apele pe asociatii.si atunci asociatiile incaseaza cotizatii,iar permisul sa fie valabil in toata tara.dar asta numai anpa poate sa reglementeze.atunci vezi care asociatie repopuleaza,si la ala te duci si platesti cotizatie,daca imparte apele pe asociatii nu se face nimic,ca unu zice ca a amenajat,altu ca face pe draq,si pe noi fraierii,ne taxeaza si unu si altu
de ce faci acuzatii la adresa asociatiilor pe care nu le cunosti?apscaras doreste ca permisul sa fie recunoscut in toata tara.de la infiintarea noastra noi nu am gonit pe nimeni care a venit sa pescuiasca din alte judete.si crede-ma ca am intalnit destui.la asociatie santem numai pescari,mai putin casiera,care ne-au intrebat daca trebue sa plateasca si la noi,le-am spus ca nu fiindca sant valabile permisele pe care le au.tu crezi ca noua ne convenea cand ne taxau in alte judete?genu scrie:Vezi ? Exact asta vor apsalba & co. Sa scoti permis separat pe fiecare apa care e gestionata de asociatiile lor , adica nu i se pare corect ca el sa gestioneze o apa si tu sa mergi sa pescuiesti la el fara sa scoti sau sa platesti o taxa in plus !calibru9mm scrie:nu este corect ca eu sa cumpar un permis de la stat,si sa am voie sa pescuiesc doar in arad.aici nu sant vinovate asociatiile,ci statul roman.fiindca anpa tre sa reglementeze valabilitatea permisului,fiindca ea este emitentul.
-
- junior
-
- junior
apscaras,apscaras scrie: de ce faci acuzatii la adresa asociatiilor pe care nu le cunosti?apscaras doreste ca permisul sa fie recunoscut in toata tara.de la infiintarea noastra noi nu am gonit pe nimeni care a venit sa pescuiasca din alte judete.si crede-ma ca am intalnit destui.la asociatie santem numai pescari,mai putin casiera,care ne-au intrebat daca trebue sa plateasca si la noi,le-am spus ca nu fiindca sant valabile permisele pe care le au.tu crezi ca noua ne convenea cand ne taxau in alte judete?
cinste voua daca intradevar a-ti facut acest lucru,dar te rog frumos sa citesti si sa recitesti postarile lui apsalba si topicurile cu si despre permisele de pescuit si accesul la resursa acvatica.
sunt sigur ca o sa te convingi singur.
daca nu te descurci,spunemi si iti trimit eu o selectie

-
- junior
-
- junior
-
- junior
-
- junior