FNPSR CRESTE

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 21 Apr 2008, 18:31

cu siguranta .......

NU :)

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Apr 2008, 20:20

Ca initiator al topic-ului solicit moderatorului sa sterga aceasta postare in totalitate. Sunt convins ca fiecare stie ce are de facut. Timpul o va dovedi.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 21 Apr 2008, 20:27

cred ca a dovedit deja!

al. trentea
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de al. trentea » 21 Apr 2008, 22:22

apsalba scrie:. Zici de dl. Bele ca s-a retras.
..............................................................................................................
Atata timp cat ti-ai propus sa reprezinti pe cineva. o faci efectiv, nu faci pe moralistul.

)!
Ne tutuim sau ce? :roll:

Explica te rog cum ai promis ca vor pleca unii in Laponia pe spezele Federatiei, si NU au plecat.
Dupa aceea voi mai pune intrebari dom/ Popescu, citand alte promisiuni neonorate, sau fabulatii fara suport. De pe acest site si de pe altul.
Diferenta dintre noi doi este ca la capitolul credibilitate esti "zero" taiat. Adica multimea vida. Nu esti manat decat de propriile ambitii, si-atat. Sper sa isi revina si ceilalti care inca te mai sustin (de ce oare?) ca sa-ti dai sema apoi cat esti de singur.
Asa cum am mai afirmat, nu reprezint interesele tuturor pescarilor din Ro, si nimeni nu o poate face.Dar am demonstrat ca o mana de oameni inimosi si de bun simt pot face mai mult decat 10.000 de inregimentatii. Noi suntem pentru a colabora si a impinge lucrurile inainte, nu pentru procese, tribunale, si alte lucruri distructive, nu constructive. Timpul va dovedi cine a avut dreptate. Am sa inchei acest subiect, aici.
Asociatia "Pescari 4Ever"
Club Sportiv "Pescar 4Ever"

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Apr 2008, 23:52

apsalba scrie:Ca initiator al topic-ului solicit moderatorului sa sterga aceasta postare in totalitate. Sunt convins ca fiecare stie ce are de facut. Timpul o va dovedi.
Care postare? Sunt cateva pagini.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Apr 2008, 06:51

Tot topicul

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 22 Apr 2008, 06:58

apsalba scrie:Tot topicul
Super fain!
Ce misto ar fi ca atunci cand ne scapa cate un porumbel sau suntem prinsi cu minciuna sa putem sterge tot ce am zis si sa nu fie nevoie sa ne cerem scuze fata de cei pe care i-am mintit in fata! Istoria ar fi cu totul alta!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 22 Apr 2008, 09:48

apsalba scrie:Tot topicul
Imi pare rau, nu pot sa fac asta acum. S-au scris deja cateva pagini, ar fi lipsa de respect pentru toti cei care au postat.
Eventual pot sa-l inchid, discutiile astea s-au mai purtat oricum si in alta parte.

woblerman
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de woblerman » 22 Apr 2008, 10:33

"Eventual pot sa-l inchid, discutiile astea s-au mai purtat oricum si in alta parte."

cea mai buna idee!
balacarelile si mahalagismele nu ajuta unui forum care se doreste a fi civilizat. dimpotriva, il discrediteaza.
zeii scad din viata oamenilor orele petrecute la pescuit

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 22 Apr 2008, 10:38

cum sa stergi asa ceva?!!nu se poate .lasa sa mai citeasca si altii ca poate se inregistreaza si ei in fnspsrpapsalba ca doar omul are nevoie de bani ca sigur urmeaza si alte procese in curand(statul, anpa, pestii sau chiar resursa acvatica)si nu va fi nebun sa o faca pe banii lui.ar fii interesant de vazut ce relatii are cu avocatul lor ca poate si acolo e manarie sa scoata bani la atatea procese intentate tuturor pamantenilor.

apsalba : atentie eu sunt pescuitorul(persoana fizica) si NU agvps(pers . juridica) iar tu esti apsalba=fnspr(cum vrei sa va numiti)=toti pescarii din Romania(cum vreti tot tu)

ps: pana dai banii pe avocati si procese mai bine populezi o apa ca sigur vei avea mai mult succes si apreciere in randul PESCARILOR DE RAND.

Închis