noi cum pescuim pe 2008 pana ne elibereaza permisele?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 27 Ian 2008, 22:54

Pityu are dreptate. Imi cer scuze, in postarea anterioara am scris ca mi-a notat pe spatele permisului data cand am platit, dar de fapt scrie 01.06.08, iar stampila a aplicat-o in rubrica "loc pentru vinieta".
Insa nu este semnat :).

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 28 Ian 2008, 00:17

Tare :lol: ANPA da un ordin sa se prelungeasca permisul eliberat de CNAFP ...ugandezi mai suntem noi romanii :D

Multumesc de lamuriri, bina ca ati zis, sa nu arunc permisul vechi . Dar oare cei care nu au avut permis anul trecut si vor sa-si faca anul asta , cum fac :?:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 28 Ian 2008, 07:55

Pityu, ne poti arata aceasta hotarare a ANPA?
Merci!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 28 Ian 2008, 18:51

MihaiV scrie:Pityu, ne poti arata aceasta hotarare a ANPA?
Merci!
Dom' profesor,esti mai rau ca si Toma...sti care,ala biblic far' de credinta.
Alta data vroiai nu stiu ce copie dupa ceva proces verbal...alta data M.O....
...si ar mai fi multe exemple...

Anul acesta ai fost la pescuit,daca da, zi sa stim si noi in baza carui temei legal ?

someru'
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de someru' » 29 Ian 2008, 00:18

attilaf scrie:Vineri, 25.01.08, am trecut sa imi vizez legitimatia de membru (AJVPS), asta desi in prealabil imi propusesem sa nu mi-o vizez inca. Insa, anticipand ca voi iesi la un pescuit in weekend, si auzind de la niste prieteni pescari, ca, cu o saptamana inainte, pescuind pe ape de frontiera, au fost luati la intrebari de politia de frontiera in legatura cu PG-ul si abia au scapat de amenda, am zis sa intru si eu in "legalitate".

Tipa de la ghiseu a fost foarte amabila, mi-a luat banii, mi-a dat chitanta, dar mi-a spus ca momentan nu poate sa imi elibereze permisul de la CNAFP pe anul 2008, pentru ca, inca nu au fost eliberate, si ca, cel mai probabil din iunie se vor elibera si atunci sa trec dupa el. Buuun..." Si atunci noi ce facem? Ca totusi nu avem permis..???" la care ea mi-a raspuns " Pai mi-l dati pe ala de 2007, trecem data cand ati platit chitanta, tragem o stampila pe el, si il folositi pana vine cel nou"

Legal sau nu, moral sau mai putin moral, eu asa o sa pescuiesc anul asta!

ce se intampla cu cei care nu au avut permis pe 2007?!
la ei unde se face "adaugirea" ?! :?: :!:
8) 8) 8)
Ultimu' stinge lumina........
8) 8) 8)

pityu
veteran
veteran

noi cum pescuim pe 2008 pana ne elibereaza permisele

Mesaj de pityu » 29 Ian 2008, 01:14

Pentru cei care nu au avut permis pe 2007, asociatia va elibera doar Carnetul de Membru, cu viza pe 2008 si chitanta fiscala doveditoare ca a platit pretul permisului pe 2008. Permisul il va primii ulterior (cand vor aparea). Nu va luati de mine, nu eu am creat acest haos, ci marii nostrii conducatori de la ANPA, CNAFP si Minister, care nici nu cunosc problematica pescuitului sportiv, nici nu-i intereseaza si nici nu vor sa se alinieze la politica uniunii europene. Cine naiba ii tine si pe astia in functii ?????
MihaiV ! Are dreptate old_radu. Prea imi ceri tot felul de dovezi (imi dai de lucru ! :lol: ). Stii bine ca nu sunt un as in ale calculatorului si mi-e greu sa tot caut si sa trimit dovezi, mai ales ca oricum nu te alegi cu nimic din ele. Macar de ti-ar fi utile la ceva, iar daca zici ca-mi esti prieten, e si mai si. Cum ? Nu ai incredere tocmai tu ?
Vezi Hotararea ANPA nr. 6/11.01.2008. Nu stiu sa le pun pe forum, decat pe mail.

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: noi cum pescuim pe 2008 pana ne elibereaza permisele

Mesaj de MihaiV » 29 Ian 2008, 07:43

pityu scrie: MihaiV ! Prea imi ceri tot felul de dovezi (imi dai de lucru ! :lol: ). Stii bine ca nu sunt un as in ale calculatorului si mi-e greu sa tot caut si sa trimit dovezi, mai ales ca oricum nu te alegi cu nimic din ele. Macar de ti-ar fi utile la ceva, iar daca zici ca-mi esti prieten, e si mai si. Cum ? Nu ai incredere tocmai tu ?
Vezi Hotararea ANPA nr. 6/11.01.2008. Nu stiu sa le pun pe forum, decat pe mail.
Pityu, nu ti le-am cerut ca dovezi cum ca nu te-as crede. Nu te mai lua dupa tot felul de papagali.
te rog, da-mi-le pe mail si le postez eu, astfel incat pescarii sa poata sa le printeze si sa le aiba la ei in cazul in care ii controleaza un jandarm sau politist care nu are de unde sa cunoasca aceasta Hotarare ANPA. Altfel pescarii risca sa fie amendati si sa-si castige ulterior dreptatea in instanta, dar e mai simplu ca printr-o simpla printare sa se evite astfel de neplaceri.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 29 Ian 2008, 08:11

pityu,
mare atentie la exprimare. pescarii nu platesc permisul de pescuit ci isi platesc cotizatia de membru asociat. nu ai dreptul sa vinzi permise. si nenea de la cnafp se fereste sa spuna ca a vandut permise la asociatii. pretul permisului era de 0.4 lei (pretul de tiparire), restul de 20 lei era taxa profului de matematica (vicepresedinte al ajvps botosani-cornel popescu) pe care a incasat-o ilegal si pe care trebuie sa o restituie asociatiilor. Citeste cu atentie contractul si vezi ca este stipulat clar ca fiecare asociatie va da dijma la nenea cate 20 lei pentru fiecare membru declarat. Ce zic si de temeiul de drept invocat in contract? (art. 10,13 si 14 din legea 113/2005 care are in fapt 2 articole?)

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 29 Ian 2008, 19:20

@ pityu
eu zic sa iti faci o ierarhizare a raspunsurilor pe care le dai...
...prima data serveste-l pe principalul papagal, atotstiutor :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 29 Ian 2008, 19:38

old vine de la ramolit?

Scrie răspuns