Insa nu este semnat

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Dom' profesor,esti mai rau ca si Toma...sti care,ala biblic far' de credinta.MihaiV scrie:Pityu, ne poti arata aceasta hotarare a ANPA?
Merci!
attilaf scrie:Vineri, 25.01.08, am trecut sa imi vizez legitimatia de membru (AJVPS), asta desi in prealabil imi propusesem sa nu mi-o vizez inca. Insa, anticipand ca voi iesi la un pescuit in weekend, si auzind de la niste prieteni pescari, ca, cu o saptamana inainte, pescuind pe ape de frontiera, au fost luati la intrebari de politia de frontiera in legatura cu PG-ul si abia au scapat de amenda, am zis sa intru si eu in "legalitate".
Tipa de la ghiseu a fost foarte amabila, mi-a luat banii, mi-a dat chitanta, dar mi-a spus ca momentan nu poate sa imi elibereze permisul de la CNAFP pe anul 2008, pentru ca, inca nu au fost eliberate, si ca, cel mai probabil din iunie se vor elibera si atunci sa trec dupa el. Buuun..." Si atunci noi ce facem? Ca totusi nu avem permis..???" la care ea mi-a raspuns " Pai mi-l dati pe ala de 2007, trecem data cand ati platit chitanta, tragem o stampila pe el, si il folositi pana vine cel nou"
Legal sau nu, moral sau mai putin moral, eu asa o sa pescuiesc anul asta!
Pityu, nu ti le-am cerut ca dovezi cum ca nu te-as crede. Nu te mai lua dupa tot felul de papagali.pityu scrie: MihaiV ! Prea imi ceri tot felul de dovezi (imi dai de lucru !). Stii bine ca nu sunt un as in ale calculatorului si mi-e greu sa tot caut si sa trimit dovezi, mai ales ca oricum nu te alegi cu nimic din ele. Macar de ti-ar fi utile la ceva, iar daca zici ca-mi esti prieten, e si mai si. Cum ? Nu ai incredere tocmai tu ?
Vezi Hotararea ANPA nr. 6/11.01.2008. Nu stiu sa le pun pe forum, decat pe mail.