apsalba scrie:. Zici de dl. Bele ca s-a retras.
..............................................................................................................
Atata timp cat ti-ai propus sa reprezinti pe cineva. o faci efectiv, nu faci pe moralistul.
)!
Ne tutuim sau ce?
Explica te rog cum ai promis ca vor pleca unii in Laponia pe spezele Federatiei, si NU au plecat.
Dupa aceea voi mai pune intrebari dom/ Popescu, citand alte promisiuni neonorate, sau fabulatii fara suport. De pe acest site si de pe altul.
Diferenta dintre noi doi este ca la capitolul credibilitate esti "zero" taiat. Adica multimea vida. Nu esti manat decat de propriile ambitii, si-atat. Sper sa isi revina si ceilalti care inca te mai sustin (de ce oare?) ca sa-ti dai sema apoi cat esti de singur.
Asa cum am mai afirmat, nu reprezint interesele tuturor pescarilor din Ro, si nimeni nu o poate face.Dar am demonstrat ca o mana de oameni inimosi si de bun simt pot face mai mult decat 10.000 de inregimentatii. Noi suntem pentru a colabora si a impinge lucrurile inainte, nu pentru procese, tribunale, si alte lucruri distructive, nu constructive. Timpul va dovedi cine a avut dreptate. Am sa inchei acest subiect, aici.