FNPSR CRESTE

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 19 Apr 2008, 20:02

APSHD scrie:Fratilor un for tutelar la nivel national al Asociatiilor vreti nu vreti trebuie sa existe.
In cazul asta nu mai trebuie facuta Federatia minune, ca doar aveam AGVPSR, for tutelar national. Unde-i diferenta? Cum adica " vreti nu vreti trebuie sa existe"???? O fi vreo lege noua? Uite ca de 11 ani n-avem for tutelar si totusi ne-am desfasurat activitatea si am organizat multe zeci de actiuni. Si ne-am spus si parerea catre cei care iau decizii!
Ce folos sa ai un reprezentant pe care il investesti prin vot sa faca ceva si el face exact, dar exact, adica fix ... invers!????

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 20 Apr 2008, 00:09

La ora actuala nu are altcineva cine sa ne reprezinte interesele la nivel national in relatia cu M.A. si cu A.N.P.A.
asta-i parca scoasa din putul gandiri comuniste.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Apr 2008, 09:18

EL e Singurul, Unicul, Inegalabilul! :lol: :lol: :lol:

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 20 Apr 2008, 13:05

Nimeni nu este batut in cuie in vreo functie . Oricine poate fi schimbat prin votul majoritatii.
Dar pina majoritatea ii da votul.................asta e :!: :!: :!: :!:
Nici eu nu sunt de acord cu toate demersurile facute de el , dar decit AGVPS-ul mai bine ma las de pescuit cu permis si ma duc la baltile particulare. :respekt: :help: :respekt:

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 20 Apr 2008, 13:11

bai fratilor, poate Popescu mai face si nefacute, dar macar incearca sa faca ceva in loc sa stea pe margine sa se lamenteze sau sa carcoteasca. cat despre partea materiala, puteti fi siguri ca nu-l intereseaza. asta-i un fel de hobby pentru el si nu o sursa de venit.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 20 Apr 2008, 13:58

zi "Zau! "......
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
deja imi dau lacrimile....

si chestia faina e ca asta plimba musca pe la nas iar altii se bulucesc precum pastravii de crescatorie sa puna botu'

:lol: :lol: :lol: curata distractie ! :lol: :lol: :lol:

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 20 Apr 2008, 15:10

Luci scrie:zi "Zau! "......
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
deja imi dau lacrimile....

si chestia faina e ca asta plimba musca pe la nas iar altii se bulucesc precum pastravii de crescatorie sa puna botu'

:lol: :lol: :lol: curata distractie ! :lol: :lol: :lol:
zi "zau!" cu limba scoasa :)) ... nu incerca ca nu iese :))

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Apr 2008, 19:08

APSHD scrie: Nici eu nu sunt de acord cu toate demersurile facute de el , dar decit AGVPS-ul mai bine ma las de pescuit cu permis si ma duc la baltile particulare.
Acu nu-mi zi ca ai doar doua variante: permis de la AlbaNeagra sau permis de la AGVPS! Nici macar nu crezi ce spui! Deja ai dat-o in demagogie ieftina. Daca ar fi doar astea doua variante ar fi jalnic. Oricum e jalnic, dar ar fi chiar patetic! :cry:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Apr 2008, 19:09

fisherman scrie:bai fratilor, poate Popescu mai face si nefacute, dar macar incearca sa faca ceva in loc sa stea pe margine sa se lamenteze sau sa carcoteasca. cat despre partea materiala, puteti fi siguri ca nu-l intereseaza. asta-i un fel de hobby pentru el si nu o sursa de venit.
Gata! Pot sa merg la copca linistit!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Apropo: cat mai e metrul cub de balastru? :twisted: :twisted:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 20 Apr 2008, 20:46

ptr stimatii moderatori dupa acest titlu al topicului si unele comentarii sa mutati topicul in sectiunea cafenea-bancuri de prost gust.
cine e de acord????

Închis