ne implicam in populare?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 09 Iul 2008, 08:44

apsalba scrie:Ce aveti de pierdut? In cazul in care faceti popularea va atingeti obiectivul. Daca primiti banii investiti mai faceti una. Este o chestiune de onoare. Curaj.
baietii nu au de pierdut, din moment ce nu au primit nimic, dar d-voastra ati pierdut si dramul de credibilitate pe care il mai aveati.
Initial ati spus ca donati 10milioane (1.000 ron), dupa ca asteptati sa se adune 1.000ron in cont, acum asteptati factura si o achitati d-voastra, bla, bla, bla... Sau a fost un porumbel scris avand siguranta ca nu se va putea demara o actiune de strangere de fonduri? Si mai vorbiti de onoare? Hai sa fim seriosi. Masi bine aveti curajul sa spuneti ca nu aveti de gand sa faceti nici o donatie si gata. Curaj d-le "apsalba"

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Iul 2008, 13:21

La cate donatii am facut eu, asta nici nu conteaya (ca valoare). Poti verfica de exemplu la Universitatea 1 dec. alba iulia sa vezi cine da burse la studenti, fiind singura firma ce face asa ceva. Mai bine recunoasteti ca acest demers este un fiasco,asa cum am anticipat, iar HellRAISER un visator care a crezut ca el a pus coada la pruna. Sunt pline cimitirele de oameni animati de bune intentii si care s-au dovedit utopii. Astept factura. Cand populati postati-o sa o vada toate lumea si peste doua zile sa postati extrasul de cont.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Iul 2008, 14:27

hopa......iara revi cu atacuri la persoana???? Justificami tu mie unde am zis eu ca am pus coada la pruna?? si vei vedea k in toamna popularea se va face, cu sau fara participarea ta

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 09 Iul 2008, 15:01

baieti, haideti sa nu o mai lungim cu treaba asta. nu de alta, dar deja incepe sa sune a miloaga spre dl. apsalba de a face acea donatie. mai bine asteptam pana in toamna, vedem cat se strange, se face popularea, si daca apsalba se tine de cuvant, f. bine. inseamna ca vor fi bani pt. inca o populare care se va putea face la doar cateva zile dupa prima.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Iul 2008, 15:03

Ai vazut ca se poate? Curaj.

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 09 Iul 2008, 18:48

Corect. Daca initial m-am indoit, acum dupa ultimele postari ii dau crezare D-lui ApsAlba. Daca initial poate s-a pripit cu generoasa oferta (sau poate nu), acum eu sunt convins ca se tine de cuvant. De altfel eu recunosc ca am postat poate prea dur la adresa dansului, dar doar din dorinta-marturisita de a vedea crescand suma depusa. Sper ca actiunea noastra sa nu fie un esec ci doar prima dintr-o serie de actiuni de populare. Sau poate sa dea Dumnezeu sa se implice in populari reale asociatiile si institutiile abilitate astfel incat sa nu mai fie nevoie de eforturi suplimentare din partea pescarilor.
D-le Aps.: :respekt:
Pentru ceilalti forumisti: mai faceti un efort si dublati suma depusa.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 09 Iul 2008, 20:27

Sper si cred ca Apsalba va face donatia.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Iul 2008, 21:02

azi am mai pus eu 40 ron, deci suma totala.....983 :twisted: bring it on

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 10 Iul 2008, 07:39

apsalba scrie:La cate donatii am facut eu, asta nici nu conteaya (ca valoare). Poti verfica de exemplu la Universitatea 1 dec. alba iulia sa vezi cine da burse la studenti, fiind singura firma ce face asa ceva. Mai bine recunoasteti ca acest demers este un fiasco,asa cum am anticipat, iar HellRAISER un visator care a crezut ca el a pus coada la pruna. Sunt pline cimitirele de oameni animati de bune intentii si care s-au dovedit utopii. Astept factura. Cand populati postati-o sa o vada toate lumea si peste doua zile sa postati extrasul de cont.
Aici nu e vorba de cate donatii ati facut e vorba de porumbelul care v-a scapat. Astept cu nerabdare sa vina toamna si sper sa ma fi inselat si eu. Ideea de populare a inceput cu sume mici (banii de tigari, bere, etc) de la cat mai multi forumisti nu cu sume mari, deci e normal sa nu se stranga o suma imensa de bani.
Iar daca Hell este visator... tinand cont ca totusi s-au adunat niste bani, nu multi ce-i drept inseamna ca suntem mai multi visatori pe forumul asta :lol:
P.S. Hell am putea sti cate persoane au contribuit la cresterea sumei din cont?? Fara nume lor evident :wink:

tilka
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de tilka » 10 Iul 2008, 09:26

va rog cineva sa reposteze detaliile de cont , si raul unde se va popula...nu am timp sa citesc tot threadul

Multumesc

Scrie răspuns