DESPRE AUTORIZAREA PESCUITULUI SPORTIV PE ANUL 2008 SI URMAT

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rex hunt
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rex hunt » 24 Iun 2008, 09:14

Teoretic asa ar trebui sa se intample, adica sa se populeze cu o mare parte din bani de pe permise.
Dar stim foarte bine toti ca asta e o utopie.Din pacate.

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 24 Iun 2008, 09:50

APSHD scrie:Anul acesta sar putea sa platim sub 1leu pretul unui permis ( pret de tiparire) :help: :bere: :headbash: :respekt: :cooler:
1 leu poate vor plati asociatiile.
Pescarul de rind plateste minim 50 de lei.

Asta da afacere ... sa vinzi cartonasul cu adaos de 5000 %. :roll: :shock:
Pacat ca am ratat startul ... cred ca fiecare din noi putea sa-si traga o asociatie impreuna cu sotia si copilul (asociatia trebuie sa aiba minim 3 membri). Unde mai pui ca se putea depune plan de management pentru 1 metru din malul unui riu ... :idea:

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 24 Iun 2008, 17:57

APSHD scrie:Luni 23-06-2008 ANPA imparte apele pe asociatii in functie de planul de management pe care le-au depus.
Dupa informatiile mele nu toate Asociatiile au depus Planul de Management. Cele care nu l-au depus au pierdut dreptul de mai administra ape mai precis s-au auto desfiintat.
AGVPS-ul si RNP-ul au depus si ele Plan de Management :help: :respekt: :bere: :headbash: :cooler:
azi e 24
se stie ceva, sau informatiile nu sunt inca publice?

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 24 Iun 2008, 19:01

inca nu s-au tras sforile deajuns pe imparteala,nu au ajuns la o intelegere :evil:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 24 Iun 2008, 20:34

Mai dureaza pina la sfirsitul lunii

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 25 Iun 2008, 11:24

... si uite asa mai trecu un an :shock:

apsalba
veteran
veteran

DE CE SE TEME AGVPSR ?

Mesaj de apsalba » 29 Iun 2008, 10:49

In urma prevederilor OM 331/2008 prin care se face atribuirea zonelor de pescuit pe baza de plan de management, iata ce produce mustaria lui Selaru:

Nr. 1022/26.06.2008

Către
Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale
Domnului Ministru Dacian CioloÅŸ

REZOLUÅ¢IA NR. 2/25 IUNIE 2008

Consiliul A.G.V.P.S. din România, în numele şi din împuternicirea Congresului A.G.V.P.S., reunit statutar la Bucureşti, în data de 20 iunie 2008:

· luând act de prevederile Ordinului M.A.D.R. nr. 331/2008, prin care se încearcă reglementarea pescuitului recreativ-sportiv în România, fără a se ţine seama de prevederile constituţionale şi legale referitoare la administrarea unei resurse naturale regenerabile, care este bun public;
· ţinând seama de faptul că prin aplicarea prevederilor Ordinului nr. 331/2008 sunt nesocotite contractele de exploatare durabilă, prin pescuit recreativ-sportiv, a fondului piscicol din apele de munte şi din apele colinare şi de şes, contracte aflate în derulare, încheiate între asociaţiile de pescari sportivi şi R.N.P. Romsilva sau între acestea şi C.N.A.F.P.;
· având în vedere notificările deja transmise Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, din partea asociaţiilor afiliate, pentru retragerea şi înlocuirea ordinului în discuţie, precum şi acţiunile deja formulate, la instanţele competente, pentru suspendarea aplicării prevederilor acestui ordin;
· luând în considerare şi hotărârea asociaţiilor afiliate în cauză, de a demara proceduri de dezdăunare în situaţia în care vor fi prejudiciate prin atribuirea gestiunii zonelor de pescuit altor asociaţii agreate subiectiv de conducerea A.N.P.A.,

se adresează Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale pentru a revoca, în întregime şi în cel mai scurt timp, Ordinul M.A.D.R. nr. 331/2008 şi pentru a emite alt ordin, din care să rezulte cu claritate modul de preluare a drepturilor şi obligaţiilor C.N.A.F.P. şi respectiv R.N.P. de către succesorul acestora în contractele aflate încă în curs de derulare.

Pentru conformitate

Dr. ing. Neculai Åželaru

Unde sunt "specialiatii" in ale pescuitului? De unde teama de confruntare cu alte asociatii pe obiective si masuri ce pot fi evaluate?

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 29 Iun 2008, 16:08

Cite procese ati pierdut cu AGVPS-ul?Ati fost invitati la Congresul AGVPS si ati participat...De ce nu-i spui asta lui APSHD?Imi place cinstea si onestitatea sa!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 29 Iun 2008, 16:37

Ca sa lamurim treaba cu procesele.
1. am fost chemati in judecata de agvps pentru anularea contractelor pentru pescuit sportiv, proces pe care l-am castigat noi.
2. am cerut in instanta constatarea nulitatii inscrierii agvps in registrul asociatiilor si fundatiilor, actiune respinsa de instanta pe exceptie (lipsa de interes) fara a fi judecat fondul.
3. aceasta actiune continua la solicitarea fnpsr, fiind pe rol la judecatoria sect.2 bucuresti.
Ce procese am pierdut?

Nu am fost invitat si nu am participat la congresul agvpsr. Am aflat chiar ca am fost declarat "persona non grata". Asta mi se pare o recunoastere, daca domnii se obosesc sa ma nominalizeze. Altul era sensul postarii. Cere-i parea lui APSHD in legatura cu persoana mea.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 29 Iun 2008, 20:21

AGVPS -ul are sediul in Bacau nu la Bucuresti.
Selaru et companii incearca iara o dezinformare.
Pentru a citaoara :?: :?:

Scrie răspuns