FNPSR CRESTE
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
FNPSR CRESTE
In urma sedintei din 11.02.2008 au devenit membre ai FNPSR, la cerere, urmatoarele asociatii:
APS Aqua Crisus Bihor
APS Galati
APS Prieteni Pescari Iasi
APS Rast 2006 Dolj.
Miercuri 27.02. 2008 este prima intalnire oficiala cu organizatia similara din Ungaria in vederea stabilirii unui parteneriat intre cele doua federatii.
Pentru asociatiile membre, pe 15 martie se convoaca o adunare extraordinara pentru aprobarea calendarului competitional din cadrul edititiei a II a a Campionatului National de pescuit.
APS Aqua Crisus Bihor
APS Galati
APS Rast 2006 Dolj.
Miercuri 27.02. 2008 este prima intalnire oficiala cu organizatia similara din Ungaria in vederea stabilirii unui parteneriat intre cele doua federatii.
Pentru asociatiile membre, pe 15 martie se convoaca o adunare extraordinara pentru aprobarea calendarului competitional din cadrul edititiei a II a a Campionatului National de pescuit.
Da' de alea care au plecat nu ziceti nimic? Dar ca in 2007 si-au platit cotizatia spre federatie doar 3 asociatii, deci doar alea sunt in mod real si statutar in federatie? Iar ii reprezentati pe toti pescarii tarii, fie ca vor, fie ca nu?
N-am nimic daca vor sa se friga si altii, dar baietii de la Iasi sunt faini si e pacat de ei si de munca lor!
N-am nimic daca vor sa se friga si altii, dar baietii de la Iasi sunt faini si e pacat de ei si de munca lor!
Domnule Popescu, te rog sa te abtii de la afirmatii vis-a-vis de Prieteni Pescari.
Aderarea la "federatie" inseamna mai mult decat o discutie telefonica, un acord de principiu sau stiu eu ce alte parfumuri.
PP este o asociatie care, culmea, ia deciziile prin VOT. e de moda veche dar astia suntem.
Dezmint stirea, noi nu am aderat la nimic deocamdata.
Aderarea la "federatie" inseamna mai mult decat o discutie telefonica, un acord de principiu sau stiu eu ce alte parfumuri.
PP este o asociatie care, culmea, ia deciziile prin VOT. e de moda veche dar astia suntem.
Dezmint stirea, noi nu am aderat la nimic deocamdata.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
FNPSR creste
Apsalba a scris:

Daca ai nevoie de un translator .... suna un prietenMiercuri 27.02. 2008 este prima intalnire oficiala cu organizatia similara din Ungaria in vederea stabilirii unui parteneriat intre cele doua federatii.

fnpsr creste
Apsalba! Nu glumesc. Este vorba de MOHOSZ, adica Federatia Maghiara de Pescuit, sau... vorba lui Mihai: - Ce organizatie similara ?

Re: FNPSR CRESTE
curat ghinion pentru apsalbastru ... ca mai intra cate unii pe net si mai dau o dezmintire ... poate ne povesteste si cum a fost la sedinta solemna in care a decis sa-i adere pe toti pescarii ... cum a desfacut sampania etc. Deci asta e persoana care se vrea seful pescarilorapsalba scrie:In urma sedintei din 11.02.2008 au devenit membre ai FNPSR, la cerere, urmatoarele asociatii:APS Aqua Crisus Bihor
APS Galati
APS Rast 2006 Dolj.

S'altare și bunăstare !