ne implicam in populare?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
am tot sapat dupa postarea asta sa vad daca intradevar promisiunea e reala...no comment, sau vorba romanului-gura bate curu'apsalba scrie:Cand va puneti de acord donez si eu 10 milioane.

Michael va recomanda Regulamentul forumului
ha sa nu ne grabim cu o concluzieMichael scrie:am tot sapat dupa postarea asta sa vad daca intradevar promisiunea e reala...no comment, sau vorba romanului-gura bate curu'apsalba scrie:Cand va puneti de acord donez si eu 10 milioane.

Eu cred ca suma de 900 si ceva de RON (9 milioane lei vechi) dovedeste ca ne-am pus de acord

:)
Ok, vad pentru prima data postul si ideea mi se pare extraordinara. Ca sa nu pierdeti timpul si lupta cu timpul, sincronizarea si realitatea va propun urmatoarea:
-un site mic in care se afiseaza periodic suma curenta (o data pe luna e suficient) si cheltuielile (poate chiar o bucatica aici in forum).
-o lista de e-mail (mailing list) cu persoanele cotizante pentru o mai buna interactiune intre ele. Lista poate fi folosita ca reminder si ce e mai important, lista se poate mari. Obiectivul unei liste de e-mail este interactiunea intre mebrii ei prin e-mail, chestie care nu mai face trimitere decat catre un client de e-mail sau un serviciu gratuit de webmail (cateva clicuri distanta = simplu, rapid, comod)
Nu ma injurati, am venit si eu cu o idee.
Cotizez si eu..caut acum prin cele 30 pagini contul in care se varsa banii; revin cu edit.
Edit: ce tiganie! Mai bine ati tace si ati face. Cat se strange acolo se strange si gata. Daca nu se poate popula de catre Marian direct poate participa cu banii astia la populari care se fac (nu le stim dar cu eforturi se poate afla).
Eu unu zic ca asta e un inceput. Si ca tot imi vin idei, propun sa se faca un sticky in care se anunta intentia, se afiseaza datele problemei (contul etc) si sa nu se posteze in el.
@apsalba:
Daca ai avea capul pe umeri ti-ai da seama ca la experienta ta ca om de asociatie (incep sa ma indoiesc de asta dupa limbajul folosit) ai putea ajuta cu sfaturi ca actiunea asta sa nu devina cutia milei, dupa cum spuneai. Daca vorbesti asa urat la adresa unor oameni pe care nu-i cunosti si nu ti-au facut nimic, am o intrebare: scrii pe forum dupa ce te imbeti sau cand te doare prostia? Spun asta pentru ca pe mine m-ai jignit si foarte probabil ca nu sunt singurul in situatia asta.
Actiunea nu e apa de ploaie si poate fi intarita cu publicitate si comunicare. Eu unu sunt uituc de exemplu iar treaba cu un mail pe luna m-ar ajuta sa-mi aduc aminte iar in felul asta banii s-ar dona constant, actiunea ramanand constanta. Cum putem ajutam. Atat cu mizeria si cu noroiul aruncat in oameni, mai bine facem si gata...
-un site mic in care se afiseaza periodic suma curenta (o data pe luna e suficient) si cheltuielile (poate chiar o bucatica aici in forum).
-o lista de e-mail (mailing list) cu persoanele cotizante pentru o mai buna interactiune intre ele. Lista poate fi folosita ca reminder si ce e mai important, lista se poate mari. Obiectivul unei liste de e-mail este interactiunea intre mebrii ei prin e-mail, chestie care nu mai face trimitere decat catre un client de e-mail sau un serviciu gratuit de webmail (cateva clicuri distanta = simplu, rapid, comod)
Nu ma injurati, am venit si eu cu o idee.
Cotizez si eu..caut acum prin cele 30 pagini contul in care se varsa banii; revin cu edit.
Edit: ce tiganie! Mai bine ati tace si ati face. Cat se strange acolo se strange si gata. Daca nu se poate popula de catre Marian direct poate participa cu banii astia la populari care se fac (nu le stim dar cu eforturi se poate afla).
Eu unu zic ca asta e un inceput. Si ca tot imi vin idei, propun sa se faca un sticky in care se anunta intentia, se afiseaza datele problemei (contul etc) si sa nu se posteze in el.
@apsalba:
Daca ai avea capul pe umeri ti-ai da seama ca la experienta ta ca om de asociatie (incep sa ma indoiesc de asta dupa limbajul folosit) ai putea ajuta cu sfaturi ca actiunea asta sa nu devina cutia milei, dupa cum spuneai. Daca vorbesti asa urat la adresa unor oameni pe care nu-i cunosti si nu ti-au facut nimic, am o intrebare: scrii pe forum dupa ce te imbeti sau cand te doare prostia? Spun asta pentru ca pe mine m-ai jignit si foarte probabil ca nu sunt singurul in situatia asta.
Actiunea nu e apa de ploaie si poate fi intarita cu publicitate si comunicare. Eu unu sunt uituc de exemplu iar treaba cu un mail pe luna m-ar ajuta sa-mi aduc aminte iar in felul asta banii s-ar dona constant, actiunea ramanand constanta. Cum putem ajutam. Atat cu mizeria si cu noroiul aruncat in oameni, mai bine facem si gata...
Re: :)
lucas ti l-ai pus in cap pe apsalbaLucasH scrie:Ok, vad pentru prima data postul si ideea mi se pare extraordinara.
@apsalba:
Daca ai avea capul pe umeri ti-ai da seama ca la experienta ta ca om de asociatie (incep sa ma indoiesc de asta dupa limbajul folosit) ai putea ajuta cu sfaturi ca actiunea asta sa nu devina cutia milei, dupa cum spuneai. Daca vorbesti asa urat la adresa unor oameni pe care nu-i cunosti si nu ti-au facut nimic, am o intrebare: scrii pe forum dupa ce te imbeti sau cand te doare prostia? Spun asta pentru ca pe mine m-ai jignit si foarte probabil ca nu sunt singurul in situatia asta...

Din cauza ta nu o sa doneze cele 10milioane promise

- pestisorul de aur
- junior
Re: :)
da precis, cred ca asta il va impiedica, altfel mi-l si imaginez cu degetul deasura enter-ului final pe trazactie, si apoi, citind in alta fereastra postul, da cancel:))) mhm... sure... eu personal am avut niste probleme cu banca mea, si pana nu le remediez incerc sa limitez operatiunile prin ea, de aceea n-am mai contribuit. Insa de indata ce se rezolva am sa revin.luci_t scrie: Din cauza ta nu o sa doneze cele 10milioane promise
Dar nu s-au strans inca cei 1000?
@pestisorul de aur
i-am aratat lui apsalba un motiv pt care nu mai depune cele 10milioane promise
chiar daca nu s-a ajuns inca la 10 suma este la limita. Hell a postat undeva ca sut peste 950 ron. deci tot s-a strans ceva.
p.s. Sa nu uitam ca e prima actiune de acest gen. Orice inceput este mai greu
Si daca se reuseste si popularea urmatoarele actiuni sigur se vor misca mai repede
i-am aratat lui apsalba un motiv pt care nu mai depune cele 10milioane promise

chiar daca nu s-a ajuns inca la 10 suma este la limita. Hell a postat undeva ca sut peste 950 ron. deci tot s-a strans ceva.
p.s. Sa nu uitam ca e prima actiune de acest gen. Orice inceput este mai greu