AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
calibru9mm
junior
junior

Mesaj de calibru9mm » 23 Noi 2008, 04:37

genule,de aia ar trebuii sa-i lase pe toti pe aceleasi ape,nu sa imparta apele pe asociatii.si atunci asociatiile incaseaza cotizatii,iar permisul sa fie valabil in toata tara.dar asta numai anpa poate sa reglementeze.atunci vezi care asociatie repopuleaza,si la ala te duci si platesti cotizatie,daca imparte apele pe asociatii nu se face nimic,ca unu zice ca a amenajat,altu ca face pe draq,si pe noi fraierii,ne taxeaza si unu si altu

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 23 Noi 2008, 05:04

genu scrie:
calibru9mm scrie:nu este corect ca eu sa cumpar un permis de la stat,si sa am voie sa pescuiesc doar in arad.aici nu sant vinovate asociatiile,ci statul roman.fiindca anpa tre sa reglementeze valabilitatea permisului,fiindca ea este emitentul.
Vezi ? Exact asta vor apsalba & co. Sa scoti permis separat pe fiecare apa care e gestionata de asociatiile lor , adica nu i se pare corect ca el sa gestioneze o apa si tu sa mergi sa pescuiesti la el fara sa scoti sau sa platesti o taxa in plus !
de ce faci acuzatii la adresa asociatiilor pe care nu le cunosti?apscaras doreste ca permisul sa fie recunoscut in toata tara.de la infiintarea noastra noi nu am gonit pe nimeni care a venit sa pescuiasca din alte judete.si crede-ma ca am intalnit destui.la asociatie santem numai pescari,mai putin casiera,care ne-au intrebat daca trebue sa plateasca si la noi,le-am spus ca nu fiindca sant valabile permisele pe care le au.tu crezi ca noua ne convenea cand ne taxau in alte judete?

calibru9mm
junior
junior

Mesaj de calibru9mm » 23 Noi 2008, 05:12

apscaras,asta stim,fiindca ne-am intalnit cu domnul profesor Ricu la moldova noua,si ne-a spus ca nu tre sa platim nimic,cand a venit in control cu politia de frontiera,si ne-a informat ca putem pescui in tot judetul fara sa platim alte taxe

calibru9mm
junior
junior

Mesaj de calibru9mm » 23 Noi 2008, 05:15

dar ce face-ti cu nera?ca e o mizerie de nedescris,pacat

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 23 Noi 2008, 12:57

apscaras scrie: de ce faci acuzatii la adresa asociatiilor pe care nu le cunosti?apscaras doreste ca permisul sa fie recunoscut in toata tara.de la infiintarea noastra noi nu am gonit pe nimeni care a venit sa pescuiasca din alte judete.si crede-ma ca am intalnit destui.la asociatie santem numai pescari,mai putin casiera,care ne-au intrebat daca trebue sa plateasca si la noi,le-am spus ca nu fiindca sant valabile permisele pe care le au.tu crezi ca noua ne convenea cand ne taxau in alte judete?
apscaras,
cinste voua daca intradevar a-ti facut acest lucru,dar te rog frumos sa citesti si sa recitesti postarile lui apsalba si topicurile cu si despre permisele de pescuit si accesul la resursa acvatica.
sunt sigur ca o sa te convingi singur.
daca nu te descurci,spunemi si iti trimit eu o selectie :wink:

calibru9mm
junior
junior

Mesaj de calibru9mm » 23 Noi 2008, 13:08

adi,apsalba sau fnpsr nu are voie sa se amestece in interiorul asociatiilor.noi de la bun inceput am fost,si santem pentru permise in toata tara.am facut si demersuri in acest sens si nu ne-a ascultat nimeni.dupa cum am mai spus apscaras a fost infiintata numai de pescari

calibru9mm
junior
junior

Mesaj de calibru9mm » 23 Noi 2008, 13:15

santem 27 de membrii din arad care am facut protocol cu aps caras si nu ne-a obligat sa aderam la fnpsr.Dicu maine scoate actele de la judecatorie,si santem si noi aproape in legalitate

calibru9mm
junior
junior

Mesaj de calibru9mm » 23 Noi 2008, 13:17

sa sti ca si magus si monster xxx din timisoara are protocol cu aps caras

calibru9mm
junior
junior

Mesaj de calibru9mm » 23 Noi 2008, 13:20

la liebling exista o balta repopulata de magus si amenajata de ei si conform protocolului membrii asociatilor nu platesc taxa de pescuit

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 26 Noi 2008, 07:30

S-a facut cam liniste pe aici . Noutati ceva ?

Scrie răspuns